Visiems geras nebūsi - Bet gali tapti visiems blogas

2012.12.29 patalpino Anonimas
  • 11
17
Visiems geras nebūsi
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4125 d. Atsakyti   
Kremai, saunuolis kad nepatingejai tiek parasyt ir viska paaiskint! Gal is tiesu galetum numesti kokiu nuorodu ar dar ko, placiau pasidometi ta tema?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4140 d. Atsakyti   
#14 Kaip tai nelabai tos divizijos buvo veiksmingos, ką? Būtų įtikinamiau jei nuorodų numestum pargįst tiem savo teiginiam.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4140 d. Atsakyti   
Na, matau per daug as cia isivaziavau, cia ne vieta diskusijoms. Tiesiog man nepatiko demotyvacijos, zeminancios Hitleri, todel norejau parodyti, kad Hitleris nera toks blogas, kaip apie ji kalbama.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4140 d. Atsakyti   
#13 Taip, Hitleris Ribentrovo-Molotovo paktu atidave Baltijos valstybes Sovietu sajungai, nes turejo uzsitikrinti, kad Sovietu Sajunga netrugdytu jam kovoti vakaruose. Hitleris bande kuo labiau atideti kara su SSRS ,bet Sovietu Sajunga 1941m. sutelke 20 diviziju prie Vokietijos sienu ir reikalavo perduoti Rumunija Sovietu Sajungai. Tada Hitleris surenge SSRS puolima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4140 d. Atsakyti   
#11 Baigiau skaityt ties Hitleris negalėjo sutrukdyti sovietams okupuoti Lietuos 1940. Eik ir pasiskaityk apie molotovo-ribentrovo paktą.
Nuotraukos nėra
demotyvatorius9 prieš 4140 d. Atsakyti   
Kažkuriem jis didvyris, nereikia nesamoningų demotyvacijų tiktais. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#10 Hitleris negalejo sutrugdyti sovietams okupuoti Lietuvos 1940 metais, nes vokieciai turejo tada kovoti vakaru ir siaures Europoje. Galbut Hitleris butu padejes, jeigu lietuviai butu priesinesi okupantams. Hitleris norejo padeti ir suomiams 1939 metais, bet nenorejo isivelt i kara, kai Treciojo Reicho kariuomene dar buvo gana silpna. 1941 metais, vakaru Europoje liko tik 1 priesas - Didzioji Britanija. Hitleris labai nenorejo kariaut pries britus. Nuolat siusdavo taikos pasiulymus, bet zydu korumpuota valdzia juos atmesdavo. Stalinas suprato, kad Hitleris, iveikes Didziaja Britanija, puls Sovietu Sajunga, todel jis telke kariuomene prie Vokietijos pasienio. Hitleris 1941m. Birzelio 22 diena, pradejo kara su Sovietu Sajunga. ir sekmingai kovojo, kol neprasidejo ziema. Desimtys tukstanciu lietuviu savanoriskai stojo i kariuomene, kad kovotu su komunistais.Taip pat nemazai rusu kovojo vokieciu puseje. Bet komunistai laimejo kara, nes buvo gausiai remiami kapitalistiniu saliu(jie dave komunistams 12 000 tanku, 11 400 naikintuvu ir 1,75 milijonus tonu maisto). i Hitlerio waffen SS stojo zmones is visos Europos ir net musulmonai. Karo pabaigoje 60% SS kovotoju buvo nevokieciai. Vokietija sugriove ne Hitleris, o bolseviku ir kapitalistu susivienijimas, vadovaujamas zydu. Jei Hitleris butu laimejes kara, viskas butu daug geriau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#9 Amoralu prostitucija, o garbint Hitleri jau normalu? Kad ir kiek jis ko gero padarė vokiečiu tautai viska per kelis metus sugadino ir dar labiau pablogino, nei kad buvo prieš tai. O mum Lietuviai, ką jis gero padarė? Atidavė komunistam ir todėl aš tikrai nesuprantu ko tau jis toks šaunus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#8 Nes tai yra amoralu ir platina venerines ligas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#3 Ir kas čia gero, kad uždraudė prostitucija?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#5 Istorija raso nugaletojai. patikimi straipsniai apie Hitleri yra parasyti zmoniu, kurie gyveno Treciojo Reicho laikais, todel jais remiuosi. Hitleris uzdraude duoti paskolas su palukanomis, bankai buvo nacionalizuoti. 2 trecdaliai zydu iskart emigravo is Vokietijos. (jiems buvo leista pasiimti savo turta kartu)Zydai, kapitalistinese valstybese, dominavo bankininkysteje ir turejo daug banku ir imoniu akciju ivairiose valstybese. per 1918-1924 metu Vokietijos hiperinfliacijos laikotarpi, zydai , buvo ypac pigiai susipirke daugybe imoniu, fermu, fabriku. jie investavo i Vokietija, nes zinojo, kad is to gaus dideli pelna. tuo metu liaudis skurdo, truko maisto. Valdzia, tuo metu, negalejo sukurti darbo vietu, nes turejo moketi dideles reparacijas uz pirmaji pasaulini kara ir palukanas bankams uz paskolas. Hitleris, atejes i valdzia, viska pakeite. Vokietijoje pagaminti produktai buvo mainomi i kitus produktus, pagamintus zydu nekontroliuojamose valstybese(Ispanijoje, Portugalijoje, Brazilijoje, Svedijoje). tam nereikejo nei aukso, nei doleriu. tai zydus labai pykde. Jie norejo vel perimt Vokietija i savo rankas, todel isprovokavo antraji pasaulini kara.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4141 d. Atsakyti   
Hitleris nepadarė nieko blogo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4142 d. Atsakyti   
#3 Tau patarciau daugiau lankyti istorijos pamokas negu sizofreniku samokslo teorijas skaitynet internete... tai pagal tave tie nutiesti keliai ir darbo vietos vertos 40mln zmoniu givybiu? ten apie tuos zydu bankus tai apskritai nusisnekejai totaliai ... kur tau zydas banka turejo treciojo reicho metais?
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4142 d. Atsakyti   
Jis tikrai nebuvo blogas savo zmonai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4142 d. Atsakyti   
Hitleris padare labai daug geru dalyku. Atejes i valdzia jis pasirupino, kad butu nutiesti betoniniai keliai visoje Vokietijoje, isrado pigu automobili(volkswagen), kuri galejo nusipirkti net paprastas darbininkas. Nustate 40 valandu darbo laika per savaite (ir apmokamus virsvalandzius). 6 milijonus bedarbiu idarbino per 3 savo valdymo metus. Jis uzdraude prostitucija, tabaka. Reme ukininkus, jaunas seimas. Studijavimas universitete buvo nemokamas. visa tai jis padare pries kara, kai tuo metu visame pasaulyje buvo krize. Jis atkure valstybes ekonomika, nesiskolindamas is zydu banku ir neturedamas aukso. Siais laikais Hitleris yra smeiziamas, apie ji kuriama vis daugiau melagysciu, nes zydams tai yra naudinga. Jie valdo ziniasklaida, bankus, bei valdzia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4142 d. Atsakyti   
88!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4142 d. Atsakyti   
nevisiems jis buvo blogas :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų