Lenkai nu nepykit, - ir lietuvių priešais nelaikykit!

2012.04.20 patalpino AntiPolski
  • 28
6
kvailas, klausimas



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4389 d. Atsakyti   
Koks skirtumas ar tu lenkas ar lietuvis ar dar kas, svarbiause koks zmogus yra o ne jo tautybe... Durni esat jei ziurit i zmogaus tautybe o ne i pati zmogu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4389 d. Atsakyti   
vapse tuos polakus von is tos lietuvos ir iskart geriau bus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4390 d. Atsakyti   
Jeigu Lietuvoje gyveni,tai ir lietuviu kalba moketi turi!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4391 d. Atsakyti   
Bet tiesa yra ta kad tikruju lenku nera vakarine lenkijos dalis visada priklause vokieciams ten lenku ir vokieciu misinys ritine lenkijos dalis priklause lietuviams tai ten lietuviu ir lenku misinys o pietine lenkija priklause vengrijai na ten gyveno gudai ir ukrainieciai. Faktas tas kad lenkai nulietuvejo nuvokietejo tikru lenku nebeliko. Net nuo 13a neturejo savo karsliaus ja valde lietuvei iki 16a pabaigos paskui valde vazos svedai ir tikslei neatsimenu kas dar. O Vytautas Jogailai niekad nepakluso pats jogaila bijojo Vytauto Nes lietuva buvo 4 kartus didesne o apie 1415 metus musu kariuomene buvo didesne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4391 d. Atsakyti   
Vienas dalykas yra bajeris, visai kitas dalykas, kai ant taves varo del tavo tautybes. Supraskite, zmones cia gyveno daug daug metu, praktiskai nuo 14a lietuva ir lenkija turejo viena valdova ( Vytautas tebuvo Jogailos vietininkas) tiek metu buvo bendra valstybe, o dabar del tavo tautybes baisu i gatve iseiti.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų