Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Tikriausiai... - ..Paklausus užsieniečio, jis atsakys, jog Lietuva, tai motokrosas.

2011.05.09 21:22 patalpino belenkas
  • 6
4
nebejuokinkit, tik
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
belenkas prieš 4763 d. Atsakyti   
Šiek tiek perdėjai dėl žolės riedulio.. Beveik visoje Europoje, krepšinis užima labai svarbią vietą sporte. :> O del vagių ir kt, čia jau kita diskusija, bet, su šituo sutinku. :D
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4763 d. Atsakyti   
Realiai tai kitose europos valstybese krepsinis yra tas pats kas pas mus zoles riedulys, todel lietuviai daugiau zinomi kaip vagys ir chuliganai.
Nuotraukos nėra
belenkas prieš 4763 d. Atsakyti   

Neikiek.. Krepšinis, yra tas dalykas, del kurio mus žino pasaulis.. Aišku, aš nekalbu, yra sportininkų, tarkim kaip Alekna, Savickas, kurie taipogi garsina Lietuvą. Labai Ačiū jiems, bet tenka pripažinti,jog Lietuva yra krepšinio valstybė ir pristatant lietuvą užsienečiui, nemanau, kad kas paminėtų kažkokį motokrosą ar pnš. Taip, mes turim daug gerų/talentingų žmonių, bet susitaikykit.. KREPŠINIS GARSINA LIETUVĄ LABIAU NEI KAS KITAS.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4763 d. Atsakyti   
? swaigsti

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų