Norint tapt svajonių šalimi, - Turi iš kitų atimti jų svajones

2013.05.01 patalpino Anonimas
  • 30
13
jungtines, amerikos, valstijos,zudymo, masina,nekalti, zmones
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4018 d. Atsakyti   
Visos tos gamyklos buvo pastatytos aprupinti Rusija. Jai ne Rusija Lietuva dabar butu buvusi viena pirmaujančių valstybių europoje. Buvom pavergti kaip darbiniai arkliai kažkam tarnauti ir be teisės mastyti. Bet to netoli milijono Lietuvių buvo ištremta nukankinat ar nužudyta per visa okupacijos periodą. O dėl Amerikiečių taip jie kariaujja kad neštu baimę kitoms valstybės ir nekiltu tokių kaip ww1 ar ww2 o karas kainuoja tai reikia ir užsidirbti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
Illuminati.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4021 d. Atsakyti   
kas jusu manymu lietuvoje nutiese kelius??, pastate Ignalinos atominia elektrine?, visas hidroelektrines?, ta pati televizijos boksta?, visus vilniaus mikrorajonus?, Kauno mariu hidroelektrine?, visus fanrikus, gamyklas kurios buvo lietuvoje ir kurias patys sugrioveme kad isvogt sau viska, kaS IS lENKU OKUUOTA VILNIU ATEME IR LIETUVAI ATIDAVE?. visska sita paDARE rusija ir uzciaupkit savo snukius pizdelinant kad va , paverte lietuva atsilikusia salim . cia patys pavertem su vagystem visokiom. taPi jie isveze ir iszude daug zmoniu , bet reikia nepamirst ir ka gero padare.
PS: as nesakau kad turim but dekingi BET NEREIKIA TIK SIKTI VISA LAIK AN JU NES BUVO IR KA GERO PADARE.
O amerika nepadare nieko , uzuot pizdelinusi apie demokratijos vertybes ir pan. kai patys yra okupantai ir kelentys terora.
Gal pastebejot kad jie eteina visur nest demokratija kur tik yra naftos (libija , egiptas, afganas, sirija.....) kazkajp dar neatejo i koki somal, tanzanija ir tt.i ten demokratijos atnesti ir padet, tai maziau lyskit amerikonam i sikna.i
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4022 d. Atsakyti   
Kažin ar ilgai taip jie varys. Karma stipriausiaii per galvą duoda tiems, kas ja netiki. Jauna valstybė, o jau šitiek prisišikus ant svieto.

www.youtube.com/watch?v=hW9cCWm53H4
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4022 d. Atsakyti   
#1 "Jav pagal zmogzudysciu skaiciu pripazinta ziauriausia salim pasauly, net visoks irakas ir kazakstanas su ja nesilygina"
JAV 100 tūkst. gyventojų tenka 4,8 žmogžudystės. Lietuvoje - 6,6. Šiaip JAV iškrenta iš bendro visų išsivysčiusių šalių konteksto(pavyzdžiui, Prancūzijoje - vos 1,1), tačiau tikrai negali lygintis su šalimis, kur žmogžudysčių daugiausia - Hondūru(91,6 žmogžudystės/100k gyv.) ir El Salvadoru(69,2/100k.)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4022 d. Atsakyti   
JAV mirė 3 žmones, gedi visas pasaulis. WTF....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4022 d. Atsakyti   
na jo, teisingai sako - paskaičiuokim Rusijos per pastaruosius 50 metų
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4022 d. Atsakyti   
Jo visus nekaltus taip ir nuzude :))) pasidomek kiek voketija padejo i vieta per antra pasaulini
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4022 d. Atsakyti   
Tai gal padarom tokius pat paskaičiavimus tik su Rusija? :D
bus koks 80 mln... :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4022 d. Atsakyti   
#2 JAV puikios gyvenimo sąlygos?=DD Nejuokink.
Nuotraukos nėra
demotyvatorius9 prieš 4022 d. Atsakyti   
Prie ko čia žudymas ir puikios darbo bei gyvenimo sąlygos?
berry111 nuotrauka
berry111 prieš 4022 d. Atsakyti   
O tai cia. Ten ir dabar pagal statistika visoj saly kasdien tevai arba globejai nuzudo po 50 vaiku. Jav pagal zmogzudysciu skaiciu pripazinta ziauriausia salim pasauly, net visoks irakas ir kazakstanas su ja nesilygina

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų