Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Mielieji Hater'iai, - JŪS UŽKNISOT NEGYVAI.

2011.02.06 18:45 patalpino StarLivingg
  • 9
35
true

Žymės: true


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4761 d. Atsakyti   
o tu nešluoji milijonu ir jam pavydi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4829 d. Atsakyti   
Ojojo tik nereikia suda kalbet koks jis cia varsgas ir t.t :D shluoja jis milijonus, pilna demseio jam ir dar nuskriausta vaidinia, Bijai vilko- neik i miska, nevykelis jis kitaip tariant ir viskas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
Eik tu, albertuk, saule, nejuokink :)) cia is tokiu debilu kaip tu juoktis reikia nebent :D gydikis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4831 d. Atsakyti   
e jus just babioro loveriai eikit n.x!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
#30 man tai jau nejuokinga. tai paprasčiausiai erzina ;) na ok. pačios pirmos demo iš operos jb mergaitė arba gėjus. pirmi ginčai: jūs jam pavydit, ne nepavydim bla bla bla. pakankamai įdomu ir juokinga. bet kai kasdien demo tas pats apie tą patį, komentaruose tie patys argumentai, kontrargumentai (jei tai išvis galima vadinti argumentais), tai sorry jau atsibodo :) ir aš nesuprantu kaip kai kuriems (bieberland pvz) nenusibodo kiekvieną kartą tą patį aiškint, lyg tai ką nors pakeistų.
svarbiausia niekur nuo to nepabėgsi, nori peržiūrėt naujas demo - visur jb snukis. nori pažėt naujausius komentarus - visur jo pavardė (puke)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
#29 o kodel gi nepasijuokus? argi nejuokinga, kad dazniausiai 12-16 metu mergaites, irodineja koks JB yra talentingas, kad hateriai jam pavydi? as nei tas nei tas, bet galiu pasakyt, kad talenta isvis retas kas tokiu metu supranta. O jau, kad irodineti dar savo tiesa taip, ziurint tik "isimylejusiom" akim, jog jis geriausias, mazu maziausia yra naivu. Ir faktas, kad jam hateriai pavydi, tikrai atrodo juokingas. Zmones gyvena savo gyvenimus, ir tikrai nevisi noretu jo mainyti i JB gyvenima. As pats neduok dieve nenoreciau tokiu buti. Jei sakytu, kad pavydi sakykim madonna'j, tada, gal ir realiau atrodytu, vien del to, kad ji yra subrendus, nemaza patirti turinti ir t.t. Cia tik kaip pavyzdys, bet esme aiski. Metu mano prasau nekisti, nes tikrai prasauni. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
#28 na jau prašyčiau, tik nereikia manęs prirašyt prie jo gerbėjų :P o juoktis iš mažamečių jo gerbėjų tai kažinau, nebent patiems dar ne daug metelių. o visiems kitiems paprasčiausiai įgriso tiek klykiantys fanai, tiek antifanai, pripildę jb atvaizdais visą demotyvaciją.lt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
#27 todel, kad zmonems juokinga matyti kaip jo fanai paniskai i viska reaguoja. ar jus istikro manot, kad hateriai, kai jus kuriat video ar rasot, gindami JB, del to pergyvena? tai tiesiog linksmas laiko praleidimas, kai matai, kaip karstai i tai reaguoja fanai. Fanai yra juoingiausia siame reikale su Bieberiu susijusiu. Pats JB irgi nera kazkoks iskirtinis, ar super talentingas, vaikis ir tiek, pats manau supranta, kad deka reklamos ir issilydziusiu fanu smegeneliu jis gauna tokius pinigus, tikrai ne uz talenta. Seis laikais talentu nieko nepasieksi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
#25 'Visa hate banga sukele ne JB, o susikti jo fanai,' << tai kodėl visi kuria demo, kur p*zdavojasi iš bieberio, o ne iš jo fanių? vaikis ir jo prodiuseris viską teisingai daro, jei krūvos durnelių dėl jo viską padarytų. o tas nesveikas fanatizmas yra visai kas kita (turiu omeny tas, kurios visur kiša jo nuotraukas, išsipjauna jo inicialus ir t.t.).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
Rašo tipo kad jam kameros 24/7 praleidžia su juo tai jis blt gali suknistai nebedainuot ir jau po dienos visi ji pamirš
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4832 d. Atsakyti   
Na istikro nepasakyciau, kad didelis pas ji talentas butu. Sitas video juoka sukele :) Autoriui patarciau paciam is savesnesityciot. Tikrai grojo ne tokio amziaus, tai yra pirma, antra, groti gali ir metu amziaus, jei tžduosi lazdeles ir puoda salia. Trecia - sakai nuo triju, poto nuo 2 jau groja, wtf? Visa hate banga sukele ne JB, o susikti jo fanai, nu jau kaip as nepernesu tu cypianciu mazameciu, tai neduok dieve. Fanams pasakyk, jog stai cia ir ten padare jis klaida, ten nusidainavo, ar panasiai, iskart puolama, jog hateriai, hateriai, jus vien tik hate mokat isreikst. Butumet jus ne vaikai, kreipiuos i JB fanus, nereguotumet taip, kaip dabar. Norit maziau hate? nesielkit kaip mazi vaikai, bus maziau hate. O tas talentas, na gerai, nera jis labaj blogas, bet duok gera prodiuseri jaunam atlikejui, jis ji issuks kaip ir JB, pilna yra su tokiu balsu kaip pas ji, kas antras chora lankes berniukas. Peace
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4832 d. Atsakyti   
#22 bet taip be priežasties neįmanoma nekęst. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4835 d. Atsakyti   
#22 na jei nekenti žmogaus vien dėl to, kad nepatinka dainos tai belieka pasigydit. NEPATINKA - NESIKLAUSAI. kaip galima nekęsti žmogaus, kai jo net nepažįsti? jis kuria dainas ne tau, o tiems kam jis patinka.. čia taspats kas aš išgirščiau tavo balsą , man jis nepatiktų ir pradėčiau nekęst :D nelogiška. . Na gal jūs visi, kai paaugsit, suprasit, kad nekentėt vaiko, kuris tiesiog gyveno savo svajonę
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4835 d. Atsakyti   
Ziurejau, moku, blogai galvoji. Na ir as ji hate, nk nepadarysi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4835 d. Atsakyti   
#20 Matos, nežiūrėjai to video. arba nemoki anglų. NIEKAS nesako, kad privalai jį mėgti. čia kalba yra apie heitinimus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
Jejgu as ji nemegstu, nu isvis jis nieko nepatinka, kazkoks man jis pasikeles atrodo, kdl as ji turiu like?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
#17 pritariu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
nemoka* ;p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
ziauru,arba cia visi 'heiteriai' nemoku anglu kalbos,arba jiem rimtai neviskas gerai su galva. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
Pažiūrėjau visą video.Nesu jo fanė, bet ir man nusibodo kaip ant to vaiko yra MĄSIŠKAI stumiama. Nusibodo.. Video pasako visišką tiesą, palaikau patį autorių, ir respect kas kūrė šį video. Nei vieno neprotingo žodžio. Bet, hateriai matos to niekada nesuvoks. Nebent kai užaugs. Degradai ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
Daug imantis is gyvenimo, protingas, grazus vaikas. :) Sakykit ka norit, bet dauguma tiesiog pavydi jo populiarumo, grazus veido (na cia pagal skoni), paneliu, pazinciu su garsiom zvaigzdem, pinigu ir viso kito.

O kad kiti jo nemegsta..Dieve, nera tokio zmogaus, kuris patiktu visiems.
Nuotraukos nėra
StarLivingg prieš 4836 d. Atsakyti   
#13 Tai klausyk, jeigu jis kokio nors apdovanojimo nelaimi, aš suprantu kodėl, nes žmonės taip nusprendė. JEIGU LAIMI, man nėra kaip savęs įtikint, aš pati žinau, kad žmonės jį tikrai myli, ir, kad viskas yra sąžiningai, ir nerpisigalvoju kažkokių kvailų argumentų, kaip ''Čia padirbta, piniguose esmė'' ir panašiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
#11 Man atrodo,kad Tu nori save itikinti,kad jis yra to vertas (jūs niekada nenorit savęs įtikinti, kad jis tikrai to vertas, vertas to, ką laimi..)
O del grojimo bugnais,tai gali jais groti kiekvienas tik reikia noro ir truputelio pastangu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
Apgailėtina. Ar Jums, žmonės, dar nenusibodo tie "byberio karai"? Nes man tai jau per gerklę lenda. geez, get a life!
Nuotraukos nėra
StarLivingg prieš 4836 d. Atsakyti   
#9 Klausyk, jei tu nematei 45 metų vyro, kuris vaikščiotų į Bieberio koncertus, tai reiškia, kad jo VISOS fanės yra 12 ir 13 metų amžiaus mergaitės?:) Juokinga, ištikrųjų. O jeigu ir ateitų koks vyras, kuraim patinka POPsas, popso muzika, taip pat ir kelios dainos jo ir sugalvotų nueiti pažiūrėti, pasiklausyti dainų, jau reiškia, jis .. pedofilas? Matos, per daug apie juos prisižiūrėjai. :) Tai dabar vaidenasi visur jie. :D NE KIEKVIENAS GALI 2 metų groti bugnais. Žmonės, kurie neturi talento to padaryti negali. Žmonės, kurie nepagauna nei ritmo nei nieko, yra visiškai negabūs žmonės muzikoje to daryti taip pat negali.
O tavo tų argumentų, tai net tokiais nepavadinčiau.. eilinis nusišnekėjimas.

Ne pinigai už jį balsavo, o fanai... ir žmonės, kurie jį mėgsta. Na, bet aišku, kai Justin'ui pasiseka, laimi apdovanojimus, tai prisigalvos, kad papirko, viską lemia pinigai, lalala. Nes jūs niekada nenorit savęs įtikinti, kad jis tikrai to vertas, vertas to, ką laimi.. Meluojat patys sau. Sekmės ir toliau..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
Taip, nemėgstu beveik visos pop muzikos, kuri dabar užvaldė televizija, radija. Įsijungi tėlika, o ten nieko kito nematai, kaip tik dainuojančius papus ar koki Radži besireklamuojanti... Kur dingo tikra muzika?? Popsas - muzika be dvasios. Nesakau kad visa pop muzika tokia, bet didžioji dalis taip. Ir aš labai laimingas kad bent to Byberio per tėlika pas mus, Lietuvoj nerodo... Jis irgi dar vienas tos tuščios muzikos atstovas... Ir taip, tiesa, didžiausia reklama jam ir daro tie hateriai, jei ne jie, turbūt mes net nebutume apie jį girdėja. Autorius ir savotiškai paremia tuos "haterius" kovodamas su jais, pila žibalo i ugnį, ir aš garantuoju, kad jis, kaip ir visos šiuolaikinės pop žvaigždės, po poros metų užges. Nes jie nekuria tikros muzikos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
#8
Nu kazkaip as nemaciau 45 metu vyriskio kuris vaiksciotu i Byberio koncertus ( nebent jis pedofilas ) .Apie orientacija as nieko neaiskinu, o apie amziu katik parasiau. O kad instrumentais grojo - kiekvienas gali nuo mazu metu groti instrumentais jei nori aba jei ji/ja vercia tevai. Tavo argumentai sudini.

#7
Paziurek kiek ten dislike o keik like. Your argument is invalid. Apdovanojimai - juos siais laikais gali gaut betkas, jie nieko nereiskia.

Su tokiu finansavimu kuri turi jb galima gaut betkoki apdovanojima. Siolaikiniam pasauly viska lemia pinigai.

Nuotraukos nėra
StarLivingg prieš 4836 d. Atsakyti   
#3 Labai faina, kad kai šimtą kartų į dieną Hater'iai kuria demo ''Bieberis Gėjus'' ir panašias, ir kai vieną sykį į dieną fanas sukuria demo, apie tuos hater'ius (ne tokias demo, kaip ''mes mylim bieberį'', o tik tokias, kad susiprotėtų hater'iai IR nebekurtų tų beviltiškų demo, bei nustotų nekęst žmonių už nieką, ir pradėtų gyvent SAVO gyvenimą) tai ne, vistiek lieka kalčiausi FANAI. Kas daugiau? :].
Siaubas, kokie jūs ...
Ne, šiaip be žodžių aš. :)

#4 O aš kalbėjau kažką apie klaidas?.. Priekaištavau pirmam komentarui, kad rašytų Lietuviškom raidėm arba sakiau, kad aš protinga, jog jomis rašau? Nu atrodo, kad ne. Va, kaip ir sakiau ateis visokie degradavę man aiškint, ŠMEIŽT ne tik patį Bieberį, bet ir jo fanus, skleist netiesą apie jų amžių ir kt...
NE, JUSTINO BIEBERIO GERBĖJOS NĖRA VIEN 12 IR 13 METŲ AMŽIAUS MERGAITĖS. Aiškiai? Kiek dar galit tas nesąmones aiškint, tuos pačius šūdus, apie jį, apie jo orientaciją, apie jų fanių amžių, apie viską? KIEK GALIMA?
Ne, jis neturi talento, bet jis visur laimi apdovanojimus, ir jis turi milijonais fanų, jis buvo pastebėtas, 3 metų jau grojo bugnais ir kt instrumentais -- TAIP, JIS NETURI TALENTO. Kaip tu puikiai mąstai. :))
Galų gale, jei jūs tikrai esat tvirtai įsitikinę, kad jo dainos negražios, neturi jis to talento.. NU KURIŲ VELNIŲ REIKIA KURTI DEMO APIE JĮ, STUMTI ANT JO, ĮŽEIDINĖTI IR DAR YPAČ JO FANUS? NESĄMONES VISOKIAS RAYŠTI, VIEN DĖL TO, KAD NEPATINKA DAINOS?
..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
#4, tu suvoki ka sneki?
"Jo populiaruma jam garantuoja tik "heiteriai".." Nemanau, kad tada J.B. youtubej turetu milijonines perziuras. :)))
Sakai netalentingas? Jei butu netalentingas tai jis nelaimetu tiek apdovanojimu, nebutu kvieciamas i auksinius gaublius ir pan.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
HATERS GONNA HATE!! geez you should know that
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
#4 tu kietas !!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
Star - tai kad rasai lietuviskom raidem ir be klaidu nereiskia kad esi geresne/is (abejoju kad esi vaikinas ) uz kitus ir zinai daugiau zodziu kad siunti kitus zodyno skaityt. Byberio fanai 12-13 metes mergaites tikincios kad jis gali buti vien ti ju ir dainas jis raso jom suzaveti o ne uzsidirbti kruvas pinigu. Jo populiaruma jam garantuoja tik "heiteriai" , be ju jis butu niekas. Plius jis neturi jokio talanto , del to jis ir sukelia visiems toki pasipiktinima. Pati uzauk.
Aisku as cia veltui prirasiau toki teksto gabala, juk is jo naudos nulis. Visvien mano nuomone niekam neidomi - as gi heiteris ir nesuprantantis "tikrojo talento".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
eikit nx su tuo byberiu . tie fanai blt ji ir reklamuoja. isvis sita svetaine leveja dar blt tas byberis.
Nuotraukos nėra
StarLivingg prieš 4836 d. Atsakyti   
Jau vien iš tavo užvadinto vardo, galima spręsti, koks degradas (ar dar blogiau- degradė) rašo. Eik, žodyną prasiplatink, savo ''cbb, bbd'' nevartoj/ęs/us.
Pasižiūrėk truputį iš šalies, kaip visi hater'iai apgailėtinai atrodo, su savo demotyvacijom ''Bieberis Gėjus'' ...
Fanai?.. Fanai viską moka išreikšti be keiksmažodžių ir įžeidinėjimų. Skirtingai nei jūs.
Antifanai yra apgailėtini savo poelgiais ir nėra čia daugiau ką diskutuot..
Mane irgi užkniso, ir ne Bieberis, o tas beviltiškas antifanų kišimas.
UŽKNISOT, SUVOKIT.
Aišku, dabar vėl užsipuls tūkstančiai komentarų, su savo ''cbb, kale byberis gejus''...
Užaukit. :]. To labiausiai Jum linkiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4836 d. Atsakyti   
BYBERIS UZKNISO NEGYVAI IR JO FANAI IRGI

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų