Rauli, - plaukus persidažei?

2014.02.22 patalpino vincukas
  • 9
4
raulis,transvestitas,transeksualas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3718 d. Atsakyti   
#2 Tai tegul tie kiti vyrai ir sprendžia reikalus su anuo. O ne visa Lietuva.
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3718 d. Atsakyti   
#1 Ne apdarai čia svarbiausias dalykas.. O tai, kaip būdamas vyr. lyties jis puošiasi kapi moteris ir gyvena kaip moteris. Kadangi lietuviai yra didžiausi diskriminatoriai, kurie nemėgsta net pačių savęs ir savo tėvynainių, tai tiesiog pakantumo kitokiems pas juos nėra. O kai mato, kad jis nesistengia tapti kaip visi lietuviai, tai ir pasipila tokie dalykai ir eilinis dramblio darymas iš musės.

P.S. Kažkiek sveiku protu pajuokauti ar nelabai kandžiai karikatūras kurti manau galima. Blogai būna tada, kaip minėjau aukščiau.
prodigy nuotrauka
prodigy prieš 3718 d. Atsakyti   
deja daro, jis lenda prie kitu vyru, kas manau jiems nelabai patinka :)
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3718 d. Atsakyti   
Negąsdinkit su tokiom foto... Ir nesuprantu, kodėl visi taip nekenčia to Raulio? Jei jis taip atrodydamas jaučiasi geriau, tai kas čia blogo? Ar jis jums kaip nors trukdo gyventi? Ar jis jums liepia rengtis taip kaip rengiasi jis? Ne. Jis ramiai gyveno savo gyvenimą, bet mūsų atsilupusiai televizijai jis pasirodė kažkokia sensacija vien dėl to, kad jis kitaip rengiasi ir pradėjo kviesti jį į visas laidas, todėl Lietuvos kanalai patys savotiškai propaguoja jo gyvenimo stilių. Jis asmeniškai niekam nedaro nieko blogo, todėl palikit žmogų ramybėje.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų