Prieš iPhone'ą Po iPhone'o

2012.11.29 patalpino Canonas
  • 8
15
Prieš iPhone'ą    Po iPhone'o
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4139 d. Atsakyti   
#13 tik kazkoked daznai ne android meta del iphone o atvirksciai iki 4,2 jellybean buvo dar skonio klausimas dabar visi pripazysta kad jau android lenkia iphone ... nekalbu apie telefonus kalbu apie os kas ir yra dar jog tu bent gali pasirinkt kokio nori ar nori klaviaturos didelio mazo ekrano ir t.t. iphone tuos metus veike gerai tik todel kad buvo vienetinis viskas buvo pitaikyta tam paciam ekranui tam paciam procesoriui androide viso to ivairove o nauji procesoriai jau su tuo lengvai susitvarko dar jellybean project butter taigi slepkis dabar isejas i gatve su iphone ispudi padarysi nebent savo kitiems dvilikmeciams draugams... Net nokia mieliau imciau uz apple , gal net uz android tik tiek , kad neisbaigta...... iseis va ir ubuntu su full desktop os telefonam ... supranti it pasaulyje grazu yra ivairove tai yra grazu stulbina... apple yra ta pati plyta visur tapati ir joks originalus tu su savo bumpercase'u. Kaip jau sake nera stevo apple is kazko virto vps sudu. iphone su didesniu ekranu, ipad mini jus ka juokus megstat ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4164 d. Atsakyti   
Iphone 5 yra absoliutus šudas, kai steve nėra jie nieko naujo jame nepadarė. Tik pakeitė jungtis usb ir taip toliau, kad pinigų gautų iš papildomų telofonų priedų. Iphoas yra atsilikias dabar juodai pvz... Samsung I9100 Galaxy S II turi Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9, Apple iPhone 5 Dual-core 1.2 GHz, o Samsung I9300 Galaxy S III Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9. Taip kad slėpkis Iphone tu. Mirė Stevas Jobsas, tai kad ir Apple tuoj galą gaus. Net Nokia Lumia 920 dabar turi Dual-core 1.5 GHz Krait procesorių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4175 d. Atsakyti   
Čia tu esi šūdo gabalas. Manai, kad tas apgailėtinas Samsungas yra geresnis? Gal papasakoti tau, kodėl deda tokius milžiniškus ekranus į tuos plastmasinius laužus? Manai, dėl vartotojo patogumo? NE. Paprasčiausiai Samsungas nesugeba sutalpinti galingų komponentų į mažą korpusą, ką puikiai padarė Apple. Ir, sutalpinę tuos komponentus į mažą, 7 mm storio korpusą, jie padarė telefoną, greičiu lenkiantį visus apverktinus laginančius Note 2. Todėl iPhone 5 drąsiai galima laikyti kol kas techniškai labiausiai pažengusiu telefonu.
Reikia paminėti ir iOS stabilumą, visų Androido prikolų ,,memory full", bugų nebuvimą ir praktiškai neribotas galimybes padarius Jailbreak.
Suprantu, kai neįperki kažko, bandai save paguosti rašydamas tokias žinutes. Bet dar geriau tiesiog pripažinti, kad negali turėti visko, kas geriausia :)
Sėkmės, gero vakaro, ir.. Gal išmesk tą savo plastmasinį, pigų ir šiaip šūdiną Samsungą. Arba parduok kitam tokiam kaip tu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4176 d. Atsakyti   
Iphone isvis yra sudo gabalai,kaip suprasi technologijas ir t.t tai ir tu zinosi,dizaina pakeicia o viska palieka taip pat.Pz perka del madu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4177 d. Atsakyti   
Thanks Steve <3
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d. Atsakyti   
O tu gal pamąstyk. Apple sugebėjo nukopijuoti taip, kad dabar visi juos kopijuoja. Ir vis dar nesugeba jiems prilygti.
Jei nebūtų išėjęs iPhone, dabar turbūt pas šūstriausias vis dar būtų maždaug Nokia 5800 lygio telefonas. Tavo mylimojo (turbūt) S3 dar nė minčių nebūtų gaminti.
C11 nuotrauka
C11 prieš 4178 d. Atsakyti   
#8 Mažiau fanatizmu užsiimk ir pasidomėk, jgo Apple daugelį produktų nukopijavo ir to neslepia. Pvz dabartinis "revoliucingasis" iPad buvo jau pristatytas Microsoft, bet tada niekam nerūpėjo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d. Atsakyti   
„Today, we are re-inventing the phone" - Steve Jobs, 2007 m. per iPhone pristatymą.
Taip, tai tikrai padarė revoliuciją. Taip pat padarė ir iPad, nes iki tol niekas apie jokias planšetes net negalvojo, o dabar jų kaip pri*ikta.
Bet, juk taip turbūt geriau. Kaip #7 ir minėjo, dabar vienas prietaisas atlieka kelių prietaisų funkcijas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d. Atsakyti   
Na man geriau pabūt "idiotu" ir turėt įrenginį, su kuriuo galiu atlikti daug, negu tampytis krūvą š su savim, kaip pvz. telefoną paskambinimui, fotoaparatą nufotkinimui ir pan. Dabar viską atlieka vienas prietaisas. Argi taip ne patogiau?
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4178 d. Atsakyti   
Ankščiu žmonės bent jau naudodavo telefonus pagal paskirtį- paskambint ir parašyt, o kadangi tie telefonai neturėdavo jokių išmanių funkcijų tai niekam jų ir nereikėjo, žmonės buvo laimingi turėdami savo plytas. O dabar tai kaip kokie idiotai ieško kuo didesnio ir su kuo daugiau išmanių funkcijų (iš kurių jiems reikia duok die pusės).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d. Atsakyti   
iš esmės telefonai pavirto tuom, kuo ankščiau buvo delninukai (PDA). Jei paimsi vos ne bet kokį delninuką pagamintą 2005 metais ir pirmą iphone 2007 metų, pamatysi, kad dizainai beveik nesiskyria: didelis ekranas (touchscreen) ir vienas ar keli mygtukai apačioje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d. Atsakyti   
o ko tu nori? spalvoto telefono 15cm istrizaines ir kad ekranas butu tik kokie 8cm istrizaine? telefonai, kokie yra dabar, yra ziauriai gerai apmastyti, nes ekranas yra praktiskai per visa telefona, o tai reiskia, kad nesvaistomas telefono dydis - galima isidet i kisene...ekranu daug nebedidins, nes zmones nebegales ju detis i kisenes, todel istriaines nevirsys 5coliu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4178 d. Atsakyti   
Beto tikria ne obuolys isleido pirmaji lieciamaji telefona...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4179 d. Atsakyti   
Geras pastebėjimas. Dabar jie visi vienodi :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų