Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Zoofilija - net ir graziausia pasaulio mergina ja uzsiima

2010.07.09 03:49 patalpino Buddy_Aces
  • 4
60
nigga,cheryl,celebrity
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: nigga, cheryl, celebrity


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5000 d. Atsakyti   
paskaityk, juokingi kai kurie žmonės :))
Tizy nuotrauka
Tizy prieš 5001 d. Atsakyti   
Kokie ilgi komentarai, net tyngisi skaityt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5029 d. Atsakyti   
#55 Aš nesakau, kad jie ten visi blogi ir kad visus mest į kalėjimą. Tikrai yra gerų ir tokių pažystu, tiesiog tokia buvo tiesa ir tiek. Kai kurie tik taip ir pragyvena
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d. Atsakyti   
edgga, tu nesakai, bet štai our buddy demotyvacijos kūrėjas BŪTENT TAI IR SAKO. todėl čia ir piktinuos ;D. dar sugeba žmonės sugalvot juokingiausių argumentų kaip "jiem rūpi į tave savo sėklą įleist ir taip sumažint baltųjų skaičių". lol. nieko juokingesnio neesu skaičius : ) 100 kart geriau juodaoodžio vaikas nei tokio bukagalvio..
Edgga nuotrauka
Edgga prieš 5030 d. Atsakyti   
#55 Niekas ir nesako jog Lietuviu ar kitu Baltu zmoniu tokiu nera, taip pat niekas nesako jog negrai visi iki vieno blogi. Tiesiog nergu nusikalteliu yra daug daugaiu negu kitu rasiu, pvz jei gerai apmenu tai pagal statistikas Amerikoj 2/3 kaleimo populaicijos sudaro negrai. + Dar reikia turet galvoj fakta jog ju kolkas yra daug maziau negu Baltu.

#52 Tai gal Leituvoj jie dar ne tokie drasus uztai ir elgiasi kaip normalus zmones. O anglijoj jiems viskas galima, tu jam zodi negrazesni pasakysi ir tave rasizmu iskart apkaltins ir tu liksi kaltas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d. Atsakyti   
urba, paskaityk www.lrytas.lt/-12603702191259899824-latvijoje-suimti-du-samdomi-%C5%BEudikai-i%C5%A1-lietuvos.htm . tai kuo lietuviai skiriasi, galvoji pas mus tokių nėr, tik juodaodžiai blogi? :)
btw, dredai kam tinka tai išskirtinai ir įdomiai atrodo.. na bet aišku, jums iškaart blogai tai, kas kažkuo nuo jūsų skiriasi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d. Atsakyti   
#49 Sutinku. Normalių jų yra, bet ne visi.
Mano tėtė reise buvo, krc stovi oladnijoj parkinge. Atvaro kažkox busiukas, išlipa 6 juodaodžiai su dredais ir eina per parkingus žiūrinėja. Po dviejų valandų mentai 2 išvežė apsivogusius o kiti pabėgo :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d. Atsakyti   
#52 high five !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d. Atsakyti   
#49 na tai tau ir nepasiseke... per 4 metus UK tik 2 sutikai??? as lietuvoje gyvendamas daugiau juoduku normaliu sutikau nei tu anglijoje...
Manau tau reiktu atkreipti demesi i save ar tik tu nebusi vienas is dauguos baltuju kurie taip ir netampa normaliais zmonemis....? (gali neatsakyti, tai retorinis klausymas)
Edgga nuotrauka
Edgga prieš 5030 d. Atsakyti   
Ne, sakau del to jog gyvenu ten kur ju daxuja, matau juos kekviena diena ir zinau kokie jie.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5030 d. Atsakyti   
oho, pasirodo, dar ir išsigimėliška su juodaodžiu bendraut . . o tau neatrodo, kad yra išsigimėliška nekęst žmogaus jo nepažįstant? jei tavo pasirinkimas neskatint tai ir neskatink, nieko nesakau, bet nebūtina skatint rasinės neapykantos .. pilna gyvulių rasistų kaip tu, bet ne visi skatina ir kitus taip elgtis .. linkiu kad tavo dukra būtinai tau juodaodį žentą parvestų, oj juoko būtų. : )
edgga, o tau neatrodo, kad tu taip sakai tik todėl, kad turi prieš juos išankstinį nusistatymą?
Edgga nuotrauka
Edgga prieš 5031 d. Atsakyti   
#47 va butent kad juos gina tie kurie tik per TV mate. O realibei tai dauguma ju yra nusikalteliai, bomzai, narkomanai. Anglijoj jau 4 metus givenu ir dar gal tik kokius 2 normalius negrus sutikes esu. Pas mane mokykloj taip pat ju kaip prisikta, o normaliu 0.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5031 d. Atsakyti   
Motyvuoja užsiimti zoofilija! :D
Monta nuotrauka
Monta prieš 5031 d. Atsakyti   
Visi tie kurie varo ant juodaodziu del to ,kad jie atseit kitokie tai paprasciausiai ziuri per daug filmu ir pan. Jie zino ir mate juodaodzius tik vagiancius, prievartaujancius,bomzaujancius, zudancius ir pan. Jie yra tokie patys kaip ir mes. Musu yra VISOKIU, ir ju yra VISOKIU !!!
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5032 d. Atsakyti   
Mrrr, jeigu Tau, kaip baltosios rases atstoviai patinka ciulpt negrui bb, prasau, daryk Tu taip, tai yra zema, issigimeliska, bet tai yra Tavo pasirinkimas, kaip mano pasirinkimas yra neskatint tokiu dalyku, nes tai nera naturalu. Sita demotyvacija yra tokiem zmonem kurie yra pries tai, kai negras balta mergina dulkina. Mane tokie dalykai demotyvuoja, jei Taves ne, Tavo problemos. As fizines jegos nepavydziu, as sportuoju del saves, man patinka tobuleti, lavinti kuna ir t.t. Azijieciai yra protingi, taciau baltieji tai pat. Kiek israsta visko baltuju, tokie zmones kaip Bill Gates, arba Hawkings'as ir t.t. zinoma yra ir juodu protingu, taciau ju pasaulyje 2Milijardai, azijieciu dar daugiau, o baltuju isvis mazai ir kiek mes daug pasiekeme!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
#44 jautiesi labai protingas ir didelis vyras, taip? be to, jei jau taip remtis tais jūsų numylėtais mokslininkais - jie sako, kad azijiečiai yra protingiausi, taip kap, japonai bus japonais : )
o kas blogiausia, kad galvoji, kad mes čia kalbam tą juodaodį tik per televizorių matę .. atsipalaiduok .. atėjo vaikinukas pasigirt, kad konge buvo, oh wow, mes visi labai už tave džiaugiamės, congratulations ;*. bendravus ne su vienu veikliu, kažko gyvenime siekiančiu juodaod-iu - du metus gyvenau portugalijoje, kur jų imigravusių tikrai nemažai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
Demo nebloga. BEVEIK VISI komentuojantys yra vaikai ir labai toli nuo zinojimo apie juodaodzius. Spalva man ju netrukdo, kiek ju tas tingumas, vakaru saliu paramos laukimas. Pagal siandienine situacija, pvz Amerikoje (patys kalti baltieji, patys kalti, kad valdantys ekonomika pasaulio ir visa kt. prisishiko iki to, kad negrai didesnes teises turi, p.s. buve vergai, ne negrai) Dabar negru pavadink juodaodi,jis taves nepjaus, o pasiskus mentams ir gausi 5 metus sedeti :)) Jie vargsai ? Jus ziopliai, nebeziurekit savo muilo operu, paziurekit discovery, history, pakeliaukite po pasauli, paskaitykite rimta spauda ir suprasite. Afrikoje daugybe naudinguju istekliu, bet kadangi 80proc. +- negru yra baisus tinginiai (teko keliauti po konga ir kitas aplink salis turistinio zygio metu), tai labai aiskiai pasimate ka jie veikia dienomis, beto, net ir Anglijoje galima tai pamatyti :) NEGRAS NIEKADA NEPRILYGS BALTAJAM. Japonai yra japonai. Tu kvaileli bent zinai, kas sukure atomine bomba numesta japonijoje ? Amerikieciai numete, o kas pagamino ? Vokieciu mokslininkai issivezti i US, oi vaikai vaikai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
o tu pirma pasidomėk, kodėl pas juos melanino daugiau. ne todėl, kad jie gyvuliai, o tiesiog todėl, kad dėl didesnio melanino kiekio jų oda atsparesnė saulei, kas dėl išsivystymo afrikoje atsirado.
btw, jei jau taip kabinėjies prie to, kad jie maždaug kvailesni ar "kelių mokslininkų nelaikomi žmonėmis" (va čia apskritai, per kurią vietą jie mokslininkai), tai pagalvok, kaip pats jaustumeis, jei koks super smartass japonas pradėtų kalbėt apie tai, kokie baltieji yra idiotai - ir būtų visiškai teisus. : )
žinai, aš čia dabar pagalvojau pažiūrėjus į tavo nuotrauką .. prisipumpavęs toks .. gal tu jiems tiesiog pavydi kad jie fiziškai stipresni? : )
also, jei jau taip myli savo "šeimą" (LOL, laikai šeima baltuosius? bomžiukus prie maximos įėjimo irgi?), savo ŠALĮ, tai bent turėk pagarbos rašyt lietuviškai. : )
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5037 d. Atsakyti   
#41 ne visai, pas juos genetika i gyvuliu panasesne. pas juos daugiau melanino visame kune, ir jie tam tikru genu neturi, kuriuos turi visos kitos rases. yra keli mokslininkai kurie nelaiko ju pilnaverciais zmonemis, taciau zinoma jie to nenori sakyt, nes iskarto rasizmu apkaltina. gal ir daugiau net yra mokslininku ir scientologu kurie taip mano, tiesiog nenori pasirodyt netolerantiskais
Loctor nuotrauka
Loctor prieš 5037 d. Atsakyti   
Tau kūrėjau pirmiausia reikia įsikirsti faktą, kad mes visi žmonės.
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5037 d. Atsakyti   
second of all, as jos negarbinu, tiesiog panaudojau kaip pavizdy. taip as visiskai nepateisinu Europieciu kurie isvaziavo i amerika ir ka jie ten padare, bet tai nebuvau as ir as ten niekada nevaziuosiu, man ir Europoje gera ir cia yra daug vietu kurias galima aplankyt. nesvarbu kokia jinai, tai nepateisina ejimo pas kitas. jei nepatinka skirkis, o ne savo merginai uz nugaros taip daryk. tau kvailiausias, nes tu anti rasistas, man gal tavo argumentai tai pat kvailai atrodo. taip padaro, man labai geda del ju, bet vel gi, labai daug kas Lietuviu del to ir nebemegsta Europoje, UK, Airijoje... tautieciai musu apsisiko, o kenciam visa tauta, taip kaip negru 70% apsisiko, like 30% kencia. o del gramatikos as tikrai cia neziuresiu kiekvienos klaidos, jau vien tai kad neturiu LT raidyno
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5037 d. Atsakyti   
first of all, nustok garbint tą paną - jei ją kažkas kažkuo išrinko, tai nereik čia visiem kišt jos tobulybės, nes asmeniškai man tai ji tragedija, dirbtinė lėlytė : ) velniai žino, gal ji kokia frigidiška ar šiaip kalė, kad vaikinui kyla noras pas kitas eit.
be to, kaip tu gali nekęsti žmogaus, už tai , kad jis atvažiavo į europą?? tai pagal idėją, tada gali visi amerikiečiai nekęst europiečių, nes jie irgi pervažiavo į kitą žemyną. paaiškink tai. kvailiausias kadanors girdėtas argumentas : )
Sakai, daugiausiai nusikaltimų padaro. o jau lietuviai kokioj airijoj/anglijoj tai tikriausiai paaatys nuostabiausi piliečiai, right? : )
ir išvis, nesuprantu ko stebiuosi tavo idiotiškais argumentais ir rasizmu - skaitant tavo "paaiškinimus" verkt dėl logikos ir gramatikos trūkumo norisi ...
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5038 d. Atsakyti   
cia tie abu mano demo veikejai.
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5038 d. Atsakyti   
ir dar vienas. vienas is ju isdulkino isrinkta sexualiausia musu rases atstove, tada kol jie buvo kartu isdulkino dar kelias kitas.
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5038 d. Atsakyti   
1rma atvaziavo i Europa. Antra, pradejo teisiu lygiu reikalaut. Trecia, dabar jau daugiau teisiu turi negu Europietis Europoje. Ketvirta, prisimaise, padare baltas panas, prigimde hibridu. Penkta, taip sumazino baltuju skaiciu, padidino savo. Sesta, pagal statistikas kurias daug saliu bando dengti, kad isvengti raciszmo, daugiausia nusikaltimu padaro. Spetinta, i savo draugu rata nemegsta baltuju kurie kaip jie nesielgia, taciau jei tu ju nepriimsti, jie tau pripies racizma. na ir taip toliau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5038 d. Atsakyti   
Tas uzdave klausima kodel tu esi taip nusiteikes pries juos, ir neatsakyk vel taip pat nes baltieji mano seima, cia ne ats ;) Ka jie tau tokio blogo padare?
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5038 d. Atsakyti   
#32 savanaudis krc. jie kitiem baltiem zmonem taip daro. baltieji man kaip seime. krc atsakau, prisiminsit jus mane kai privis jus LT, dabar ju ten nera, tik del to kad pasalpu gaut negalima tokiu kaip UK ar kitose salyse. zema musu ekonomika mus gelbsti skaityk :) ai nu neziurekit jus i sita demo, as visai su jumis brangus tautieciai pyktis nenoriu
Loctor nuotrauka
Loctor prieš 5038 d. Atsakyti   
#29 Vamzdiec, čiut nuo kedės nenukritau ;D.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5038 d. Atsakyti   
diev diev, kas tau liepia su jais bendraut? tau konkrečiai juodaodis liepė nusiimt vėliavą, išprievartavo tavo merginą ar šiaip ką tavo šeimai padarė, nes kitaip tai po velnių, iš kur tokia neapykanta žmogui tik už jo spalvą : )
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5039 d. Atsakyti   
#30 aha :) nu negi taip sunku suprast, myliu savo rase, savo zeme, seima. jie atvaziuoja i europa, parodo savo zveriskuma ir t.t. nu tai kaip man jaustis? Anglijoje, anglai net veliavos negalejo pasikabint kol neuzprotestavo tokios sprendimo, nes kazkoks juodis, ne kazkoks, o daug juodziu pareiske, kad juos tai zeidzia, kol patys su savo ghanos veliavom, labai isdidus buvo. tai wtf?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5039 d. Atsakyti   
o tu taip pat stumi ir ant juodų merginų?
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5039 d. Atsakyti   
#28 Tu mergina, tuo labiau balta. Jiem rupi i tave savo sekla ileist ir taip sumazinti baltu zmoniu skaiciu. skirk truputi, kaip jie su baltais ciuvais ir kaip su merginom elgiasi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5039 d. Atsakyti   
sakot, patirties neturim ir kalbam. nifiga, keliavis nemažai esu, ne su vienu , kaip jūs vadinat, niggeriu bendravus ir nei vienas nerodė man, kad nemėgsta manęs, kad aš balta. KAIP ELGIESI SU JAIS TAIP ELGIASI SU TAVIM.
p. s. jie tikrai karštesni už susiraukusius rasistus baltuosius kaip demotyvacijos "pasiskolintojas".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5040 d. Atsakyti   
vistiek manau, kad zmogu reik vertint pagal darbus. Jis prisishiko tai galima ir bazdzione vadint, bet ne spalvoj esme
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5040 d. Atsakyti   
#24 malonu, kad yra dar nesugedusiu zmoniu #25 as ne kurejas, pasiklonau minti nuo anglisko website'o
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5040 d. Atsakyti   
Šlykšti demotyvacija, dar šlykštesnis demotyvacijos kūrėjas
Modesta771 nuotrauka
Modesta771 prieš 5040 d. Atsakyti   
Baltaodžiai (inlove) :D o paskaičius komentarus, tai toks įspudis susidarė, kad tie "tolerantiški" žmonės visai neturi tolerancijos :)
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5041 d. Atsakyti   
#21 butent. sitie zmones kur komentuoja turbut bezdzioniuka tik TV mate ir jau kalba be patirties. Obama, kas tas obama, jo jau ir juodi nemegsta, beto jo mama balta. ir siaip jis amerika i didesne siknaskyle ikiso negu, kad buvo :/
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 5041 d. Atsakyti   
šūdinesnės demotyvacijos dar nemačiau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
Tie kur uzstoja nigeri tai xui jus zinot pas juos ner tolerancijos baltam zmogui.. pasakyk ka ne taip ar net paziurek i ji kitaip iskart kaip gyvulys pradeda rekt ant taves kad tipo esi rasistas. Aisku visokiu juk obama nigeris bet visgi proto turi zmogus ir iki kur nukeliavo net :D
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5041 d. Atsakyti   
#17 as baltiesiems tai pat esu labai siltas, draugiskas, paslaugus zmogus. :)
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5041 d. Atsakyti   
jis su kitom davesi kol su ja buvo, as tikrai nezadu turet mergina ir eiti pas kitas, tu pati supranti ka sakai? jie buvo vede, jis ja isdave. tolerancija, tai ko cia stumiat ant manes? toleruokit mano nuomone, kiekvienas esame zmogus ir kiekvienas skirtingai matome ir galvojame. kur ta jusu tolerancija dingo? kazin kodel pries pora savaiciu mokykloj keli niggeriai labai puikavosi beyonce ir is tokio truputi apkunesnio balto ciuvo saipesi kad jis xujovas, vadino ji baltu siuksle ir sake kad jis niekada netures merginos, nors jis tikrai nera storas. ir net grupe facebooke yra juodu padaryta, ir jos tema yra tai kad tipo mes patraukliausi ir mergos mirsta del musu ir imesta cheryl cole su ashley. o bet to sita minti su zoofilija ne pats sugalvojau, o maciau tik angliska varianta. ai krc ka cia su jum. stumkit ant savu, kai prisiveis niggeriu LT galesit ciulbet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
btw, dar sakai, jis su kitom davėsi, kol ją turėjo, tipinis niggeris. pala pala pala, o tu žadi vest pirmą merginą, su kuria susitikinėji? kvailesnio komentaro girdėjus nesu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
eina sau, žmonės, nesitikėjau, kad šitaip bjauriai galima.
sakai, gera kai lietuvoj balta balta? atvirkščiai, gera kitur, kur žmonės įvairūs irvisiems px, kaip atrodai pats ir koks esi, nes yra TOLERANCIJA, kurios pas tave ir eilinį lietuvį nerasta, žmogau.
myli savo rasę jis mat .. tai ir mylėk, jei nori, bet tai nereiškia, kadjie ne žmonės. šimtąkart šiltesni ir mielesni žmonės už tave, asilėli. patinka balta? važiuok į kokią jurtą, padarysi visiems gerą darbą
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
#14 ir bezdionem ir baltiesiems ant taves px. visi yra zmones
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
siaip as ir nesu ten tu visu spalvu megeja,bet cia slyksti demotyvacija. zmogus yra zmogus,.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
#8 kas tu toks esi kad nusprestum kas geda ir kas ne tavo rasei? man atrodo tikrai geriau palaikyti, savatauti, savasplavi, zmogu, negu kazkokia bezdzione kuriai tu visai px :) man baltieji zmones yra seima, jei tau ne, tavo bedos. as taves tai nekaltinu, kad tu uz bezdziones eini ir debilu nevadinu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 VISI JUS DEBILAI
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
#10 puikus debilizmo pateisinimas
Buddy_Aces nuotrauka
Buddy_Aces prieš 5041 d. Atsakyti   
#6 dekui :)
Rodyti daugiau komentarų (50-60)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų