Teisybė - šiais laikais apie ją gali pamiršti

2012.08.24 patalpino bujojus
  • 85
29
Teisybė
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4210 d. Atsakyti   
nu krc kas blogai tai legalizouta :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4264 d. Atsakyti   
Narkotikai niekada cia nebus legalizuoti. Ir ar jus rukytumet zole, ar ten leistumetes kazka,vistiek esat narkomanai ir bijot tai pripazint. Sveikiau ar nesveikiau, tai yra prakeiktas narkotikas : ) Esu ir as bandes ir galiu pasakyti, kad nieko gero. Kiek turejau draugu,kurie rukydavo ta zole kiekviena diena,tai dabar visiski silpnaprociai, kalba apie kosmosus visokius. Cia nesibaigianti diskusija, narkomanai visada bus uz tai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4267 d. Atsakyti   
Bet chebra, nesupykit, bet dauguma esat silpnaprociai. Labai siaurai ziurit. Tipo marichuana tia narkotikas, dziovina smegenis, sukelia haliucinacijas. To nera, marichuana NIEKADA nesukelia haliucinaciju, netik, kad nedziovina smegenu, bet jas dar ir gydo. Puikus vaistas akims bei nuo depresijos. Paciam toks gydimas labai apdejo. Dauguma snekat is girdetu "pliotku". Alkoholis pagal kenkima sau ir kitiems lenkia net kaikuriuos stipriuosius narkotikus, jeigu alkoholis butu nelegalus, jus bijotumet ir pabandyt isgert alaus buteli, o vien toks faktas, kad tai legalu, vercia netik ji gerti, bet ir ji girti, uzmerkti akis i konkrecius faktus, kiek tai yra blogiau uz marichuana. Remkites faktais, o ne teveliu gazdinimais.. faktas akivaizdus, marichuana sveikesne uz alkoholi. Bet ka tai keicia? Sultys sveikesnes uz marichuana. Tai jei ieskom, kas sveikiau, kodel negeriam sulciu, vietoj rukymo, ar gerimo? Nes eapsvaigstama nuo ju? Manau, norint apsvaigt, kuriam laikui proteli pailsint nuo realybes, sveiko varianto nereiktu ieskoti, nes nemanau, kad jis egzistuoja, todel manau, kad galima tiek vartoti alkoholi, tiek marichuana, ei tai daroma su protu ir tai nekelia problemu asmeniniam gyvenimui, bei aplinkiniams. Nepykit, bet realybe tokia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4267 d. Atsakyti   
Nesurantu, ko jus dar gincyjates. Jau beveik metai praejo poto, kai mokslininkai irode, kad marichuana DAUG sveikesne uz tabaka bei alkoholi. Pasidomekit pries kalbedami. Pats is asmenines patirties ir zinomu faktu, drasiai galiu pasakyti, kad marichuana tikria daug sveikiau ir turi maziau priklausomybes nei alkoholis. Bet vien del to, kad tai sveikiau, nereiskia, kad reikia pulti tai vartoti, sveikiausia, manau, yra apskritai nieko nevartoti. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4268 d. Atsakyti   
esme toke kad jus visi velait nesamones. plbm kas komentoja uz ar pries tera ruke pora kartu. jus peskit kiekviena diena
nuo ryto iki vakaro
kad ir po tris keturis celus i diena tada kazka komentuokit irodynekit. alkogolis huijne yra pesi ptoo gert nebnori netrauke toke dalykai, be kad nuo pesimo poto hujova buna ce irgi yra plbm. smegenis sumutina konkrecei slyst gali ant akiu . nesumastai irgi parinies nervojies, atsikeli isakrt mastai apie pesima. pihas dar ne tai pziaurei, o nuo gaso veliau jauciasi pasekmes aiskei
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4268 d. Atsakyti   
#10 grynai nieko nezinai bet kalbi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4268 d. Atsakyti   
O galima kramtyt zole, kad nereiktu rukit, ta prasme ar tai duos efekta?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d. Atsakyti   
nepriprantama. as nepripratau. jei nera zoles tai ir nera zoles. lieki nerukes ir del to nesiparini.
Bet vat jei cigareciu atsikeles ryte neturiu, va tada jau zopa :D
nuo tabako tai labai didele priklausomybe
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4269 d. Atsakyti   
Tie, kurie sako, kad zole daro didesne zala, nei alkoholis, pirma pasiskaitykit faktu pries komentuodami.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
Senoveje darydavo zmones zoleliu uzpilus tai ir jus zole detine uzpilkit- nereiks beprasmiskai gincytis. O rimtai kalbant kanape- narkotine medziaga. Prie to priprantama dauk greiciau nei prie alkoholio. Atsiras dauk sakanciu kad nuo zoles nepriprasi, bet abejoju ar tai daugumos nuomone, juk nesugaudysi jau tu kurie dabar jau ant adatos sedi ir nepaklausi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
Idomus tu zolininku poziuris i alkoholi. Ne visi kas vartoja alkoholi yra degradai ir alkoholikai. Zmones labai normaliai pora alaus isgeria, nei vemia ant kampu, nei prievartauja zmoniu, nei pagiriu turi, tiesiog truputi atsipalaiduoja, liezuvi siek tiek atrisa... Jeigu jau imat degradavusius alkoholikus, tai is savo puses lyginkit ir su uzkietejusiais narkomanais, kuriem zole tik apsilimas. Beje, lyg girdejes, kad taure vyno i diena yra visai geras sveikatai dalykas, taip kad sveikatai pliusu alkoholyje irgi galima rasti. O del to, kad ale zole naturali... na nereikia antifrizo gerti, alkoholinius gerimus irgi is naturaliu zaliavu gamina. Absurdiskas argumentas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
velniai smegenim pragertom. Siandien penktadienis, as prisirukysiu zoles, linksmai prisijuoksiu, pasvajosiu, ir ramus nueisiu miegot, ryte atsikelsiu zvalus kaip zvirblis..

Just velniai pasimsit po 4 alaus, gausit kabli pasimsit dar po 6, paskui pasistatysit litra, tada jau pz bus. vemsit ant visu kampu, nusisnekesit, eidami namo kanors sumusite, masinom veidrodelius paspardysit, kokia merga isprievartausit..
Ryte atsikele sakysit "" sorry, nieko neatsimenu, girtas buvau"" ..

Sekmes jums isgamos :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#16 aaa.. va nepagalvojau:D as alu irgi megstu:P bet vistiek manau kad viskas turi but su saiku,nuo alaus galima irgi iki komos dasigert.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#14 Sutikciau su tavim, jei kalbant apie alkoholi nesneketum apie alu :) nes kas kas, bet alus tai tikrai geras dalykas yra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#11 tai zole gali nerukyt,pyraga issikepk ir valgyk,kas tau rukyt liepia:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#10 aha:D alkoholikai labai geros psichikos:D filosofai bleee:D geriausia kai nieko nereik vartot kad butu gera ir linksma,cia faktas kurio nenugincys nieko. bet jei reiktu rinktis kas mazesne blogybe tai tikrai tik zole.alkoholis =agresija,pagirios,koma,mirtis. zole=linksma,gera,mastai apie tai apie ka anksciau nesusimastei,atrodo kad pasauly pamatei kitaip, beto medicinoj naudojama neveltui zole,jei kenktu nenaudotu.o va alkoholis medicinot tai tik popas dezinfekuot:D mano galva zole turetu but legalu augint viena vazoneli sau, ne daugiau, ir jokiu pardavimu,nori - uzsiaugink naturaliai.o alkoholis turetu but belekaip brangus kad galima butu tik kartais ir tik nedaug jo paragaut.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#12 nerukyk, nebeims
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4270 d. Atsakyti   
Juokas ima čia pasiskaičius :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#9 nesvarbu ka rukai- ar zole, ar dar kazka, vistiek vyksta degimas ir tu ikvepi nuodingas medziagas. Todel gali neaiskint, kad cia dar kazkas sveiko yra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
Narkomanai jus esat ir to nepripazistat : ) Bukeja zmones nuo to rukymo zoles, bunkat ir nebesuprantat ka kalbat. Alkoholis irgi blogai, bet tai nera narkotikas bent jau,sizofrenijos nesukelia ir psichikos nepazeidzia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#8 cia ne apie visus narkotikus snekama o apie zole tik. o nuo jos mires nera niekas nes tu dozuok kiek nori,neperdozuosi,o nuo alkoholio perdozavimo toki dalykai kaip koma ir mirtis jau seniai ziniose,laikrasciuose it pan smezuoja. taip kad cia yra 100% teisybe. narkotikai yra blogai,bet cia sneka ne apie juos o apie zole.zoliu yra visokiausiu,vienos gydo,kitos tonizuoja,ir visokiausiu ten senoliai augino,dabar zolininkai.o va zole, nu marichuana, yra irgi augalas, zolele, kuri turi 'vilkimo' poveiki, kuris 100% geriau nei nuo alkoholio tas 'vilkimas' beto zole nuemus ta svaigimo poveiki yra naudojama medicinoje,gelbeja daug gyvybiu, ir galu gale yra labai sveika akim ir tt. tik kai perki bb zn kokiu sudu purksta tai gal ir blogai gali but,todel reik sau augintis medeli viena visada,ne pardavimui ne kazkam,o sau.ir pinigu kiek sutaupysi ir sveikatos ir aplamai zmoniu gyvybiu kiek isgelbesi,girti kiek zmoniu uzmusa ir pan
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
nuo narkotiku dauguma zmoniu mirsta perdozave o nuo alchogolio tik atsijungsi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
#1 Pagrindinė priežastis, dėl ko nelegalizuoja narkotikų yra ta, kad juos legalizavus, pajamos sumažės :D
Nuotraukos nėra
nngh prieš 4270 d. Atsakyti   
Kas skaitęs ar domėjęsis apie kanapės istoriją supras, kad seniau kanapėse būdavo STIPRIAI mažesnis THC kiekis, dėl spartaus naujų rūšių atradimo ir didelių THC kiekių, kurie taip pat STIPRIAI įtakojo nervų sistemos veikimą, to pasekoje kanapės ir buvo priskirtos prie kanabinoidinių narkotikų. Taip pat nepamirštam, kad kiekvienas dūmas, kuriame yra anglies, nesvarbu ar cigaretės ar kanapės kenkia plaučiams, todėl tikimybė susirgti plaučių vėžiu išlieka.
Bwallace nuotrauka
Bwallace prieš 4270 d. Atsakyti   
Zole labiau dirgina receptorius,nei dektine,ir nuo zoles gali prasideti haliucinacijos(retai ,bet buna atveju)...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4270 d. Atsakyti   
Kad ir nerukau zoles, bet mano nuomone alkoholis pridare daug daugiau problemu nei zole pridarytu.. Ir zole nedziovina smegenu, o atpalaiduoja jas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
#1 Vodka dar labiau isdziovina smegenis nei zole
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4271 d. Atsakyti   
#1 Bla bla bla...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4271 d. Atsakyti   
Vodka taip neisdziovina smegenu kaip zole. Tai yra pagrindine priezastis kodel nelegalizuoja narkotiku

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų