Žmonės tikrai kvaili - jeigu jiems reikia atskirai pasakyti, kad nešiukšlintų.

2012.07.05 patalpino Sofokle
  • 28
2
gamta,pasaulis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: gamta, pasaulis


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
Tai as ta ir turejau minty, kad kvaila jog zmones dar reikia ispejineti tuo, kas ir taip aisku:D Sakai, dar reiktu iskabint ispejimus nezudyti zmoniu?:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
tai ne kvailas priminimas, o įspėjimas, ir kvaila būtų tokių įspėjimų vengti. Žinoma galima diskutoti, tačiau kai kurių smegenim šis įspėjimas daro didelę įtaką. Tokių įspėjimų vengimas prilygsta vos ne įstatymams (ok tai turi daug skirtumų), nors ir žmonės žino, kad žūdyti negalima, įstatymai turi didelę įtaką tokių nusikaltimų mažinimui. Taigi įspėjimai turi daug naudos, ir žmonės nebūtinai turi būt kvaili, kad šiukšlintų, tai gali nutikt ir netyčia (retas atvejis, bet...), o tokį perspėjimą perskaitęs žmogus mažina riziką šiukšlinti. Mano manymų įspėjimų turi būt kuo daugiau.:)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų