Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Ei, žmogau! Gal jau pakaks žeminti kitus?... - Ar pagalvoji kiek tai skausmo sukelia ir kad aš bandžiau pasitraukti iš gyvenimo

2011.05.20 21:13 patalpino isizeides
  • 6
5
savizudybe
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: savizudybe


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
tokiem tik į nosi duot avinam tegu atsigauna žmonės neprimetinėkit čia šustru.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Zodziu, reikia buti stipries ir jei kitas debiliukas izeidzia tai tu nekreipk demesio, arba atsakyk tuo paciu, o nesizudyk... Nu bet jei kitai neieina tai pirmyn.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4726 d. Atsakyti   
Realiai tai pritariu #1. Jei del kazkieno pasakyto izeidimo yra zudomasi, o ne bandoma ka nors pakeisti tai tikrai zmogus yra silpnas. Galu gale ignoravimas yra puikus kovos budas. Kai toks zmogus suaugtu ir atsirastu didesniu bedu negu nesubrendeliu izeidinejimai, net nezinau ka jis darytu, turbut kas antra diena tektu bandyt nusizudyt. Taipogi pritariu, kad posakis "bandziau nusizudyti" yra kvailas. Arba zudaisi arba ne.
Jaded nuotrauka
Jaded prieš 4726 d. Atsakyti   
#1 Tai jei vadovaujies laukinių gyvūnų tendencijomis, tai gal ir eik gyventi tarp jų. :) Dalyko kaip "silpnas" nėra. Yra tik buki idiotai, kurie per savo bukumą nepamato dalykų, kurie mus daro žmogiškais, humaniškaje prasme.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
tai pasitrauk, silpniem sitoj zemej vietos nera, populiacija dideja, vyksta naturali gamtine atranka, silpni debiliukai/es zudos del kito debiliuko zodziu :D dieve, apgailetina. "bandžiau pasitraukti?" tai kas nutiko, virve nutruko kai koriais, ar peilis perbukas buvo? :D tikiuos antru bandymu pavyks, linkiu sekmes.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų