Pažiūri interviu su Loreta - Ir pradedi nebesuprasti net ir to, kas iki šiol atrodė aišku

2014.01.09 patalpino Agnushka
  • 46
22
loreta, grauziniene,edmundas, jakilaitis,grauzinienes, interviu
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3759 d. Atsakyti   
apklausa.lt/f/search?utf8=%E2%9C%93&query=bendro+i%C5%A1prusimo - bendro išprusimo testai, išsprendę rasite atsakymus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3760 d. Atsakyti   
Labai gudri jinai tauzyt čia. Vietoj to, kad algą pakelt, tegul mokesčius nuleidžia. Negali? Aha! Kai iš darbdavių imt tai gudrųs, o kai iždą mažint tai jau neįmanomas reikalas. Pinigus, matai, uždirbt reikia sukuriant jiem lygią vertę, o politikai kadangi nedirba, tik šaibas gauna, tai nelabai matyt to suvokia. Supraskim su kuo reikalą turim. Pinigų jei ir bus daugiau, tai tik jiem.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3761 d. Atsakyti   
#14 Truputi Europos statistika gal pasidomėk žmogau. Lietuvos kilimas dabar tik prasidėjo, o jei tau gerai būti mirusiu ir praradusiu savo tėvynę, tai ir sėdėk tam sušiktam užsienį. Tik žiūrėk gėjum nepavirsk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
man nebuvo juokinga. čia visai kaip mokykloje vaikas žodžiu atsakinėja dalyką neparuosęs namų darbų, o mokytojas klausimais sufleruoja ką turi atsakyti, kad pagrįstų savo nuomonę. mokykloje už tokį atsakinėjimą ne itin gerąpažymį gautų, o čia politikė, kuri privalo pagrįsti savo siūlymus.
badass nuotrauka
badass prieš 3762 d. Atsakyti   
2015m. reiktų jai parodyt šitą video, tegul nusibaudžia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
#16
Dievas su Tavimi!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
issiduret jaunieji k0ncervatoriai,jusu padugniu apvogusiu lietuva per 23 metus reitingai yra-bus zemiau uz kaimo isvietes dugno. dar skiedzia apie ypatingai gera koncervu krizes suvaldyma, jei praskolinta per 50 milijardu skola yra vadinama krizes suvaldymas- tuomet zinokit,kad sita "krizes valdymo" situacija jusu anukai,proanukiai prakeiks,kad skolintus litus pravalget ir išplukdet per "smulkiuosius" viesuosius pirkimus,palikdami ateities zmonem sąskaita.Kaip tokie siauraprociai nesupranta LR piliečiu rinkimuose išreikštos valios,ir isvis toliau dar bando reikstis ir kitus normaliai dirbancius politikus niekinti? Tylėkit, Jums gėda. p.s. labai gerai,kad patys pasisakot,juk gali sumaisyt kas yra kas..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Sako konservatoriai sušiko viską... Tingiu diskutuot, bet pasižiūrėkite statistiką. Kubiliaus valdymo metu Lietuva geriausiai įveikė krizę visoje ES. Kvaili runkeliai nusprendė už jį nebebalsuoti. Ką turime? Uspaskichą ir Graužinienę? Algą sako pakelti. Iš ko tą algą mokėti? Iš kur darbdaviui surinkti tuos papildomus 500 lt? Jūs geriau eikit į mokyklą nesąmonių nerašę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Lopai jus lopai, visi stumiat ant jos is to netikejimo i ta fakta, kad tai galetu ivykti (pakilti iki to 1500) prisipisinejat prie kiekvieno zodzio, patys dauguma 4 klases vos baige. Man asmeniskai labiau neitiketinas faktas atrodo tai, kad koncervai taip ziauriai susiko valstybe, kiek niekas netikejo, kad susiks. O cia zmogus nori padaryt gero pakelt MMA po to ir vidutine alga kiltu ir visiems butu gerai. Uzuot palaike Grauziniene stumiat ant jos, socdemai visa tai stebi ir tikriausiai mano, kad nereikia skubet su tuo MMA pakelimu ir bb tikrai nematysit litu :D, as ne lt sedziu pasijuoksiu is sono ziuredamas. Lopu krastas nera zodziu, eikit koncervam paciulpt geriau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
12. +1
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3762 d. Atsakyti   
Aš nesuprantu kas ją ten išvis įleido? Nei ji ką nors valstybiniuose reikaluose nusimano, nei ji statisiką žino (kai jos paprašė palyginti kitų šalių minimalią alga su Lietuvos, pateikti pavyzdžių, ji tik išlemeno ,,Kam man lyginti jei aš ir taip žinau, kad kitur minimali alga didesnė), iškalbos visai neturi (kas politikams mano nuomone yra tikrai svarbu) ir ji net neskiria aritmetikos nuo ekonomikos! Moteriškė visiškai nesigaudo apie ką kalba, o plėšo žurnalistui akis kuris prieš save turi visą statistiką lyg ji viena žinotų kas Lietuvoje vyksta...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Apgailetini.. jo, zinokit valstybe alga moka, ekonomistai didieji. Eikit koncervus garbint
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3762 d. Atsakyti   
#5 Jau gana to, kad Vytauto didžiojo laikais mūsų žemelę išpardavinėjo. Suskiai neraliuoti. Dar mat karžygiais didvyriais laikomi, tfu ble.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Si laida dar geriau uz humoro kluba, seniai tiek nesijuokiau.
Bwallace nuotrauka
Bwallace prieš 3762 d. Atsakyti   
#1 Laukiu tavo komentaro kai bus ivestas euras,laukiu tavo komentaro kai viktoras atliks bausme uz grotu laukiu komentaro kai darbo partijos nebeliks ir laukiu komentaro kai tu busi pensininke,some one give that man a cookie
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Kur video paziuret???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Tu speju is tu durneliu kuriem kaip pasako taip ir bus :D Kol pakels ta alga iki 1500 tai ir 3 pasaulinio sulauksim..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Išviso? kaip gali šaliai atstovauti žmonės, vos kalbantys Lietuviškai? kaip atrodytu Lietuvis valdantis ameriką?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
Aiškiai nesuvoki, kaip veikia valstybė :) Taip, alga bus didesnė, bet nebus iš ko tos algos mokėt, galėsi su darbu atsisveikint :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3762 d. Atsakyti   
o įdomu kieno pinigais tu kelsi ta atlyginimą? nebent nori , kad Lietuva bankrutuotų ir būtų nupirkta Rusijos, tada prašom
nano nuotrauka
nano prieš 3762 d. Atsakyti   
Nu ir px, zmones (Loretka) nori padaryti didesne alga, ir jum netinka? marozai tai dziaukites konservu nusavintomis pencijomis..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų