Ir vis dėlto, Samas auksinės žuvelės paprašė - Kad laimėtų "Project Mayhem"

2015.01.11 patalpino ne2rnas
  • 9
7
auksine, zuvele,lietuvos, talentai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3395 d. Atsakyti   
Visur gi reikia įdėti darbo, ir dainuojant, ir sportuojant, ir šokant. Niekas tiesiog neatėjo iš lempos. Visi mokinosi, kad padarytų kuo įspūdingiau, o Project Mayhem ir šou padarė. Pasirodė kaip pasirodė, žmonės nubalsavo, kad jie laimėtų, o čia kiti verkia, kad neverti... :) Verti jeigu balsų skaičių daugiausiai surinko. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3396 d. Atsakyti   
Vis geriau nei daininkas, nes dainuot visi gali.Sporte, kad pasiektum reik kantrybės. Tik pas kitus stygos geriau išsidėstę, nei pas kitus. Tau Dievas davė geresnį balsą ir tu jau talentas?! Ne. .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3396 d. Atsakyti   
Tai ko jie nepadaro tokio pasirodymo tada? Kas jiem trugdo? Talentas mago triukai nukopijuoti nuo amerikos talentu? Futbolas irgi treniruotes reiskias irgi talento nera. Tai vapse nebuvo nei vieno talento finale pagal tave.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3396 d. Atsakyti   
Tai kad pilna tokių sportuojančių. Vien savo mieste pažįstu bent 3 žmones, kurie sportuoja. Užtektų jiems taip pat pasirodymą pasidaryt ir padarytų lygiai tą patį, ką ir tie project mayhem. Talento ten visiškai nėra, kaip ir pas kitus grojančius ar šokančius. Čia tik treniruotės, mokymasis. Va talentas labiau triukai visokie. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3396 d. Atsakyti   
Tokiu kaip jie, pilna bet nei vieno neivardytum, nes jie pasaulyje ant vieninteliai tokie, nesidomejes pasakoji nesamones
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3396 d. Atsakyti   
Tikrai neverti. gal viennintelis pliusas, kad daugleis pasidalins eurus. tokiu kaip jie pilna, reikeljo kad laimetu tikras talentas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3396 d. Atsakyti   
nesamone. neverti buvo laimeti

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų