Nesvarbu, jog ji labai jauna - Tačiau nėra nieko gražesnio už laimingą mamą

2012.04.07 patalpino C11
  • 109
25
justin, bieber, paaugliu, nestumas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4084 d. Atsakyti   
Blt...žmogeliukai humoro jausmo neturi :D kiek galima???man jb irgi nelabai,bet ką padarysi.ir išvis,jei kam nors nepatinka jis,tai kam dar skelbt visur?..autorius,matos turi talentą juokaut xD taip kad visos tos "belieberės" tegul nebevaro ant tokių gerų bajerių :D
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4232 d. Atsakyti   
Kaaaaaaaaaaaaai prajuokino :D Pagarba tam kuris sukūrė :D O fb komentaruose verkšlenančioms fanėms kurios sako ,,Jis padeda sergančiam kūdikiui'' Galėčiau pasakyti tik tiek, kad nei jis pirmas nei paskutinis kuris tai daro, be to juk jis kaip ir visos žvaigždės tai daro tik dėl šlovės :) Nieko nesakau, jo dainos geros.......... būtų jei jas dainuotų ne jis, nes tas penkiametės mergaitės balsas viską sušika. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4389 d. Atsakyti   
Loxas tas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4398 d. Atsakyti   
nesipykit cia dauguma bieberio fanai iskyrus mane XD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4399 d. Atsakyti   
Baikit pyktis ir pripazinkit- gera demo:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4401 d. Atsakyti   
#15 Panele tolerantiškoji, noriu tau pasakyti, kad jei žmonės nemėgsta Justin Bieber, jie turi teisę išreikšt savo nuomonę, kad ir kokia ji bebūtų (įžeidžianti,provokuojanti ir t.t.). Ir manau parašius savo komentarą nepakeisi tų žmonių nuomonės. Sakai kad J.B turi talentą? Na taip, gal ir turi, bet manau jo talentas nėra išskirtinis ir mano nuomone merginos spangsta dėl jo, vien dėl jo išvaizdos. Tos kaip užsivadinusios Belieberės ar kas ten tokios, manau pačios išprovokuoja nekęsti J.B. Tas tavo pasakymas jog žmonės jo nepažysta, tai ir jo nekenčia, bet manau tas pats galioja ir toms kurios jį dievina, jos irgi jo nepažįsta ir nėra ko čia svaidžiontis kad vieni jį pažįsta, kiti ne. Tiesiog man nuoširdžiai gaila tų kurios psichiškai įsispangusios Justin Bieber.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4403 d. Atsakyti   
Biebero fanes atsakykit i mano klausima - kodel jus manot, kad Bieberis cia toj ligoninej lanko vaikus, aukoja jiems, ne reklamos tikslais ? O "is geros sirdies" ? Tarkim paaukos jis kokius 100000 doleriu, bet jis paskui is tokiu kaip jus uzdirbs milijonus. Tai kad neginkit jo, nes asmeniskai nepazistat ir kartu su juo ten nebuvot.
C11 nuotrauka
C11 prieš 4403 d. Atsakyti   
Viršuj komentaruose pamačiau, jog yra ne tik dviitaškė dinė, bet ir triitaškė eglė. Juokinga :) PS. Malonu, jiog patiko
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
Tie, kurie įsižeidžia dėl pasišaipymų iš Bieberio (ir ginasi visais dievais, kad nėra jo fanai/ės), įsižeiskit ir rėkit dėl pasišaipymų dėl M. Jacksono, ar Kedžių klano. Jacksonas miręs, mergaitei viso gyvenimo trauma... Bet ne, Bieberio mergiškas veidelis nusipelnė daugiau atjautos. Atsigaukit ir užaukit! Aš tikrai esu tolerantiška Bieberiui, tegul atrodo jis kaip nori, bet visi myžčiojimai dėl juokų apie jį tiesiog erzina. Jei jau tiek skauda širdį, pagalvokit, kad kiekvienas juokelis, kad ir koks bebūtų, tai jam papildoma ir nemokama reklama.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
#15 cia tipo nori pasirodyt, kad labai tolerantiska esi? Geriau uzsikrusk padla.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
Ne nu baisu darosi paskaicius komentarus ..iskur tokia nepykanta zmogui..nemegstat jo muzikos nesiklausykit,bet taip ziauriai varyti ant zmogaus kuriam pasiseke isgarseti galbut ir nepopuliariausioje popso srityje,bet jam vis tiek pavyko nes jis turi talenta,ir nereikia pavydeti kaip amzinai mes lietuviai vis kazkuo nepatenkinti..ir nereikia dabar ant manes pradeti stumti kad as bieberio fane ir tt. as jo neklausau bet ir nesmerkiu patarciau ir jums neklausyti jo jai nemegstat ir juolab nesmeizti ypac kai realiai zmogaus nepazystat o tik prisiskaitot bulvariniu skaitalu.taip kad lietuviai nustokim pavydeti;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
Fanes - GET A LIFE - taip, taip padeda jis tipo labai, bet tik del to, nes turi milijonus ir paprasciausiai jam kelios stukos cia kaip mums 2 centai. Neuzdirbtu jis tiek - tai b*b*, nieko jis nepadetu tiems vaikams. Ir supraskit humora pagaliau.
hyperpacas nuotrauka
hyperpacas prieš 4404 d. Atsakyti   
#11 Jis tures draugu O.O? Kazkas psichiatrinej intika ivede...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
Graudu, kad tu galvoji, kad jis kazka tures, nes viesas asmuo niekad netures tikru draugu o juolab tikros seimos. Jam rupi tik $ ir tiek hater'iai tiek lover'iai daro ji turtingesni.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
Kas linksmiausi, kad fanės ignoruoja tuos idijotus is FB.. Kill them with kindness. Nors šiaip man įdomu ką išsi**sinėsit kai po kokių 5-10 metų jis turės nuostabią šeima, draugus, o jūs šluosit gatves vadindami jį "merga, gėjum" ar dar kuom. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
#1, taip, tavo žodžiuose yra tiesos, bet supranti, kad per daug pavyzdžiui išsireiškia jo fanės, nesuprasdamos to, ką tu parašei ? Galvoja jis čia pop dievas, jį visi garbins, bet kaip tu ir sakei, užaugs, atsibos, nebedainuos, liks pamirštas. To nesupranta Dinės ir kitos belieberės. Vat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
# 1, taip taip :D
Pheak nuotrauka
Pheak prieš 4404 d. Atsakyti   
#1 Aišku dėl visko kaltas kapitalizamas ,kada sugrįžs tie laikai kai prie ruso buvo geriau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   
Manau paziurejus i jo banko saskaita nepasakytum, kad jis nuo kazko nukentejes. O kai jis liks pamirstas... kam tai rupi? Manau, jis jau apsirupines gyvenimui, tai beliks tik atostogauti :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4404 d. Atsakyti   

#1 norejai pasakyti JI?
hyperpacas nuotrauka
hyperpacas prieš 4405 d. Atsakyti   
#1 teisingai pasakei jis isnaudoja zmones...XD
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4406 d. Atsakyti   
#1 +
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4406 d. Atsakyti   
#1 teisingai pasakyta :)
Nuotraukos nėra
ak-74 prieš 4406 d. Atsakyti   
:D
quisnox nuotrauka
quisnox prieš 4406 d. Atsakyti   
Jis yra pats nukentėjęs nuo komercijos... Komercija jį išnaudoja. Kol yra vaikas, jam atrodo, kad tai labai gerai, tačiau, ateis laikas, kai komercijai nusibos visa tai. Ir jis liks pamirštas. Tada, susimąstys, ką darė blogai.

Jis yra gražus žmogus, bendrai paėmus. Galėtų būti modelis, ar dar kas nors, bet muzika čia yra tiesiog kaip šou produkto dalis, ji nėra esmė. Tai net ne muzika, o priemonė, su kuria kažkas pasinaudodamas juo darosi sau pinigus.

Taip kad, užsičiaupkit ir pamąstykit ką čia kliedit. Reikia nekęsti komercijos ir kapitalizmo, o ne žmonių, kuriuos išnaudoja jis.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų