Pabaigoje, visi tampame tais - Kuriais sakėme, jog niekada nebūsime

2011.07.23 patalpino Anonimas
  • 137
10
Pabaigoje, visi tampame tais
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4420 d. Atsakyti   
as niekada nebusiu turtingas ir neturesiu milijono karta pasakiau ir as taip manau kad nebusiu nes mokaus 2 tai pagal sia demotyvacija as vistiek busiu milionierius o tas kuris dabar pas mane klasei mokos 10 ir sako as nebusiu bomzas jis juo bus jo gera logika istikruju jei taip butu tai tie kurie nusipelne laimes jos negautu o tie kaip as ja gautu nu zajbs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4664 d. Atsakyti   
Aš niekada nebūsiu skeiteriu. Arba metro.
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4665 d. Atsakyti   
#7 taip, aš labai buka ir nesupratau, ką tu norėjai man pasakyt pateikdamas savo gyvenimo istoriją?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
#6 Nesuprantu- ar tiesiog toks bukas/a esi, ar šiaip neturi ką veikt ir ieškai sliekų šiknoj?

Jeigu pačiam/iai nedaeina- pabandysiu paaiškint.
Žiūrint į VISĄ foto, ryškiai matosi kad tai ne lietuva, o New Yorko Metro sistema ir ten- žmonės, belaukiantys traukinio.
Tekstas po apačia turi potekstę (bent jau tą, kurią įžiūriu aš- nuomonės gali skirtis) kad nors ir kažką planuoji, o šiuo atveju gyventi Lietuvoje, ne savo asmeniniu pasirinkimu, o susiklosčius tokioms aplinkybėms emigruoji.

Dabar mano asmeninė padėtis: prieš du metus, būdamas Lietuvoje, 11oj klasėj, net negalvojau apie gyvenimą užsienyje. Turėjau(ir visdar turiu) tikrai gerus, nesenai atremontuotus namus, norą pabaigti universitetą Lietuvoje ir dirbti, gyventi ir sukurti šeimą Lietuvoje. Per metus Lietuvos ekonominė situacija pablogėjo (žmonės pradėjo praradinėti darbus, pradėjo stigti pinigų pensijoms) ir valdžia toliau produktyviai tą ignoravo, kol po metų (kai buvau dvyliktoj klasėj) viskas pasidarė taip blogai, kad valdininkai pradėjo drastiškai taupyt žmonių sąskaita (pensijos, didesni mokesčiai, suvaržymai ir papildomi mokesčiai privačiam verslui [dėl jų teko mūsų šeimai nutraukti iki tol 8 metus sėkmingai gyvavusį verslą]). Matant visą tai, teko pergalvot savo ateities planus ir iš Lietuvos išvykt, kad sugebėčiau turėt bent normalų gyvenimą. Besibaigiant dvyliktai klasei puikiai išlaikiau TOEFL ir SAT egzaminus, gavau atestatą ir pasirinkau tokį universitetą, kurį gerai pripažintų visame pasaulyje. Įstojau. Taigi šį rudenį pradėsiu antrus mokslo metus universitete, kurį baigęs galėsiu įsidarbinti betkurioje šalyje. Įskaitant ir Lietuvą. Bet matydamas kas joje darosi, tikrai neplanuoju ten gryšt gyvent. Gryšiu aplankyt draugus su kuriais vis dar glaudžiai palaikau ryšį ir kurie ten liko nes neturėjo pakankamai pinigų padaryt tą patį. Daugiau negu pusė jaunų žmonių, gyvenusių mano gatvelėj padarė tą patį- išvažiavo.
Taigi: Nors ir svajojau apie normalų gyvenimą Lietuvoje, dabar atsidūriau visai kitoje Atlanto pusėje.... New Yorke. Gyvenimu čia toli gražu nesidžiaugiu, ilgu draugų, savų vietovių, bet čia tiesiog turiu užtikrintą ateitį.

Tikiuosi kad bent kiek išaiškėjo ką autorius norėjo tuo pasakyti ir dėl kokios priežasties ;)
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4665 d. Atsakyti   
#5 o tai nafik tada nuotrauka dedama? o žodžiai irgi be ryšio, tarp kitko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4665 d. Atsakyti   
#3 ieskok esmes zodziuose o ne nuotraukoi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
manau kad emigrantu
anonymouss nuotrauka
anonymouss prieš 4666 d. Atsakyti   
o čia tipo paimtas bičas, kuris sakė niekad nebūsiąs skeiteris, ar kaip čia surišt mintį su nuotrauka?
Kentux nuotrauka
Kentux prieš 4666 d. Atsakyti   
Aš niekada nebūsiu milijardierius :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4666 d. Atsakyti   
help help me, captain obvious!!!!!!!!!!!

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų