Tautą vienija- - krepšinis arba seimas

2010.09.14 patalpino st1ck
  • 185
23
krepsinis, seimas, lietuva, bronza
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4974 d. Atsakyti   
#23 Rasiu esė - būtinai numesiu linką :) Į praietą savo komentarą tai gal biške ir savo nuomonės prikaišiojau :D
Nuotraukos nėra
Traukinukas prieš 4975 d. Atsakyti   
#22 Įdomu. Ir, tikriausia tiesa. Niekad nepagalvodavau, bet per savo trumpą balsavimo istoriją visada taip ir darydavau :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4975 d. Atsakyti   
#21 Neseniai skaičiau be galo įdomų esė. Dabar jau mažai aš jo atsimenu, bet man patiko nuomonė, kodėl mes visuomet išsirenkam "ne tuos" žmones į valdžią, kuriais vėliau skundžiamės ir pan. Priežąstis paprasta. Iš per didelio nori gyventi gerai. Atėjus rinkimų metui, pernelyg dairomės į neįtikėtinus pažadus, kurie skamba nuostabiai, bet realiai nėra įgyvendimami per tarkim vieną "kadenciją"... Aišku, dar veikia tas faktorius, kad kai kurie žmonės tiesiog nebalsuoja už "negirdėtas" pavardes. Atėję prie balsadėžių, ir net pasidomėję kandidatų siūlomomis programomis, jie dvejos rinkti tą - kurio niekad nėra girdėję. Nes tas kas negirdėtas - tai, musėt, nieko gero ir nėra padaręs.
Nuotraukos nėra
Traukinukas prieš 4976 d. Atsakyti   
#19 Na, patys rinkimai gal ir nėra surežisuoti. Tačiau nesvarbu kas pateks į valdžią, jie patys bus kontroliuojami visokių oligarchų, kapitalistinių kekšių ir t.t, kurie ir kuria visą šitą spektaklį. Jei ir atsiranda kokios progresyvios partijos, norėdamos būti išrinktomis, sušvelnina savo politiką, o jei būna išrinktos, sušvelnina dar labiau, kad tik išsilaikytų valdžioje. Pvz, kaip Lula da Silva Brazilijoje. Kad ir ką išrinktume, visuomet atsidursime ten pat, kur esame dabar. Politikai rimtų pokyčių neatneš. Juos beveik visuomet atnešdavo paprasti sukilę žmonės.

Kad ir kokiu naiviu idealistu atrodysiu, tačiau laikau save anarchistu, todėl į valdžią nesiūlyčiau nieko. Labai tingiu aiškintis kas būtų toliau, kaip visuomenė organizuotusi ir t.t., tik pasakysiu, kad manau, jog tam, kad visuomenė normaliai funkcionuotų, valdininkų mums nereikia.

Taip, sausio 16 buvo pasipriešinimas. Gal ten ir buvo bukagalvių, gal ten ir buvo žemesnio mentaliteto ir intelekto gyviai. Tačiau tai buvo pasipriešinimas. Arba bent jau jo užuomazga. Per nepriklausomybės laikotarpį jokio panašaus, tokio masto įvykio, nukreipto prieš valdžią aš nežinau. Nieko apčiuopiamo jie nepasiekė, tačiau jie paliko idėją, kad mes GALIME priešintis. Kad mes galime organizuotis, vienytis ir bandyti nutraukti tas marionečių virveles nuo mūsų rankų. Ledus pralaužti sunkiausia. Pakartoti tokius įvykius lengviau, nei padaryti pirmą kartą. Ir antras kartas gali būti kokybiškesnis, labiau organizuotas, gausesnis ir su rimtesnėmis idėjomis, nei tik išdaužti langą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
Pa kol kas seimas :)
OoS nuotrauka
OoS prieš 4977 d. Atsakyti   
#15 Tu tą bukagalvių pasistumdymą sausio 16ąją laikai kažkokiu pasipriešinimu? Latvijoj riaušės buvo panašios į kažkokį pasipriešinimą, Lietuvoj buvo tik viena apsinešus durnė, kuri rėkė "vykymia tuos vagys lauk!" ir dar būrelis bandos instinktų vedamų marozų. Manai valdžią labai išgąsdino tie išvartyti konteineriai? Valio tiesos ieškotojams, pridarė nuostolių tokiai pačiai liaudžiai, už kurią neva kovojo.
Paklausiu dar kartą, ką siūlytum į valdančiuosius, jei būtų paleistas seimas/atsistatydintų Vyriausybė?

Apie tai, kad rinkimai surežisuoti, gal davai nepradėkim diskutuot, nes garantuoju, kad neturi įrodymų, o man kiekvieni rinkimai atrodo labai logiški. Kas garsiau rėkia, daugiau žada ar plačiau šypsosi, beveik visada laimi. Ir nematau prielaidų įtarti, kad jie yra režisuojami.
#17 Iš tavo gramatikos ir iš viso pasaulio suvokimo matau, kad ketini tiesiu taikymu šauti į Angliją, jei dar to nepadarei. Sėkmės tau ten. Tik anglų biški gaila.
Nuotraukos nėra
Traukinukas prieš 4977 d. Atsakyti   
#17 Kiek žinau iš istorijos, ne kartą jau buvo pakeista tai, kas nepatinka, kas kvaila ir t.t. Tad nebūtina iš karto bėgti kur "geriau". Tiesiog galima panaikinti blogybes. Arba bent jau jas sumažinti. Vienintelis dalykas ką reikia daryti, tai - bandyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
#11 #15 #3 #1 ce jus keli geruoliai nieko nepakeisit jei jum blogai i anglija ar kur kitur,jai gerai sedekit leituvoi. seimas valdo viska ir zmones nieko nepakeisit.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
#9 wtf? idiotas?
Nuotraukos nėra
Traukinukas prieš 4977 d. Atsakyti   
#14 Tai pala, čia tie, kurie pritariat, tai esat tie, kurie visiškai patenkinti dėl to, kaip iš mūsų politikai tyčiojasi, o jei esat nepatenkinti, tai manot, kad geriausia ką galima padaryti - užsičiaupti, nuolankiai nulenkti galvą praeinant kubiliui ir pagiedoti himną, ar ne? Ką jūs siūlot daryti? Kokia jūsų pozicija?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
#3 negaliu labiau pritart
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
va cia tai grynai ANGLIJOS LIETUVIU posakis ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
Vo čia tai gėris :D
Nuotraukos nėra
Traukinukas prieš 4977 d. Atsakyti   
#3 Vienas protingas žmogus yra pasakės: "Vienintelis valdininkų savivalės apribojimas yra jėga, kuria žmonės parodo gebėjimą priešintis". Taip kad tie keletas sulaužytų konteinerių ir pan. yra menkniekis, jei tik valdžia nors kiek pajus degantį užpakalį. Jie patys dar ne tiek nuostolių paprastiems gyventojams pridaro ir be 'vandalizmo'.

Ir baikit jūs kaltint, kad mes patyhs išsirinkom ir t.t. Nebūkit durni. Čia jokios demokratijos nebuvo, nieko panašaus. Kas kelerius metus uždėdamas kryžiuką popieriaus skiautėje tu tikrai nieko nepakeisi ir nieko tinkamo neišsirinksi. Absoliučiai visi rinkimai tėra tik gražiai surežisuotas spektaklis. Bet kuriuo atveju, valdininkas liks valdininku, politikas politiku ir visi šiks paprastiems žmonėms ant galvų. Taip kad baikit verkt ir pradėkit veikt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
#3 Puikiai pasakyta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
pizdon ta kedi ir stala ir visas uzstales. Uzpisot jau nx. Drasos kaina blet. XHUJNIAT
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
Geras ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
prie ko čia tas kedys,dėjau aš ant jo ir jo šeimos,pizdec neturi apie ką kalbėt ir pisa prota kedys kedys mergaitė mergaitė man tai yra px,kas per debilai ..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4977 d. Atsakyti   
#4 Manau Kedys skiria, nes vieni prieš kiti už.
svajus nuotrauka
svajus prieš 4977 d. Atsakyti   
Arba kedys... Nes daugiau kaip ir niekas nevienija...
OoS nuotrauka
OoS prieš 4977 d. Atsakyti   
#2 Visų pirma, kokia "tauta" susirinko ten? Kaimo mužikai, debilai, kurie tikėjo Valinsku ir gavo ragą, murzininkai, girti rusų marozai. Tai čia tokia ta tauta? Idiotų gvardija ir nieko daugiau. Kovojo prieš valdžią išlaužę daugiabučių kiemų šlagbaumus ir išvartę konteinerius? išdaužė kelis langus ereliai ir dingo. Tiesiog fantastiška revoliucija! Daug pasiekė, ane? Tiesiog koktu.
Absoliučiai visa liaudis buka, išrinko tokį seimą, o tu turbūt vienintelis jautiesi protingas ir turintis teisę kažką keist? ;) galvok iš naujo.

O dabar svarbiausias klausima stau, ir ką būtų darę, nuvertę seimą? Mažiau svaik apie revoliucijas, o nors kartą galvą blet įjunk. Iš viso to šūdo, kuris buvo pasirinkime, konservai buvo geriausi. Gal socdemus rinktum? Tuos, kurie iššvaistė biudžetą ir iki pat rinkimų apsimetė, kad viskas gerai? Tuos, kurie leido susidaryt LEO? Tuos, kurie Sodrą į bankrotą nuvarė? Eik tu nachui su savo debilišku mąstymu.
Nuotraukos nėra
Aur.dude prieš 4977 d. Atsakyti   
kas geda kas geda.. aisku didele dalis tautos yra apsoliuciai buka kad issirenka tokius veikejus bet kazkam tai pradeti taisyti reikai ir kalbom pries tokius ''politikus nieko nepadarysi'' . Pasakyk gudruoli nors viena revoliucija kuri buvo be jegos panaudojimo ? ar tau cia aiskinti reikses kada ir kodel ir kaip vykdomi perversmai ?
OoS nuotrauka
OoS prieš 4977 d. Atsakyti   
Tuos veikėjus, atėjus seimo langų padaužyt, man gėda būtų tauta vadint...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų