Neverk, Ronaldo - Tušas nubėgs

2014.06.22 patalpino Agnushka
  • 24
20
cristiano, ronaldo,portugalija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3596 d. Atsakyti   
#19 Tai ir negrįžk, mums čia šūdų nereikia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3596 d. Atsakyti   
Alei krč demotyvacijos profai ir išminčiai teisėjai, įdomu čia rašinėtis? Tipo ne px? Liūūūdna dėl tokių :( galit nieko neatrašinėt, tiesiog negrįšiu, neįdomūs :P
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3597 d. Atsakyti   
Štai kodėl nors kažkiek intelektualesnių pažiūrų žmonės neša kudašių iš šitos šalies. Neįmanoma gyventi, kai aplinkui tave tokie kvailiai, kurie kaltina visus aplinkui ir net nesuvokdami kokie jie kvaili, bando savo nuomonę įgrūsti, tavo atveju, tu ne nuomonę bandai įgrūsti, o atsikirsti, bele kaip, nesvarbu, kaip ir dar kaip "bachūras užstumti" su savo paaugliškais "užstumimais". Be to, kai kalbėjau apie "marozo garbės kodeksą", tai aš šaipiausi iš tavęs, bei tavo noro savo vertę įrodyti kumščiais, o tu tai priėmei, kaip gryna pinigą ir pasiūlei santykius išsiaiškinti, kaip tokiems paprastiems individamas ir budinga - kumščiais. Tu tik dar karta parodei, koks tu kvailas žmogau. Prašau nebereikšk savo nuomonės, nuo jos paskaitymo intelektas mažėja.
Tikiuosi iš mano žodžių mišrainės, tu pasinaudosi keliais patarimais, jeigu žinoma tavo viduramžinis protas kažką suprato.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3597 d. Atsakyti   
#11 #12 #16 Žmogau, tai yra žema. Dabar pradėjai kitų vardais rašinėt. Jei užvirei košę tai būk orus ir sugebėk atstovėt už savo žodį ir savo vardą. Nebūk gėda savo tėvams, kad jau išsiaiškinom jog jie kažką pasiekę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3597 d. Atsakyti   
14. Ok, einu tampyti, uzmaciau gero geju porno, ate runkeli.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3597 d. Atsakyti   
#11 Tai gali nekęsti tokios santvarkos, bet nereikia į konservatorių-liberalų katilą maišyti visų, kurie nepatinka. Ypač dabar, kai visiškai neturi žalio supratimo, ką aš vadinu degradais, nors išdėsčiau taip, kad ir paskutiniam durniui būtų aišku. Iš pradžių man buvo juokinga, bet dabar man tavęs tiesiog gaila. Šiaip tokiems žmonėms primenu apie virvių akciją Senukuose, bet tavo atveju tiesiog širdis neleidžia. Liūdna skaityti komentarus žmogaus, kuris bando pasirodyti kažką žinančiu, tačiau tik parodo, kaip jam trūksta istorijos žinių, dedukcijos sugebėjimų ir paprasčiausio loginio mąstymo. Plius dar bandai diskredituoti kitus komentuotojus, rašydamas kvailus komentarus jų vardais. Ir net tai tau nesiseka. Blogiausia tai, kad patvirtinai, jog Poe dėsnis neturi ribų. Jei tavo tėvai tikrai yra tokie išsilavinę, tai aš nesuprantu, kaip jie sugebėjo išperėti tokį silpnaprotį. Man net nereikia tau aiškinti, koks tuščias ir beprasmis tavo gyvenimas - sistema tave vis tiek praris.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3597 d. Atsakyti   
As nezusiu, nes neketinu kovoti, neturiu ka ginti :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3597 d. Atsakyti   
11.12. Wow, koks tu issilavines. Tikiuosi tu zusi, taip geriau bus Lietuvos visuomenei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3597 d. Atsakyti   
11. Atsiprašau, žmona (Arklys) nedave, tai piktas buvau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
Mano tetis yra mokslininkas-genetikas, dirbo zemes ukio ministerijai, mama Kauno konservatorijoje buvo destytoja, kazkas tokio kaip muzikos mokytoja, abu jie savo darbo neteko per konservatoriu-liberalu kadencijas, 1998-aisiais, ir 2008-aisais _ 2010-aisais. Rusiskai moku prastai, angliskai puse bedos, man skirtingai negu tau, profesinio isilavinimo nereikia, as mokiausi Generolo Jono Zemaicio karo akademijoje, "perpist" nesiulau, bet jeigu tikrai nori isitikinti galima susitikti, tik parasyk numeri.. ar kazka tokio, o ir CCCP gerbejas as nesu, bet is visos sirdies nekenciu sitos santvarkos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
8. Dar pridėsiu, jog tu esi blogos švietimo sistemos, bei prasigėrusių tėvų padarinys, nemokantis išstenėti, nei vienos protingesnės frazės ir kažką argumentuoti. Jeigu tavo smegenų vertė nebūtų tolygi mano šūd... vertei, tu suprastum, jog dėl tavo blogo gyvenimo valdžia nieko dėta ir vienintelis kaltas dėl to esi - tu. Jog nesugebėjai gauti bent jau profesinio išsilavinimo, jog piliesi kontrabandinį dyzelį, bei vartoji kitokias kontrabandines prekes, balsuoji už ta kuris gražiau pakalba ir t.t Ai, kam aš čia kažką kalbu, tu šūd... savo nuomonėje prirašei tiek daug, jog visą tai paneigti prireiktų pusvalandžio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
8. Tu tai rimtai adaptas :D Ir dar sovietu sajungos gerbejas.. Net neverta su tavim gincytis, nes tu per bukas. geriau sauk savo - Like gonna like, hate gonna hate, arba rusiskai sauk, gi tu moki daug kalbu, tik deje nei vienos gerai. Dabar laukiu tavo grasinimu, jog pagal marozo garbes kodeksa, tu turetum mane "perpisti". :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
Tu konservuota berete labai gudrus jautiesi ? del tokiu gudruciu 1917-aisais ivyko revoliucija, ir tavo tie "degradai" nuslave tokias kapitalistines kiaules kaip tu zemes pavirsiaus, as matau kaip gyvena zmones, o tu kogero is savo Vilniaus, ar kokio kito "didmiescio" niekados nesi kojos iskeles, del anglu ir rusu kalbos, as geriau mokesiu abi kalbas, nes esu toks siauraprotis kaip tu. Didziausias runkelis esi tu, nes isivaizduoja kazkas esas, nors kogero esi mazas, mazas, gerokai suuzkalnejes zmogelis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
#6 Dar vienas latras runkelis atsirado, kas jums, glušiems daiktams, įvedė internetą? Kas spręs apie žmones, jei ne patys žmonės? Kol kas mūsų vargšėje planetoje mes vieninteliai sugebame tai daryti, todėl su visuomenės parazitais tenka tvarkytis patiems. O tai "liaudžiai su opeliais" trūksta ne tik noro, bet ir koordinacijos, motyvacijos ir blaivumo. Bandymas priversti etatinius pašalpinius alkoholikus sukilti būtų toks pat sėkmingas, kaip penkiasdešimties šimpanzių orkestras, atliekantis 9-tąją Bethoveno simfoniją. Svajok toliau, naivuoli :) ir gali nesiteisinti - tavo visų blogybių suplakimas į valdžią atskleidžia standartinio žemiausios klasės lietuvio mąstyseną - nieko gyvenime nepasiekęs, tačiau ego per didelis, kad tai pripažintų. Belieka kaltinti valdžią. Jei leidiesi dulkinamas tos valdžios - tavo bėdos, ir dėl to kaltink tik save. Nors aš abejoju, kad tu tai suprasi, siauraproti - juk, anot tavęs, gatvėje IQ yra bevertis. Tiesą sakant, šioje vietoje aš su tavimi sutinku - protas ir anglų kalbos žinios prieš gaują degradų menkai padėtų. Prieš tokius žmones geriau veikia brutali jėga, arba koks tai nemirtinas ginklas, pvz. elektrošokas pagąsdinimui. Skirtumas tarp mūsų yra tas, kad aš nesiruošiu gyventi gatvėje. O tau anglų kalbos žinių ten tikrai neprireiks. Geriau mokykis rusų kalbos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
Dar vienas teisuolis atsirado, kas jums "konservuotiems asilams", dave teise spresti apie zmones ? jeigu senosios beretes buvo slykscios, tai naujosios dar bjauresnes, jei tik noretu, ta tavo niekinama liaudis su opeliais nusluotu konservu-socdemu valdziuke nuo zemes pavirsiaus, o tokiems turtingu teveliu vaikams kaip tau, tektu suzinoti ka reiskia tas gyvenimas, ir ka tas tavo IQ ir anglu kalbos zinios duotu gatveje...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
Autoriui greičiau tušas nubėgs :D Ei, autoriau, eik nusipraust, nesmirdėjęs prie pc...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
Like is gonna like.
nužudė šitas :D
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3598 d. Atsakyti   
#2 Kiek ankstokai, bet reikiama linkme, šitą šedevrą reikės būtinai pakartoti 29-ąją ;) +10!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3598 d. Atsakyti   
#1 Šiaip nemėgstu kabinėtis prie gramatikos, bet šitas atvejis išskirtinis. Jei tavo anglų kalbos žinios yra tokios tragiškos, tai kodėl tu apskritai bandai kažką parašyti? Štai kur modernaus pasaulio bėda - savimi pasitikintys idiotai. Kinijoje senų seniausiai būtum pasiųstas gaminti prastos kokybės batų ir žaislų vietoj to, kad demonstruotum savo bukumą demo komentaruose. Ir nebendrautum su protingais ir gabiais žmonėmis, kad nenutemptum jų į dugną kartu su savimi. Blogiausia yra tai, kad tokie silpnapročiai turi teisę balsuoti. Nueina į kabiną, įmeta lapelį su pažymėtu kokiu Valinsku ar Tomaševskiu, ir išeina patenkinti. Sėda už savo surūdijusio Opelio vairo, ir pirmyn į artimiausią Maximą pirkti pigiausio alaus. Juk reikia atšvęsti rinkimus. Tvarkingai, su alum, konservais ir iš kaimynų šiltnamio nugvelbtais pomidorais. Kaip, beje, atpilamos ir kitos progos: Kalėdos, Velykos, Joninės, gimtadieniai, vardadieniai, Petras nusipirko mašiną, Petras sudaužė mašiną, Petras gavo draudimą, Petras pragėrė draudimą, Petrą parišo mentai, Petras sėdo, Petras atsėdėjo, Petras grįžo namo, ir pasiėmęs balsavimo biuletenį nupėdino į artimiausią vidurinę mokyklą išdaužtais langais ir sulaužytais turėklais nubalsuoti už Valinską ar Tomaševskį. Nuoširdžiai atsiprašau visų Petrų - neradau geresnio vardo etatiniam rajono runkeliui. Beje, kaip tu sugebėjai parašyti savo nicką teisingai? Ištisos 14 raidžių, ir nė vienos klaidos. Man nesuvokiama, kaip padaras, kurį nuo paršo skiria tik nosies forma, sugeba išstenėti tokį sudėtingą žodį. Gal tu geriau lik prie lietuvių kalbos, nes žodis "prastai" yra per švelnus apibūdinti tavo anglų kalbos išmanymą. Vieni idiotai aplinkui, jolki palki...
Nuotraukos nėra
Registratorius prieš 3604 d. Atsakyti   
Like is gonna like, haters is gonna hate...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų