Vyrai, kurie rišatės plaukus į kuodukus - Jūs gal ir liemenėlę nešiojat?

2015.09.07 patalpino ne2rnas
  • 11
9
bobiska, sukuosena,vyriskas, kuodas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3144 d. Atsakyti   
Pasiskaitykit istoriją, pažiūrėkit porą dokumentinių filmų, apsišvieskit šiek tiek ir tada kalbėkit apie vyrus su kuodukais ir ilgais plaukais... Aišku kitas reikalas yra gražu/negražu. Čia kiekvieno pasirinkimas, bet nereikėtų svaidytis tokiais komentarais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3144 d. Atsakyti   
Manau tokioje situacijoje reikėtų komentuoti nebent tai ar tinka ar ne tokia šukuosena. Iš ties, tai tikrai yra vaikinų, kuriems labai tinka ir gražiai atrodo :) Todėl, visiems tokių "demotyvacijų" kūrėjams reikėtų grįžti į caro laikus arba tiesiog daugiau šviestis, pamatyti ko nors naujo. Be to, nereikėtų kalbėti čia komentaruose ir apie kaimą. Aišku, kaime yra labai daug žmonių "užšalusių" praeitame laikmetyje, tačiau tokių po truputį mažėja ir vertinti visų - nederėtų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3155 d. Atsakyti   
Pagaliau į marozų kaimą interneto liniją atvedė, tai dabar ir visokie 2rniai gali demotyvacijas kurti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3156 d. Atsakyti   
Vytai, kuriems nepatinka kuodukukai, nepamirshkit kad istorishkai aukshtakulniai batai , kvarbatkos ant rankoviu ir baltis pedkelnes buvo sukurtos vyrams ir nesiojamos tik ju. O gal dar perukus prisimenam...? Kad blogo kuodukuose apart to kad tie kurie juos nesioja atrodo patraukliau nei tie kurie skuta galva pirmo dydzio masineles antgaliu...?
Laura Matiukaitė
Laura Matiukaitė prieš 3156 d. Atsakyti   
Man gražu... Kai kuriems vyrams netgi laaaabai tinka ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3156 d. Atsakyti   
Varge... Tokių demotyvacijų kūrėjams telieka palinkėti išslyst iš savo vienkiemio trobos ir nuvažiuot kur nors... Apsidairyt. Pamatyt pasaulio. Suprast, kad mes ne Š. Korėja, kurioje leidžiamas apibrėžtas skaičius šukuosenų. Kai randate problemą kitame žmoguje, pirmiausia įsitikinkite, ar problema ne JŪSŲ.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3157 d. Atsakyti   
Nu,man gal irgi nelabai grazu,bet ka dar vyrukams daryt,jeigu jie nori ilgu plauku,bet kai kuriais momentais tie plaukai maiso?..
Alaya nuotrauka
Alaya prieš 3157 d. Atsakyti   
Kai kuriuos vyrus kuodukai tikrai puošia ir nėra čia ko sakyti, kad čia vien moterims turi būti skirta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3157 d. Atsakyti   
kuodukai nera tik moteriskas dalykas. liskit atgal i savo davatkyna.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų