Meilė anksčiau ar vėliau praeina, - O draugai su tavimi iki galo.

2012.10.16 patalpino igoogle
  • 21
4
Meilė anksčiau ar vėliau praeina,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4220 d. Atsakyti   
Jei tai yra tikri draugai, kurie dar turi moralę, garbę, sąžinę ir t.t., tada dar būtų galima sutikti su paminėtu teiginiu. Tačiau tokių draugų tikrai yra reta. Be to, sprendžiant iš nuotraukos, neatrodo, kad tai tikri draugai. Jauni paaugliai, kurie daro tai, kas šauna į galvą ir taip, kaip geriau jiems patiems. Kai atsitiks nelaimė, visi bandys saugoti savo sveiką kailį, visą kaltę versdamas kitam „draugui“.
Rašau iš patirties – tiek aš, tiek mano brolis esame susidūrę su tokio tipo žmonėmis, nors esu neseniai įkopusi į pilnametystę. Todėl šiuo atveju šeima, o ne draugai yra didžiausia vertybė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4221 d. Atsakyti   
demo visiska nesamone,kazkokio malalietkos pezalai, palauk ateis laikas ir paziuresi ar isvis draugu turi ar tave supa tik burys pazystamu...
C11 nuotrauka
C11 prieš 4221 d. Atsakyti   
#1 Ir aš. Nebent čia kalbama apie 15 mečių meilę. Jei rimti santykiai, ir į merginą žiūri kaip į būsimą žmoną, tai turi ją statyti pirmą. Juk su ja ruošies gyventi, ne su draugais, ji bus visad šalia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4221 d. Atsakyti   
Visiškai su tuo nesutinku.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų