Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Po 10 metų - Jis: geriantis, rūkantis, PAVYDUS Tu: gražus, populiarus, TALENTINGAS

2011.04.09 21:18 patalpino w0r3x
  • 0
8
Po 10 metų
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Spunkyz nuotrauka
Spunkyz prieš 4775 d. Atsakyti   
#6 yra ir trečia, kuriems visiškai nusispjaut. e. g., aš.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4775 d. Atsakyti   
WIN
labai_rimtai nuotrauka
labai_rimtai prieš 4775 d. Atsakyti   
Yra dvi žmonių pusės. Viena nemėgsta ir varo ant jo. Kita jau nebežino net kaip jį išaukštinti. Dėl to net pyktis neverta, vistiek nuomonės nepasikeis. Jei dėl mūsų skonio patari gydytis, gydysimės, bet nuomonė nepasikeis. Žodžiu, laimei netapsim mes talentingi ir pan, bet jis dėl jūsų varymo ant MŪSŲ nuomonės irgi nepakilės. So, baigiam nesąmones.
Nuotraukos nėra
Gash18 prieš 4775 d. Atsakyti   
#4 Dėl kitų žmonių nuomonės? atsiprašau, kas dabar minėjo, kad aš varau jei mandagiai išreiškia, kad nepatinka? AŠ APIE VARYMĄ KALBU.. Svajoja totalias pievas .... kas bus ateity ir panašiai.. įsivaizduoja save populiarų, kaip jb, nes dabar tik prie kompo sugeba sedėt ir varyyyt ant tokių žmonių ;) Visa kita, dėl nepatikimo pasakiau #3 komentare. Graudūs esat
labai_rimtai nuotrauka
labai_rimtai prieš 4776 d. Atsakyti   
Dėl žmonių nuomonės jie lopais nevadinami. Iš viso, taip užsisvajojo, kad net pamiršo, jog ir kiti žmonės yra, ir jie galbūt ir nemėgsta to jūsų gerb.biebiariano. O demotyvacija like, taip tikrai gali atsitikti, jis jaunas ir gal pats pasimes tarp tos šlovės.
Nuotraukos nėra
Gash18 prieš 4776 d. Atsakyti   
;)))))) Pirma, tai mažiau sapnuot praverstų -- koks skirtumas, kas būtų jei būtų, jei to nebus? ;)) Aš daug nemėgstamų daininkų turiu, ta prasme, nemėgstų jų muzikos, ir visko kas su jais susyję. Bet aš juos GERBIU. Vien dėl to, kad jie sugebėjo kažką pasiekt ;)) ir stengtis, kažką naudingo gyvenime nueit. Kitaip nei jūs . tik įžeidinėt ir varyt sugeba.. ant tokių žmonių :)) NEAPSAKOMAI DAUG pasiekusių. Suprantu, nepatinka, gi niekas klausytis neverčia. bet taip varyt ;)) gydytis belieka, kito pasirinkimo nematau.
Nuotraukos nėra
w0r3x prieš 4776 d. Atsakyti   
O tu kad tik kojne jo gautum šeima parduotum
Nuotraukos nėra
Gash18 prieš 4776 d. Atsakyti   
ką čia nusišnekat, lopai bl :D Taip pavydi tam Justinui, kad net ateitį sapnuoja, nes žino, kad dabartis jiems netinkama -- tik sedėt prie kompiuterio sugeba ir daug pasiekusius žmones peikt ;)) GRAUDU

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų