Teisingumas Lietuvoje: - 4 metai už vaiko ir mamos nužudymą. 10 metų už kanapių auginimą...

2013.12.20 patalpino antipropaganda
  • 47
3
korupcija, lietuvoje,kalejimas,motinos, nuzudymas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
Su kanapemis mat valstybe apgauni, mokesciu nemoki, nes veikla nelegali ir t.t.. Uz tai ir bausme didesne. O kad uzmusi kazka tai kam idomu - zmogus Lt juk nera vertybe. As pati buvau avarijoj. Narkomanas apsirukes numuse. Jam kalejimo pusantru metu: nemokamas maistas, sildymas, svari patalyne ir t.t. O man badas ir skurdas du metus invalido vezimelyje, ir jokios pagalbos is jokiu valdisku istaigu - valstybe cia ne prie ko, issireikalauk is to narkomano, kuris kaltas. Kadangi buvau visai nevaiksciojanti, tai invalidumo komisija privalejo atvykti i namus. Atvyko ir paklause ar tikrai nenoriu dirbti, ar noriu tik likt namuose ir tinget ( atviri kaulu luziai dabar vadinami tinginyste ), dave 3 invalidumo grupe, uz kuria nemokami pinigai, nes skaitaisi dalinai darbingas. Ir nesvarbu kad esi visas sutvarstytas ir gipse - nera kysio, nera grupes. Kaip as pavydejau per Kaledas tam mane nutrenkusiam vairuotojui - jis bent turejo ka valgyti kalejime.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
Nesuprantu kaip galima gailėt tokių žmonių. Teisėjo vietoj aš net neatsižvelgčiau į tai ar jis gailisi ar ne, nes nuo to niekas nesikeičia. Aš ir galiu pasakyti, kad gailiuosi kažką padarius, bet iš kur jie žino ar tai pasakiau soecialiai, kad man geriau būtų, ar ne... Trūksta žodžių tiesiog kai tokie dalykai vyksta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
tai taip iseina kad kanapes auginant darai didesne zala nei kad du zmones uzmusi? Jopapa, tai sakyciau kanapes ziaurus augals... Nu neturiu zodziu, geriau uzmusinet zmones perejose nei kad kanapiu uzsiaugint krumeli :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų