Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

moterų - praeitis, dabartis ir ateitis.

2010.08.03 03:53 patalpino kozeris1337
  • 4
6
moterys
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: moterys


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5008 d. Atsakyti   
jetus,kai mane nervina tie, jūs ką pačios norit mašiną tvarkyti, butą remontuoti. jetusssss. jau tipo visi vyrai tai daro, nevisi tikrai, o dbr ir moterys nemažai moka, jau nereik čia keliasdešimt metų iš eilės tą patį sakyti, jūs ką mašiną susiremontuosit. jei bus įdomu ir susiremontuos. blemba jūs man nepasakokit,kad nk nepadarytume pačios, patikėkit, pati nemažai moku, tai ką moka ir daro vyrai. taip ,kad nebereik jau čia kliedėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5029 d. Atsakyti   
#4 Ne apie tai kalbu.Tiesiog daugelio vyrų nuomone moterys turėdavo tupėt namie gaminti valgyti ir pan. dabar moterys laisvesnės ir pan. tad tie kvaili pasisakymai, kad moterys prie viryklės turi būt, o vyras tik futbolą žiūrėtų ir pan. jau atgyvenę:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5029 d. Atsakyti   
#3 O tai ką jau turi daryt?Remontuot mašiną, taisyti vamzdžius, ir reikalui esant darytis remontą?Įdomu būtų pamatytį kaip žvyrą neštu ir plytas dėtų...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5029 d. Atsakyti   
#2 O kodėl jūsų įsitikinimais moterys visad turi būti tik pilkos pelytės?Gaminti maistą, prižiūrėti namus ir visad paklust vyrui?Didžiausia nesąmonė
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5029 d. Atsakyti   
xD gal ir neatitinka, tai ir demotyvuoja. turetu but taip kaip turi but, bet nera...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5029 d. Atsakyti   
Nesąmoninga demo, nes šie laikai visiškai neatitinka senesnių laikų.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų