Žinau, kad esu beveislis, - bet aš vis tiek tave labai mylėsiu...

2012.06.10 patalpino Rendolfas
  • 138
7
Žinau, kad esu beveislis,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4158 d. Atsakyti   
Aš turiu vieną mišrūną ir ketinu dar vieną mišrūniuką iš prieglaudos paimti švenčių proga :) Juk beveisliai žymiai protingesni, ištikimesni ir ilgiau gyvena :) Be to veisliniai žymiai mažiau ištvermingi. Kai žiemą vedu savo šunį pasivaikščioti su savo drauge kuri turi veislinį pekiną tai mano šuo neaprengtas laksto sau laimingas nors jo kailis pakankamai trumpas, o tas pekinas į dešimt sluoksnių suviniotas ir dar su batais dreba :) Ir dar visos tos atskiroms veislėms būdingos ligos... Mano šuo per aštuonis savo gyvenimo metus tik vieną kartą susirgo taip stipriai, kad reikėjo pas veterinarą vežti (kažkokia infekcija), o tas ankščiau minėtas pekinas dėl visokių veislei būdingų ligų yra vet. klinikose nuolatinis svečias :/ Taigi išvada- pirkit mišrūną :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4328 d. Atsakyti   
labai daznai tie neveisliniai buna tokie grazus kad noretusi dar viena toki turet, bet tuo jie ir ipatingi,taip susimaise genai tik vienam kartu,jo palikuoniai jau vel kitokie bus,vadinas - toks suo yra ipatingas,isskirtinis. o ne vienas is milijono tokiu paciu sunu parodoj kokioj.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4344 d. Atsakyti   
aš tave irgi cuciuk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Man sis suo daug grazesni nei koks supistas terjeras :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4351 d. Atsakyti   
#2 - tik po taves ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4351 d. Atsakyti   
apsiverkit
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4351 d. Atsakyti   
Žinau, kad nemoku kurti demotyvacijos, bet aš vis tiek ką nors išvemsiu

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų