Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Sausio 13d. - Ar dėl tokios Lietuvos buvo verta aukoti gyvybes?

2011.01.08 22:35 patalpino hariukas
  • 4
6
sausio, 13
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: sausio 13


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3787 d. Atsakyti   
TEGYVUOJA LIETUVA IR JOS NUOSTABI VALDZIA
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
nenusisnekiek ne uz tokia Ltu buvo kovojama uz TEVYNE - JO uz valdzia kokia yra dabar -NE . Visi norejo geresnio gyvenimo tesiog . Is komunizmo pragaro i kapitalizmo roju patekom, bet zadetam roju visiems vietos neuzteko :)
EMOtyvacija nuotrauka
EMOtyvacija prieš 4889 d. Atsakyti   
bet tai kaip as nekenciu tokiu urodu kaip tu tai sakes, zmones kitose salyse mirsta is bado, nuo ligu, nuo paprasciausiu sanitariniu salygu nebuvimo, zmones neturi jokios ateities gyvena sia diena nes nezino ar nebus nusauti ant rytojaus. o cia sedi kazkoks hariukas sotus prie savo kompo ir svaigstra kazkokias nesamones, turi visiska veiksmu zodzio laisve, nevykelis esi Lietuvoj, valink i uzsieni ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4889 d. Atsakyti   
JIe kovojo už tėvynę, o ne už tokią valdžią, kokia yra dabar. Nemaišykit. ;)
Nuotraukos nėra
hariukas prieš 4889 d. Atsakyti   
Dear #1,
paklausinėk vyresnių žmonių, ką jie mano šiuo klausimu. Jie, kovodami už Lietuvos nepriklausomybę, nesitikėjo po 20 metų dirbt už minimumą, kurio užtenka susimokėt tik už mokesčius, ieškoti iš kur gauti maisto ir galų gale galvoti, kaip praleisti dar vieną dieną gyvam:)
EMOtyvacija nuotrauka
EMOtyvacija prieš 4889 d. Atsakyti   
beabejo buvo. kas cia per klausimas? hariukas internate pas jus interneta jau ivede? mars valgyt vaistu ir miegot tesliau

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų