Tikri vyrai neina rūkyti, - jie eina pasportuoti

2014.06.20 patalpino doovyydas
  • 40
9
Tikri vyrai neina rūkyti,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3604 d. Atsakyti   
#8 O as kaip tik labiau kalbejau apie bendraamzius, kurie sportuoja :) Profesionalai tai taip, kitokie, bet tie "kacialkininkai"...
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3604 d. Atsakyti   
#7 Na sportininkas sportininkui nelygus. Iš praktikos ir pavyzdžių sakiau apie kultūrizmo sportininkus. Dėl boksininkų- ir taip aišku :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3606 d. Atsakyti   
#5 Tiek, kad tie sportininkai dazniau buna geriantys alkoholi, negerbiantys aplinkiniu, pasipute ir t.t Todel as ju ir nepalaikau. #6 Irgi protingai pastebejai esme. Gal verkt ir nebutina (nebent labai svarbus zmogus mirsta), bet pasedet bendrai nutaisius uzjauciama veida tikrai zymiai zmogiskiau negu iseit parukyt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3607 d. Atsakyti   
cia arba boba tupa dare demo arba soliariuminis steroidu paleses pacukas. isivaizduoju, mirsta zmogui artimas, dingsta investuotas milijonas ar dar ka, nu ne visiem iseina asara isspaust, kas ruko, eina parukyt, ar dar kazka. nu o tikras vyras, kaip sitas demo kurejas, eitu i stangine. GAIDYS cia, o ne demo.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3607 d. Atsakyti   
#4 Nu žmogus susirūpino, kad nei tai nei anai grupei "vyrų" nepriklauso. Daviau patarimą. Nereikia priimti už rimtą, tai buvo kažkiek sarkastiškai. O demotyvacijoj pasakyta tikrai teisybė. Sportuojantys žmonės (bent vyrai tai tikrai) yra emociškai stabilesni, mažiau irzlūs, ir stipresni dvasiškai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3607 d. Atsakyti   
#2 Bet tu tikrai idiotas. Tai vyras nebegali isreiksti savo nuomones retoriniais klausimais arba tekstu ilgesniu nei 4 zodziai??? #3 Prie ko cia tas pradejimas rukyti.
Kodel apskritai reikia butinai arba rukyti, arba sportuoti? Nenoriu ir nieko is ju nedarau.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3607 d. Atsakyti   
#1 Jei nei sportuoji nei rūkai, tai pradėk po truputį rūkyti. Tada ir apie sportą pradėsi kalbėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3607 d. Atsakyti   
#1 atsakei kaip tikra boba
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3607 d. Atsakyti   
Kodel vyras butinai turi arba rukyti arba sportuoti? Jeigu as nei rukau, nei sportuoju, tai blogai? Tiesiog megstu leisti laisvalaiki pasyviau, bet negerti ir nerukyti.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų