Sausio 13 prie bokšto - Dabar Anglijoj, fabrike..

2011.05.11 patalpino zilwis777
  • 55
12
sausio, 13
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: sausio 13


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4734 d. Atsakyti   
o kur patriotai... nice.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4734 d. Atsakyti   
gyvenima gali rast ir airijoj ir anglijoj ir kitur tik ismok kalbet su vietineis o jai tie tavo draugai mokejo pasakyt tik hi i'm looking for job tai cia niekas nekaltas cia reike kalbet, dirbt ir bus geriau nei lietuvoj
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d. Atsakyti   
#7 Jai balsuotu bent ų0 procentu tai nepakliutu marginalines partijos susidaritu normali valdancioji koalicija butu priimami svarbus sprendimai kai kurie butu skaudus bet reikalingi. Vagia visus ne vien lietuvoi na pas mus yra tokiu daugiau nes isrenka visokius marginalus. O tada ne viena partija negali sudarit strabilios koalicijos ir tada tas stambias partijas valdo marginalai o marginalai atsovauja dazniausiai mazumas ir tada visi pyksta. Nesvarbu ka isirinktu zmones bet jai balsuotu apie ų0 procentu isrinktu arba social demokratus arba krikscionys arba kitas normalios partijas o ne tas kas dabar labai populiarus. Otroi anglijoi ir po ąč ir daugiau valandu reikia dirbt.
Vienas sprendimas aiskus yra reikia balsuot ir viskas isispres.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4735 d. Atsakyti   
#7 Pritariu.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4736 d. Atsakyti   
#6 Kiek tau metų 50 gal.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4736 d. Atsakyti   
#6 Kur garantija kad isrinksi sazininga valdzia, kuri pagerins zmonem gyvenima? Visi prieje prie lovio pamirsta pazadus. Cia tave labai gerbia darbdavys ir labai smagu art uz 1000lt per menesi po 12h per diena, kai sildymo sezono metu vien uz radiatorius susimoki 500. Tavo draugai jei lodariai, bemoksliai tinginiai tai nera ko tiketis, kad aukso kalnai jiem ten butu. Kazkodel kiek as pazistu zmoniu visi isvaziavo, rado darbus, turi namus, atsiveze seimas ir gyvena laimingai. Niekam nera lengva iskarto, reikia jegu ir laiko atsistot ant koju.Ne vien apie pragyvenima istikro snekama, cia pedofilu, mafijos klanai klesti, viskas nupirkta, teisybes nerasi. Negi paciam smagu gyvent salyje, kurioje uz kanapiu auginima savam naudojimui gauni 10metu, o uz mazameciu iszaginima tik draudima artintis prie auku?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
#4 Kiek tau metu 16 gal. Ateiti turi kurt pats valstybei 20 metu per tiek laiko sunku ka padarit kai mus 50 metu ssrs isnaudojo kara atkentejom. Nenorek viska ant lekstutes gaut gyvenimas nera lengvas.Vaje o tu anglijoi dirbi kaip jautis ant taves visi ten bibi deja antsiprasant zinau nes mano pora draugu dirbo ir grizo angal lietuvon nieko ten gero nera nieks taves nelaukia iskestom rankom.Dabar zmones uzvalde beviltiskumas visi deje nori milijono nepajudine pirsto reikia kovoti. Kodel lietuvoje blogai gyventi valdzia bloga tai eik ir isrink nes kai dabar seim renka 48 procentu zmoniu tai ir gaunasi isrenka visokias darbo partijas paksistus prisikelelius
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4736 d. Atsakyti   
#4 Žinoma.
Gusta-Fang nuotrauka
Gusta-Fang prieš 4736 d. Atsakyti   
Kai cia nera ateities, koks tikslas likti ir skursti???
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4736 d. Atsakyti   
Puiki mintis.
Eimantass nuotrauka
Eimantass prieš 4736 d. Atsakyti   
kekvienas turi teise rinktis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4736 d. Atsakyti   
nu jo :/ :(

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų