Tokia vieta kaip šis rojus - Virsta pragaru, jei neturi su savimi degtukų

2011.06.15 patalpino Camellis
  • 129
15
marichuana
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: marichuana


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4408 d. Atsakyti   
#12
:D Ziurekit isrimto ka tas antras areivukas ten daro?:D
Camellis nuotrauka
Camellis prieš 4620 d. Atsakyti   
Dėl tokių silpnapročių ir per daug įtakos ir savo kišenės pildytojų kanapės yra uždraustos. Geriau tegul žmonės geria ir prasigeria, nei svaiginasi natūraliais produktais. Žinoma ir kanapė turi žalingų padarinių jei jos vartojama per daug. O kas per daug,tas viskas nesveika. Olandija senai legalizavusi kanapes, bet jų šalis klestinti ir nedegradavusi kaip kad kokia Rusija ar Lietuva. Tad daugiau švieskities brangus marozai, o ne šaukit-narkomanai da narkomanai..
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4698 d. Atsakyti   
+
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4700 d. Atsakyti   
Antras planas antras kareivukas, ka jis ten? :D
Synecdoche nuotrauka
Synecdoche prieš 4701 d. Atsakyti   
Ne demotyvacija Nr. 9
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4701 d. Atsakyti   
Paziurejau, nu ir kas, kad neturi degtuku, sikna galima su lapu sluostyt. Paskaiciau komentarus, kad cia kanape. Nu ir klojau smirgeliuka, nors ir agrastu krumas butu.
Nuotraukos nėra
fakpolak prieš 4701 d. Atsakyti   
#4, ne visame pasaulyje. Olandija !!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4701 d. Atsakyti   
#4 Jis buvo uždraustas dėl visiškai debiliškų priežasčių. Iš pradžių JAV buvo manoma, kad šitas augalas darydavo žmones agresyviais.. Juodaodžiai parūkydavo jo, pradėdavo klausyti šetono muzikos - džiazo ir daryti nusikaltimus - išdrįsdavo du kartus pažvelgti į baltąją moterį, ar užlipti ant baltojo šešėlio. Todėl kanapės buvo uždraustos. Vėliau, atėjus karui, pagaliau buvo suprasta, kad kanapės kaip tik žmones daro pasifistais. Bet karo metu juk to nereikia. Todėl draudimo įstatymas buvo pakeistas. Šį kartą todėl, kad parūkius žolės žmonės pasidaro per daug taikūs ir nepaklusnūs vyriausybės propogandai. Po karo kanapės liko uždraustos todėl, kad tai per daug naudingas augalas. Stipriausias natūrali medžiaga, kurią galima panaudoti milijonui sričių. Pagrinde legalizavimui priešinosi popieriaus pramonė. Nes medžių kirtimas nebetektų prasmės, kompanijos prarastų pelną. Tuomet buvo leista auginti pluoštines kanapes, gavus leidimą. Bet bėda tame, kad tų leidimų niekam neišdavė. Taip ir iki šiol jos nelegalios - dėl visiškai debiliškų priežasčių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4701 d. Atsakyti   
Degradų svajonė :D
Nuotraukos nėra
Dothus prieš 4701 d. Atsakyti   
#4 "Nuolat rūkant kanapes gali susilpnėti trumpalaikė atmintis, bet rūkantys žmonės įpratę kartas nuo karto padaryti pertraukas (angl. - tolerance break), kad vėl būtų galima mėgautis pilnu kanapės poveikiu ir neleisti atminčiai susilpnėti. Priešingai nei tabako atveju, pavojus susirgti jokiomis plaučių ligomis nekyla, nes medžiagos, esančios marihuanoje ir tabake skiriasi."
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4701 d. Atsakyti   
Zole sukele impotencija... ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4701 d. Atsakyti   
tu gal durnu apsimeti? Dabar ape ta augala net ir vaikai viska zino. jei jis butu toks geras tai nebutu uzdraustas visame pasaulyje.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4702 d. Atsakyti   
#1 pasidomek apie sita augala truputi daugiau
mirazas nuotrauka
mirazas prieš 4702 d. Atsakyti   
zolininkai, saugo kanapeles nuo kenkeju :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4702 d. Atsakyti   
supisti narkomanai. issaudyt jus

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų