Vaikinas tai VAIKINAS, kuris užčiaups tave, - Aprėks, uždraus ir tu jo klausysi. O berniukas - tiesiog įžeis.

2012.11.21 patalpino igoogle
  • 19
4
Vaikinas tai VAIKINAS, kuris užčiaups tave,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4182 d. Atsakyti   
Maikes uzrasas geresnis..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4183 d. Atsakyti   
cia galiu pasakyti ;D cia ne vaikinas ar ne, pasirodys kaip labai myli ir kiek labai gali padaryti del taves... kitam nereikes nieko daryti ir ziurek buciuos kojas, o kitas ir visa pasauli atiduos ir spyga gausii... cia ne vaikinas ne vaikinas, vyras ar berniukas, bet esme tikrai ne tame ka jie cia papezejo...
MiglutePav nuotrauka
MiglutePav prieš 4183 d. Atsakyti   
<3
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4183 d. Atsakyti   
Aha, o nuo tavo požiūrio į tą vyriškos giminės asmenį nieko nepriklauso? Pažįstu panų kuriom ką be pasakysi vis vien įsižeis, ypač jei ant jų užrėksi.. Kalbu ne vien savo vardu, o ir apie tai, ką aplink stebiu, mačiau tik vieną porą, kur vaikinas rėkė ant panos, nu dar mušė.. Ir žinai ką? Jis jos klausė, tai gal pagalvok kas tau geriau berniukas, kuris pasakys tą patį ką vaikinas, gal net švelniau ir labiau stengdamasis dėl tavęs nei vaikinas, kuris tave tramdys.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų