Pagarba, Tau, Stano! - Tu įrodei, kad bet kokį socialinį sluoksnį reikia gerbti!

2013.02.25 patalpino SeToNaSS
  • 44
11
choru, karai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: choru karai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4085 d. Atsakyti   
pagarba derfinui*
zvp nuotrauka
zvp prieš 4085 d. Atsakyti   
#8 Vov! Koks skirtumas nuo ko jis gydėsi, nei man įdomu, nei ką. Sakau, kad šaunuolis, dėl to, kad sutinka prisiimti tokius "projektus".
Kabinies prie visko žiūriu :D choristų apranga derėjo prie dainos, nes kaip ne kaip, paimta iš "Vargdienių" miuziklo. Jie ten greičiausiai ne kostiumais ir šlipsais aprengti, kaip manai? :)
Kodėl išvis yra kalbama apie gailestį, lyg tai būtų pagrindinis kriterijus, dėl kurio žmonės už juos balsavo? Dalis taip, nesiginčiju, ir iš dalies dėl to džiaugiuosi, nes tai reiškia, kad Lietuva dar turi širdį. Aš asmeniškai balsavau už juos dėl to, kad tai buvo gražiausiai atlikta ir geriausiai pateikta daina. Mane domina nuoširdumas, o ne dirbtinis grožis (visom prasmėm), kuriuo spinduliavo visi likę chorai. :)
Ir paskutinis dalykas - žmonės patys renkasi, ko gailėtis ir kam reikšti užuojautą ir nei Tau, nei kitiems nevalia aiškint, kad tai yra negerai, grindžiant tai vien savo asmenine nuomone. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4087 d. Atsakyti   
#7 o kas tam "bernui vežimėly" blogai? biški rink žodžius:) Jis bent jau stengiasi ir parodo,kad ir neįgalūs žmonės gali prasimušt :) ir kur čia gailestį tame matai? Žmogus nori - žmogus ir daro:) O kad čia tokia snarglė kaip tu stumtu ant žmonių,kurie nesislepia kažkur namie, tai man gaila:) gal kai užaugsi ir tada suprasi,kad visi žmonės yra lygus,kad ir neturi to ką turi kiti.;)))
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4087 d. Atsakyti   
Apie kokį gailestį kalbate?! Čia ne ta laida, kad visokius tempt... kitąkart atsives iš Žiegždrių "dainininkus".
Kaip ir sakiau, sekmadienio vakarą prie TV leidžiu ne tam kad kažko gailėtis ar nuotaiką leisti žemyn.
Beja, Mieloji #2 , ;) Tau taip patinka Stanas, tai galiu teigti, kad jis bandė gydytis nuo narkotikų priklausomybės ir nelabai sekėsi. Kai per pastaruosius nepilnus metus- nežinau. Bet dėl to jo tikrai negerbiu.
Stanui buvo pigiau pačiam apsirengti elgeta, nei nuprausti ir padoriau aprengti jo chorą. Tas juokinga.
Jei kas norite ko gailėtis, reikšti užuojautą ar net paaukoti savo tėvelių pinigėlių- galiu pavardinti keletą laidų tam tikslui.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4087 d. Atsakyti   
Chorų Karai virto kažkokiu gailesčio koncertu... Visi dabar balsuos už tuos benamius arba už tą berną vežimėlyj... Tai įrodo šio sekmadienio balsavimas. Chorų Karai turėtų būti pramoga!
C11 nuotrauka
C11 prieš 4087 d. Atsakyti   
#3 Faktas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4087 d. Atsakyti   
Pritariu Ignassin, galiu pasakyti tokius chorus turetu buti geda kurti, kaip sakant lochai lieka lochais. Ir tokiu televizijai nereikia... dabar beto aisku visi balsuos ir benamiu chora nes vat sirdi skauda gerieciams.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4087 d. Atsakyti   
#1 Raminkis , jis tiesiog suteikia sansa jiems dainuoti , tiems kurie neturi namu , pradet viska isnaujo .. p.s. raminkis su zodziais , uz laido visi kieti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4087 d. Atsakyti   
stano buria tokius chorus kad uz juos is gailescio balsuotu, ot suktas
zvp nuotrauka
zvp prieš 4087 d. Atsakyti   
Ei ei, Tu ten apačioj, ramiau :D Mano nuomone, Stano šaunuolis! O tokie, bambekliai kaip Tu, lai eina peklon ;D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4087 d. Atsakyti   
Visą tą vakarą keikiau stano ir tuos kas jam leido tai daryti. Prisėdu pažiūrėti chorų kaip dainuoja, linksmai praleisti sekmadienio vakarą, o čia kažko gailėt reikia. Nu nesijuoksi gi kažkaip. Labai tikiuosi kad ilgai neišsilaikys. Stano yra supistas narkomanas, atsisukę jam varžteliai jau visi.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų