Pasauliui reikia taikos - Ne religijos

2012.04.15 patalpino draskytuvas
  • 35
10
taika,religija,taikos, balandis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4395 d. Atsakyti   
jei ne religija tai pasaulyje seniausiai vyrautų taika ir tą ką turim dabar jau būtų buvę turbūt 1-2 amžiais ankščiau sukurta. ir #3 teisingai sako, kad dabar visi kunigai, vyskupai kaulija iš bobučių paskutines kapeikas mat tam, kad padėtų kam nors, bet kažko nebe pirmą kunigą teko matyt važinėjantį su naujutėlaitėm mašinom ir pačios bažnyčios kuo toliau tuo labiau išpuošiamos ir aišku taip pat ir išpuošimai prisideda su tais pinigais
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4396 d. Atsakyti   
#3 šaip dėl religijos galiu pasakyti taip: krikščionybės pradžioje (tarp pirmo ir ketvirto amžiaus) krikščionys buvo labai persekiojami ir žudomi visame pasaulyje(o daugiausia Romos imperijoje), bet krikščionybė visvien labai sparčiai plito, o kaip žinia, krikščionys nelabai klausė nekrikščioniškos valdžios. tuomet kažkam gimė geniali mintis sukuri ''krikščionišką'' valdžią ir tada jau valdyti visus krikščionis. Va taip ir atsirado visokie popiežiai ir pan.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4397 d. Atsakyti   
#4 Ar skaitei bibliją? :) Nes atrodo, kad ne.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4397 d. Atsakyti   
Jautiesi užkalbintas? Mano mylimiausias ip ;*
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4397 d. Atsakyti   
#5 nesisikisk padla.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4397 d. Atsakyti   
#4 Ne "realigija", o "religija". Čia jeigu ką.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4397 d. Atsakyti   
#3 Taip, tie įvykiai žiaurūs. Tačiau tai yra pačių žmonių iškrypimas. Nei viena šventa knyga to neliepia daryti. To neleidžia daryti. Nei biblija, nei koranas. Niekas. Tai patys žmonės išsigalvojo kad tai daryti gerai, norėdami žemių, didesnės valdžios. Realigija nėra blogai, blogai yra tai, ką kai kurie žmonės iš jos padarė. Kaltinti reiktų bažnyčią, ne pačią realigiją.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4397 d. Atsakyti   
Kam smerkti tikinciuosius? Nes musu religingi diedukai (popiedziai, vyskupai) sedi auksiniuose sostuose, su auksinem lazdom, baznycios spindi auksu, jie praso paskutiniu centu is bobuciu (kurios geriau juos isleistu vaistams) ir sako, kad reikia padeti vargams. Ai, dar yra visas religiniu karu reikaliukas. Kadanors teko girdeti apie Svento Bartlamiejaus nakti prancuzijoje? Pasidomek, kiek religijos deka zuvo zmoniu. O kada teko girdeti apie kryziaus karus? Pasidomek, kiek miestu buvo sugriauta ir zmoniu iszudyta ju metu. Vieno kruziaus zygio (berods ketvirtojo) metu sitie religingi zmones uzpuole konstantinopolio miesta ( staciatikiu).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4679 d. Atsakyti   
nebutu Lietuva.. kam smerkti tuos, kurie tiki. Kiekvieno asmeninis reikalas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5060 d. Atsakyti   
foto kieta :D ir mintis teisinga

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų