Nustok kenkti sau - ir pradėk gerbti kitus

2011.12.03 patalpino ashmn
  • 22
35
im, tired, of, the, haters, im, sick, of, them, so, haters, this, is, for, you
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4525 d. Atsakyti   
jus visi apgailetini, bet as jus vis tiek myliu :) ♥
naktigonex nuotrauka
naktigonex prieš 4528 d. Atsakyti   
#33, jei aš tau į fanę panaši, tai akinius nusipirk. Gal tik tokių, kaip tu ir įmanoma nekęst. Bet visokių yra, visokių reikia.
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4528 d. Atsakyti   
#31 Taip! Man butent nuo faniu skauda galva! Kad numalsinciau galvos skausma as lazdavoju jus ir po to pasijuokiu is jusu to hujovo bazaro :D Poor bitches :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4529 d. Atsakyti   
baikit tyciotis is zmoniu. PATYCIOS YRA RIMTAS DALYKAS, ar is jb ar is savo klases draugu, ar is dar kazko. baikit.
naktigonex nuotrauka
naktigonex prieš 4529 d. Atsakyti   
#29, tau ką bl*t galvą nuo tų fanių skauda. Išsičiūxink vieną kartą. Tavo tos pošlos mintys vpš kažkam įdomios? Tu visur kaip mažas vaikas, prisižiūrėjęs porno kanalų, komentuoji. Užknisi tu su savo tokiu kalbėjimu, kaip grynas dūxelis. Suauk kadanors, o tada žabtus atidarinėk. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4529 d. Atsakyti   
ji lezbiete :)
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4529 d. Atsakyti   
#21 Tavo sapaliones apie Byberi yra pradinokes lygio. Baik puoseleti svajones, kad viena diena jis patrins savo vagina tau i lupas. As nezinau jokiu faniu, kurios butu ant tiek dauztos, kaip Byberio fanes :D
TheDemotivator nuotrauka
TheDemotivator prieš 4529 d. Atsakyti   
Ant ko varyt, o ant ko ne, tai yra mano asmenine nuomone ir niekas man neisakines kaip galvoti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4529 d. Atsakyti   
Justinas ne gėjus , jis tiesiog lėlė . Panašiai kaip ta sekso reikmenų parduotuvėįe
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4529 d. Atsakyti   
Bet man įdomu, kaip visi tie Hater'iai viduj jaučiasi.. ;D žino, kad jis nieko jiem nepadarė, bet stumia ir patys tiksliai nežino KODĖL ir už ką.. Aš tai blogai jausčiaus, nesvarbu jei ir nesužinotų tas žmogus, tarkim, jei ant kažko būčiau taip varius be priežasties, įžeidinėčiau visaip. O.o negi jūs visai jokių jausmų neturit? Keistuoliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
as pazystu agne ir ji yra kekse. reiskias byberis yra gejus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
Agnė nėra kekšė, Rytis nėra bjaurus, Tomas nėra storas. Bet Just In Ass yra gėjus.
naktigonex nuotrauka
naktigonex prieš 4530 d. Atsakyti   
Bet žmonės jūs kaikurie rimtai truputį daužti. :D Tarkim man nelabai patinka Bieberis, žinau keletą ten jo dainų ir daugiau nieko, nes man net neįdomu. O jūs bl*t sugebat nekęst žmogaus, kurio nepažįstat ir blah blah blah. Jūs tik prašvaistot dalį savo gyvenimo, bekomentuojant ir kitaip išsireiškiant kaip jums kažkas nepatinka, o gaunasi, kad kiekvienas malat tą patį š*dą. Na, bet ne man jus visus teisti. Galit nusipirkt kiekvienas po medalį už savo reikšmingus žodžius. Jei jums būtų p* jūsų čia ir nebūtų. Žodžiu, bravooo, pasiplokit patys sau! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
20, oj, atsiprašau, užmiršau, kad ne pradinuko lygiui tokie tekstai, kitą sykį trumpesnį kaip vaikui viską pabandysiu paaiškint.
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4530 d. Atsakyti   
#15 Eik tu nx kokia tu dauzta :D Ble kas tiek skaitys? Jauciu tu ten prirasiai kokiu nesamoniu ir kad Byberis toks nuostabus.... Prsitrink savo ryza galva asile ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
nu dieve, nekiskit jus to 2009 metu vid one time ir baby, as gal irgi nebuciau tokia pat didele fane, jei jis butu toks pat koks 2009, bet jis pasikeite, balsas pasikeite, ir dainos idomesnes pasidare.. dah.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
16, prie ko cia minedas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
Nu tarkim , kad ir kaip su Minedu buvo .....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
Tie kurie sako, kad pagrinde viskas, tas stumimas tik dėl jo fanų. NUVILSIU, KLYSTAT. Galiu duot puikų pavyzdį: esat kadanors gyvenime girdėjęs apie tokią Rebeccą Black? (nepagalvokit, kad man ji patinka, tai tik pvz). Mergina, sukūrus vieną dainą ir po to dėl jos, gavus neapykantą iš milijardo žmonių. Ta neapykanta nebuvo susidarius dėl to, kad ji turėjo kažkokių fanų, kurie eidavo į gatves ir skanduodavo 'I LOVE REBECCA BLACK'. Matomai, ji fanų neturėjo, na gal vieną kitą megėją. Bet tai vyko vien dėl jos balso ir muzikos. Jei pagal tave neapykanta susidaro vien iš jo tų fanių-- kokio velnio tada masės žmonių jos nekentė, varė, įžeidinėjo visur ir visada?. DĖL TO, KAD ŽMONĖS VARO BE PRIEŽASTIES. Su Bieberiu tas pats. Gali turėt, kad ir vieną faną jis, kad ir milijonais, varymas nuo to nekinta. Kiek žmonių jo CD nusiperka ar kur kiek rašo kaip jį myli, irgi nekinta. Kitas dalykas.. MAN ŽIAURIAI JUOKINGA KAI JŪS, ANTIFANAI, GALVOJAT, KAD VIEN JUSTINO FANAI YRA TOKIE. Visi [ar bent jau daugelis] mano draugų, draugių turi po savo mėgstamą grupę, atlikėją ar dar kažką, ką myli. Ir tikrai nėra taip, kad ''Va aš klausaus jų, jie nerealūs, man patinka'' ir jokio kito veiksmo. Jie dėl tų grupių/atlikėjų yra išprotėję, jei bent į Lenkiją atvažiuotų, sakė peškom nueitų. Tie rocko/metalo ypač fanai irgi ne ką mažiau išprotėję. Nueik į 2pac video kadanors, ten išvis komentarai ''Mano mergina sakė, kad nemėgsta 2pac, taigi dabar ji vieniša. JK. Ji mirus''. Ir panašūs ''bajeriai''. Visi fanai klykia,ir gina savo dievukus. VISI. Ne tik jb fanai. WAKE UP. Nu žinot, gal gatvėse jo fanai ir pasižymi kažkuom, bet kur jau kur, bet YOUTUBEJ-- NIEKUOM. Kas antram belekokiam muzikos video rasi komentarą ''Einam po eminemo video,žiūrim jo vid,kad gautų daugiau peržiūrų,o jb pamažėtų'', '' Geriau už JB'', net nesusyjusiam video su JB, komentaraii ''Bieber sucks'', net jo FANŲ VIDEO prisirenka pilna heiterių, visur. O fanų yra bet čia nėra ką lygint su heiteriais. TAI HM, KAS ČIA LABIAU UŽKNIST TURĖTŲ FANAI AR HEITERIAI VIS DĖL TO? O dėl tos muzikos, nepradėkit čia aiškint. Esmė tame, kad Justinas padarė blogą pirmą įspūdi kitiems. Jei jis butu į sceną atėjęs su tokiu balsu,kokį dabar turi dabar,heiterių nebūtų. www.youtube.com/watch?v=F1-XRJ7KdAs . Vis dėl to, jei ir nepatinka ta jo muzika, juk nepradedat šmeižti žmogaus, kai gatvėje pamatai, jog jis apsirengęs tau nepatinkantį megztinį, ar ne? Tai kodėl taip turėtų būti su muzika? Kiekvieno skonis yra skirtingas ir savaip teisingas. O dvidešimtmetį perkopę žmonės, mėtydamiesi pykčiais ir žaibais į atlikėjų daržą, atrodo kvailai. Pripažinkit tai.
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4530 d. Atsakyti   
#13 Oi, ble... Eik tu nx :D Tu galvoji, kad kazkas tiek skaitys :D Atsigauk ir eik paklausyt daugiau to savo Justino Bybio, kad dar didesne lezbiete taptum nuo jo bobisko balso ;D
Shopaholiic nuotrauka
Shopaholiic prieš 4530 d. Atsakyti   
Bet tas stumimas tikrai labai šlykštus. C'mon, kaip jūs nesuprantat, kad visų skoniai skirtingi? Justin'as gražus, talentingas, nuoširdus, linksmas, žavus ir t.t. Todėl jis ir patinka merginoms. O jūs pažiūrėkit, kiek vaikinų kopijuoja Bieberį, pff ir dar sako ''nekenčia Bieber'io''. Ištiesų, jam yra ko pavydėti. Baikit tas kvailas kalbas, kad jo balsas, kaip mergaitės, nes iki mutavimo visų vaikinų būna tokie balsai. Nors nenorit, pripažinkit, kad jis tikrai gabus. Jums patinka metalas - klausykit metalo, patinka rokas - okey, klausykit roko. Juk visų skoniai skirtingi. Jei jis jums nepatinka, tiesiok meskit ignor'ą. Bet kam tas bjaurus stumimas? Žinokit su tuo stumimu parodot tik savo žemą ''intelekto'' lygį. O kodėl jūs pavydžiui nekimbat prie visokių Rihannų, Britney Spears, kurios irgi dainuoja eilinį pop'są? Jeigu fanėms jis patinka, tegul džiaugiasi juo, argi gaila..? Kaip visuomet, kur Bieber'is ten daugiausiai komentarų, nes komentuoja ir fanai ir hater'iai ir visada vyksta barniai. Ok jei sakot, kad Justin'as jums atsibodęs ir neįdomus, tai kam išvis komentuojat? Man atrodo, kaip tik, kad jums įdomu pašmeišt, pažemint, pakritikuot. Čia panašiai, kaip bandos jausmas ''stumia draugai, stumsiu ir aš :)))'' ir manot, kad pasirodysit kietu? Klystat, labaaii. Tie kurie ant jo stumia yra žiauriai nuvalkioti, neįdomūs, prisidedantys prie to eilinio nusibodusio bandos jausmo 'jo nekęst'. Eilinės jo dainos, kuria tą pop'są, nesikiria labai daug, nei tų Rihannų nei pnš. - stumia tik ant jo. Niekas nesako, kad turit būtinai jį mėgt, jei nemėgstat tokio pobūdžio muzikos, ok'ey - neklausom, bet taip stumt nu šlykštu yra labai. :) Jei jau vaidinat tokius kietus, tai ko patys sėdit prie pc, tai pasiekit to ką jis pasiekė, pažiūrėčiau, ant scenos net bijotumėt užlipti, kai į jus žiūrėtų tūkstančiai žmonių. Ir tikrai kai kurie išsišaipymai, tai pavydo pavyzdys. O vat tokie bjaurūs žmonės kurie tik ir šmeižti, stumti temokat, tai pasilaikykit savo tuos šlykščius komentarus sau, vistiek jie jūsų protingesniais nedaro. :) Ir daugumai vaikinų reiktų imti pavyzdį iš Justin'o, nes jis labai mielas, nuoširdus ir mandagus, kas yra dabar laabai yra reta. :)


#8 Užauk pagaliau, troll'i. Visiškai nusišnekėjai. Jo normali apranga, nereikia pavydėti, kad jis rengiasi gražiai, calm down, visų stiliai skirtingi. O man jo stilius 1000000 geresnis nei tų 'marozų'.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
#9 vyriskas jis,nu ka zinau,nera toks ten ,kad i kulturista butu panasus ,bet kaip 17 metu normalus yra,nerealus. i mergina visiskai nepanasus, nei per kur, na nebent tu merginu nemates, kitas reikalas. arba kaip sakiau viena akim i mergos foto ziurt, kita i Bieberio tai ir asocijuojasi jums jis su jom ;D. per daug apie merginas galvojat,tai net Bieberi su jom maisot, lol. priciom vyrai lakuotais nagais?.. nei lakuojas jis juos nei ka, o jo stilus yra jo stilius, yra tokiu kurie jy megsta, cia nei gejiskas nei ka, dieve, siuolaikiskas stilius.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4530 d. Atsakyti   
#4 Pathetic is only your nickname,child! Shut your mouth. Keep talking but no one is interested.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
LMFAO HATERIAI, dar ka nors parasykit, nugriusiu nuo kedes (rofl) ;D

#8 man p iksiuks giliai, kas tau p.x, o kas ne, atrasau ka noriu, nereik nusisneket, ir nk nesakysiu ;D tai va,pats ir eik,jei tau reikia. taip,jis nera pydaras,ir jis nera lezbiete,nes jis bernas,ne merga,kaip jis gali but lezbiete? fail tau. jis atrodo kaip normalus bx [nu siaip nenormalus,o tobulas], balsas anksciau skambejo kaip nemutavusio berniuko,o dbr skamba kaip normalus bx balsas,ir dainos taip pat nerealios- www.youtube.com/watch?v=F1-XRJ7KdAs , priciom cia kaip senos bobos,wtt,kai susifailini ir nezinai ka pasakyt,jog mutavo ,tai rasai beleka, konkreciai gaila taves ;D, eik tu leoparde bl nejuokink, nereali jo ta apranga, siuolaikine, o ne taip kaip tu kokius ten rocko stiliaus apsimautum cj,botus kokius:D:D:d,arba is skuduryno jauciu perki kokius,nes neiperki geresniu,aw,nepavydek,kad jis iperka:(.. esi fail'u failas, lol
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
#6 Bieberis nera vyriskas, jis panasus i mergina, o cia visos mergickos alpsta kad va koks jis grazuolis, nu esme kad jis nera toks tikras, normalus "pacanas", kuris galetu buti moteru garbinamas (nu mazdaug taip :D) Manau todel jo taip ir nekencia, nes bent jau pvz man tai simbolizuoja kad panom pradeda patikt vyrai lakuotais nagais
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4530 d. Atsakyti   
:D Fanes, eikit jus nx su tuo Byberiu. Jis nera pyderas, jis - lezbiete. Atrodo kaip boba, balsas kaip bobos(ir man px ar jo balsas mutavo ar ne, nes dabar pasidare kaip senos bobos), jo dainu zodziai apgailetini ir skirti tik nesubrendusiom snarglem, jo apranga kaip pydero(as mates nuotrauka, kaip jis vaikstinejo su leopardo rasto batais, nu nx). O dabar kai perskaitet sita zinute, nesistenkit man priestaraut, nes man giliai PX ka jus sakot :) Tegul faniu armija atakuoja mane. Come at me, bitches!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
Gerbti? Pagarbos, visu pirma, reikia nusipelnyti.
Nuotraukos nėra
inlovevexz prieš 4530 d. Atsakyti   
kokia merga? apie bieberi kalba cia ar apie ka? kur jums tos mergos vaidenas? viena akim i mergos foto ziurit, kita i Bieberio tai ir asocijuojasi jums jis su jom, ar ka jus ten isdarinejat? O_o prikolas nepagautas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
Merga negali buti gejus, teisingai autorius sako
Nuotraukos nėra
inlovevexz prieš 4530 d. Atsakyti   
3,pathetic
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4530 d. Atsakyti   
Who cares? Haters gonna hate and I'm with them!
Citrinam nuotrauka
Citrinam prieš 4530 d. Atsakyti   
sukure byberio fane.100%
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4531 d. Atsakyti   
ohhh bitch please

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų