EMO SUCKS - man tai įrodė dar 45-tais..

2009.09.21 patalpino Anonimas
  • 94
18
emo,sucks,adolf,hitler,1945
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: emo, sucks, adolf, hitler, 1945


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

OoS nuotrauka
OoS prieš 5080 d. Atsakyti   
#18 Prie ko čia lietuviai? Užsienyje irgi smagiai vaikšto bajeriai apie emo. Tik tiek, kad čia malalietkos tai labai akcentuoja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5080 d. Atsakyti   
kiek matau lietuviai dar neuzaugo is to amziaus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5087 d. Atsakyti   
#6 chaaa : DD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5166 d. Atsakyti   
@niekas. Metalas, kaip rock'o atšaka, atsirado 60ųjų viduryje. Tuo tarpu punk muzika atsirado maždaug apie 1973-74 metus. Ir išvis punk su metal mažai ką bendro turi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5199 d. Atsakyti   
ir seip tie patys metalai kile is panku, taip kad gi dusk..metalas atsirado..
Nuotraukos nėra
VBexplorer prieš 5227 d. Atsakyti   
va ir radom visu emo pradininka :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5232 d. Atsakyti   
Mantai, nuo kada nėra ?
Tai nėra pasaulinė subkultūra, tačiau kaip daugiau pavadinsi treninguotus agresyvius ir kvailus skustagalvius darančius telefonų ar dar kokį "verslą".
Dėl subkulūros savokos.
Subkultūra - kultūros variantas, būdingas tam tikrai grupei žmonių, kurią vienija pasaulėžiūra, pomėgiai, socialinė padėtis kiti ypatumai.
tai manau galima drąsiai marozus forsus ar dar kokį brūdą vadinti subkultūra.Nesu nusistatęs prieš kažką, bet kaip minėjau nemėgstu blogų žmonių, o ten jų pilna..
O dėl foto demotyvatoriaus tikrai nieko visai atrodo :D
Dėl emo, pritarsiu qwerty, nieko jie ten nesipjausto neverkia per dienas ar dar ką, manau biški fantazijos pagavo kažkas
Zygis nuotrauka
Zygis prieš 5240 d. Atsakyti   
Visai nice atrodo ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5247 d. Atsakyti   
nematau skirtumu tarp emo,marozo,panko ,skino..jei zmogus man patiks as nematysiu problemu su juo bendraut taip kad nematau ir reikalo must ,naikint ar dar koky bruda daryt -''visi karai yra pilietiniai,nes visi mes esame broliai''
AnimePsycho nuotrauka
AnimePsycho prieš 5256 d. Atsakyti   
ką aš galiu pasakyt apie emo... nieko ko nepasako demotyvatorius... taigi sakau jų nereik mušt, nes bet kokiu atveju tai niekam nepadės, bet reikia su tokiais pasikalbėt... Na šita užduotis labiau tinka panom, bet nebūkim sexistai gali juk ir bachurai bandyt gražiai pakalbėt su tokiais žmonėmis... Ir ne aš ne EmO
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5256 d. Atsakyti   
Tomai, nuo kada marozai yra subkultūra? Blet net pyktis paemė tavo sakinius paskaičius.

Pats atstovauju metalo subkultūrai ir pamatęs emo noriu eit gerai pavemt. Tai yra kazkoks absurdas, vaiku ishmislas norint atkreipt i save demesi. Man zliumbiantis ir besilaizantis bachuras yra slykstu, todel as ju nemegstu. Aisku ten neinu ir snukiu nespardau del to, bet jei toks lystu arciau manes tai speju nesusivaldyciau. Emo yra goto ir panko mishinys. Bet siaip greiciau pispankio, nes normalus pankai yra visiski poxujistai geriantys alu ir skleidziantys anarchija. Zodziu tai yra baisus dalykas zlugdantis jaunus zmones. Ir kad man daugiau marozu subkultura nevadintum. Jie yra psichiskai neigalus zmones, geriausiu atveju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5264 d. Atsakyti   
Nesuprantu kuo jum kliūna tie emo...
Supisti marozai.Ne aš nesu emo, ir nieko blogo neturiu prieš marozų subkultūrą.Tiesiog aš nemėgstu blogų žmonių, neskaičiuosiu kiek tokių marozai...
Šiaip žmonės patys nėra nė vienos subkultūros nariai, o iš kitų tyčiotis pirmi...
Suprantu, galima pasijuokt vienąkart, antrą, bet kiek galima...
"emo, šiaip netgi ne subkultūra, tai - muzikos stilius.." Šiaip gal kada emo ir buvo tik muzikos stilius, dabar pakankamai išsiplėtojo, kad būtų galima vadinti subkultūra.Wikipedia liaudies rašoma enciklopedija ir ji nėra visažinė :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5264 d. Atsakyti   
emo, šiaip netgi ne subkultūra, tai - muzikos stilius..

en.wikipedia.org/wiki/Emo />
jeigu kam įdomu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5330 d. Atsakyti   
emocionalumas tai ne vaidyba,yra asmenu kurie megsta naudotis emo iswaizda...pjaustosi ir pan visiems ir taip aisku kad viskas priklauso nuo vidaus...o isore tai tik kauke...emo grazi kultura xD pats esu tuo xD nk jau nepakeisi....taigi nepeikit emo jie zmones kaip ir visi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5330 d. Atsakyti   
as ziuriu i emo tik kaip i zmones turincius savita stiliu, ne kaip i asmenybe,is to pacio forso atimk trenigus ir jo dabartine kompanija, pamatysi kaip sugebesi ispest net kelis sakinius be keiksmazodziu apie gyvenimo prasme ar egzistavima. didziule pazanga. kaip buvo pasakes vienas dizaineris," gali vadint mane homo, bi ar kaip tik nori, as myliu ir vyrus ir moteris, nemyleciau ju negaleciau kurt jiems rubu, nes turiu jaust tam tikra rysi ir nebutinai per lova, yra tiek daug rengimosi stiliu ir jie visi turi turet savo pavadinima, kitaip neatsiminsi. zvaigzdei sukures emo ivaizdi as nepakeiciau jo asmenybes, grizes namo jis nesipjausto venu kaip kiti mano,tai vadinama popart karta.. "
P.S. beto asmeniskai man visados patiko hitlerio sukuosena bei vokieciu karininku aprangu stilius, grieztumas ir tvarkingumas, gaila, kad pasirodzius su ju apranga ir zenkliuku gali but suimtas, damn..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5331 d. Atsakyti   
Jie ne , kaip tu vaidini "emo" , o tiesiog scenekidai. Pozeriai. Mazvaikiai ir panasus briedas. ::]
Kokia dar kultura? Subkultura pirma gal?
O emo subkulturos net negali but , turetu tik 1 subkulturos bruoza - muzika. ::]

Uzauk. Sunaikink stereotipus.Atsimerk. :]
ego nuotrauka
ego prieš 5333 d. Atsakyti   
Idomiausia, kad "emo kultura" lietuvoje vystosi jau ne pirmus metus, ir kaip manai, ar jie patys (tie "emo") apie tai zino, ka parasei?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5333 d. Atsakyti   
Contrary to popular belief, Emo is not short for Emotional. It is not a style. It has nothing to do with cutting yourself. It has nothing to do with taking pictures of yourself in the mirror. Emo is not that one kid on myspace. Emo is not about whining about your problems. It’s got nothing to do with your girlfriend breaking up with you. If you believe that, you are exercising your right to do so. That does not, however, make you correct. It makes you the medias little bitch.



Emo is short for Emotive Hardcore. And Emotive Hardcore is short for Emotional Hardcore. In short. Without the Hardcore following the word Emotional, there is no Emo.



Jei moki angliskai skaityt , tai pasiskaityk.
Ir jei arsaus nacio , nuo kazkokios savo iliuzijos neskiri , tai laikas prie istorijos vadovelio ir zodyno sest. ::]

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų