Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Teksto suvokimas... - Kuo labiau nusišnekėsi ,tuo geriau.

2010.09.20 16:13 patalpino Paulius93
  • 6
4
kuo,labiau,nusisneku,tuo,didesni,pazymi,gaunu
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Paulius93 nuotrauka
Paulius93 prieš 4970 d. Atsakyti   
Tarsi mokytoja žino ką tas autorius galvojo... Pamoką išdėstė ir uždavė namų darbų. Palandžiojau po internetą ir radau visai tokią pat medžiagą kaip ir buvo mokykloje tik kito mokytojaus... Visai kitaip išanalizavęs... Nu ir nafik sakau.
Apsiverkit nuotrauka
Apsiverkit prieš 4970 d. Atsakyti   
Gilintis, tai tikrai beprasmiška, nes yra vienintelis teisingas supratimas, kurį 'jie' sugalvojo ir turi 'jiems' įtikti, pasiilgstu aš tų suvokimų, visada pažymį pakeldavo :D
Paulius93 nuotrauka
Paulius93 prieš 4970 d. Atsakyti   
Jei bandau įsigilint ką iš tikro galvojo autorius rašydamas tuos ar anuos žodžius tai nelabai. Bet tik dadedu kokiu gražių žodelių ar nusišneku į lankas. Pats jaučiu ,kad kažkokias nesąmones šneku tada būna viskas gerai :)) Tas pats ,kad aš dabar pasakysiu... Stovi ant stalo balta orchidėja. Klausimai: kodėl ant stalo stovi balta orchidėja? Kodėl ji balta? :D Nu vienu žodžiu.
Apsiverkit nuotrauka
Apsiverkit prieš 4970 d. Atsakyti   
Awww, vargšiukas, nejau tau nesiseka su teksto suvokimu?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų