Vyriška prostitucija

2014.01.19 patalpino Agnushka
  • 7
20
zigolo,vyras, uz, pinigus,vyras, prostitutas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3749 d. Atsakyti   
Visiskai pritariu del fakto, kad nereikia skirti tasku uz komentavima, o tik kai patvirtina demo, butu daug gesresne sistema.

p.s. itariu, kad tiek as, tiek Sagavas esam vyresni uz tave, Ignai, tai tiek ;)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3749 d. Atsakyti   
#17 Sprendimus kiek reikalingi tuščiažodžiaujantys komentarai- palik kitiems. Svarstau apie taškų didėjimo nuo komentarų naikinimą. Visa kita pasakė ZiuZiu.
Geros ir prasmingos dienos, vaikučiai ;)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3749 d. Atsakyti   
#16 Ganesai, nieko asmeniško, bet tavo ir dar kai kurių žmonių pastovūs komentarai kartais (gerai, būkim nuoširdūs, dažniausiai) labai erzina. Suprantu, kad galima turėt savo nuomonę tam tikra tema ir ją įrodinėt iki nukritimo, bet nebūtina eit po kiekviena demo, numest kelis žodžius ir taip rankiot taškus. Daugiau real gyvenime padarykim, kad nereiktų džiaugtis tik virtualiais taškeliais, o galėtume pasididžiuot realiais pasiekimais! ;]
P.S. Negalibuti, Ignassin visai ne pikti, netgi priešingai, dar labai švelnūs, kai pagalvoji kaip jūsų komentarai piktina liaudį :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3749 d. Atsakyti   
O dar, Ignai, gal baik blokuot visus cia. Juk tik dziaugtis jums ten reikia, kad kazkas lankosi DM puslapyje, kelia reitingus, lankomuma, komentuoja, laikina. Nebus musu, neturesit darbo ir zlugs visas sitas Tipro grupes projektas, uzdarys ji, sukurs kita, bet tu jau moderatorius ten nebebusi ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3749 d. Atsakyti   
ZiuZiu nesitikejau tokios tavo nuomones, kazkaip laikiau tave protingesniu DM nariu. O del tasku rinkimo, tai negi jums pavydu, kad kazkas renka taskus ir gauna prizus, o jus ne? Tai pasistenkit, ir gausit. Aaa, tiesa, Ignas negali gauti prizu, gal del to ir yra toks piktas. Siaip seniai pastebejau, kad Ignas, Negalibuti ir Tautietis yra bene pikciausi demotyvacijos komentatoriai. Gal ne ta koja vis is lovos islipa, ka gali zinoti :)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3750 d. Atsakyti   
#13 Negaliu. Tai laikau šiūkšlinimu, o šiukšles reikia tvarkyti (komentarus).
#11 Nežinai dar kelių, nes spėju sutvarkyti ir apriboti naudojimąsi šiuo tinklapiu. Bet ne visi pasimoko.
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3750 d. Atsakyti   
#13 Tai ne tik duosim durniams kelią, bet dar ir palinkėsim gero kelio :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3750 d. Atsakyti   
#12 Būtent dėl šios priežasties ir praeikit pro šalį ;) Duokit durniui kelią.
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3750 d. Atsakyti   
#11 Tai, kad nėra ten į ką gilintis: "atsiverčiau demotyvaciją, nudrėbiau atsitiktinį komentarą, gavau taškelius" :D Tegu renka jis tuos taškiukus, negi mum gaila... Vis tiek gi kadanors užaugs, o branda su laiku ateis vėluodama :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3750 d. Atsakyti   
#10 Žinoma, kad tokie komentatoriai kaip Sagavas ar Ganesas užknisa, bet nekreipkit dėmesio ;) Gilintis į jų bereikšmius komentarus neverta, jei žmonės gyvenimo prasmę mato rinkdami taškiukus, tebūnie :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3750 d. Atsakyti   
#8 O kas čia tyčiojasi? :) Čia konstatuojame realybę kaip yra. Tyčiotumės, jei sakytume, kad sagavas yra per daug protingas suprasti tokias demotyvacijas :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3750 d. Atsakyti   
#7 Nesuprantu. Tu tikrai besmegenis. Jau geriau pasikastum po keliom antklodėm ir išjungtum internetą. Čia tau bandė gražiai paaiškinti, kad mali kakutį, bet tau ne motais. Nei orumo, nei savigarbos. Niekas nemėgsta čia tokių komentatorių kurie bile nutrenkia komentarą dėl vieno kito taško ir prišiūkšlina visas demotyvacijas.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3751 d. Atsakyti   
Vyrukai, nesityčiokit taip iš tokių beviltiškų žmonių, sarmatos turėkit :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3751 d. Atsakyti   
#5 jei aplink vien idiotai, vadinasi tu esi centrinis...

p.s. tai matosi ir iš tavo rašliavos
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3751 d. Atsakyti   
#5 kamštelis savam stiliuj ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3751 d. Atsakyti   
#3 Kai kurie komentatoriai savo siauraprotiškumu tiesiog pribloškia. Tu, beje, tarp jų. Galėtum netgi būti idiotų komentatorių vedlys. Visų pirma, esi beviltiškas egoistas. Eilinio demotyvacijos.lt lankytojo logika veikia taip: perskaito demo -> bando suvokti -> suvokia -> daro išvadas -> praleidžia/komentuoja. Tavo logika veikia taip: perskaito demo -> nesugeba suvokti -> EGO -> "aš nepripažinsiu, kad esu per glušas šitai demo" -> komentuoja. Tokių glušpetrių per dieną pasitaiko bent tuzinas. Aš džiaugiuosi, kad jūs, zombiai, dar nebalsuojate (kol kas). Kai gavai kritikos iš vyresnio ir akivaizdžiai daugiau gyvenimiškos patirties turinčio asmens, vėl suveikė tavo ego. Tu jau būtum pradėjęs daryti išvadas, bet tavo apgailėtina savimeilė tau sutrukdė. Vietoj to pabandei sutelkti visus savo mąstymo įgūdžius ir išstenėti gudrų atkirtį. Aišku, tau nesigavo. Duočiau 2/10, nes nenaudojai keiksmažodžių. Deja, dabar gausi 1/10, nes nesugebėjai palikti vieno tragiškai buko atmazo. Apačioje prirašei dar vieną bandymą atsikirsti, kuriuo mėginai parodyti vienintelio savo smegenų vingio galimybes. Kiek laiko prireikė nueiti į oruprognoze.lt ir patikrinti mėnulio fazes? Iš tavo komentarų spėju, kad nemažai, bet juk buvo verta - įrodei, kad esi labai išsilavinęs. Deja, ne. Šiais laikais kiekvienas idiotas sugeba naudotis kompiuteriu ir šikti komentarus. Deja, komentaras atspindi autorių - tavo atveju bet koks nuomonės reiškimas yra iki ašarų beprasmis. Ir gali nebandyti išsivaryti - geriausia, ką dabar sugebėtum padaryti, būtų darželinuko lygio atmazas "žinau, kad tu [...], bet kas aš?". Ir tas sumautas sniegas už lango situacijos visiškai netaiso - dabar tas metų laikas, kai silpnapročiai jaučiasi itin linksmai. Na bent jau yra potenciali galimybė, kad tam tikra jų dalis sušals mirtinai. O šiaip dėl suknistos žiemos tenka beveik kasryt valyti kiemą. Beje, ar žinojote, kad bažnyčioms kasmet skiriama beveik 1 mlrd. litų? Ir į tai neįeina bobučių aukos. Įdomu, kiek kunigų su Lexusais užsimuš šiemet. Pažiūrėjus pro langą šiurpuliai nugara nubėga. Ir dėl tokių nesąmonių kaltas tu. Vien idiotai aplink, jolki palki...
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3751 d. Atsakyti   
#3 Tamsta, matau, kad tikrai esi protiškai neįgalus. Tiek ir tenorėjau sužinoti. Ačiū už dėmesį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3751 d. Atsakyti   
#2 nesijaudink taip stipriai, tai kenkia grožiui.
už kelių dienų ta pilnatis baigsis ir vėl viskas bus gerai.
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3751 d. Atsakyti   
#1 Tau iš tikrųjų su galva kažkas negerai, ar tik tokiu apsimeti? Gal užauk, o tada komentarus rašyk. Ir, be to, ko nesupranti, tai dar nereiškia "nesąmonės". Tai yra tik savo suvokimo problemos. Vargu ar pilnametystės sulaukęs, o lankaisi demotyvacijoje. Gal geriau žiūrėk Teletabius, užuot rašęs kas antroje demotyvacijoje vėjus!?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3751 d. Atsakyti   
kažkokia nesamonė

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų