Švenčių metu, - ne maistu turtingas stalas yra svarbiausia.

2011.12.19 patalpino Gefungelis
  • 116
7
Švenčių metu,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4517 d. Atsakyti   
toj nuotraukoj ne Justinas su Selena ? : DDDD
TheDemotivator nuotrauka
TheDemotivator prieš 4519 d. Atsakyti   
#1 protingai kalbi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
#1 gerai pasakyta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
Kas gali buti svarbiau uz maista? Ai, alus....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
#2 Bet parašyt nesamoningą sakinį tai netingi ? Nebera žodzių žmonių debiliškumui , gal ir gaila , kad nebus pasaulio pabaigos greitu metu ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
#1 Turbut kazka protynga parasiai, bet tyngiu skaityti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4519 d. Atsakyti   
O kuo tada ? Žmonemis kurie sėdi prie jo ? Dauguma iš jų švenčia , nes to REIKIA , tai visados buvo daroma . Mažai kas iš iš tikro džiaugias šventemis ir susitinka su giminėmis ne dėl to , kad pasiilgo ar tikrai džiaugiasi juos matydamas , o todėl , kad taip REIKIA . Ka pasakys kiti , jeigu nešvesime ? O prie stalo dauguma neapsieina be butelio degtinės ar kokio kito alkoholinio gėrimo . Prasideda visokios šnekos , kurios jų manymu yra tikrai reikalingos ar netgi pamokančios . Viskas daeina iki to , kad šventes tai yra degtinės išgerimas su savo "gimine" . Pamiršau paminėti dovanas . Maži vaikai , o gal ir ne tik maži , laukia tik dovanu , jiems ko mažiausiai rūpi jų tetos ar seneliai . Šventės tapo BANALYBE . Šventinės nuolaidos , šventinės programos per televiziją skatiną mus skatina tik pirkti , pirkti ir pirkti . Kur dingo šventinė dvasia . O gal reikėtų paklausti ar jinai kadanors iš viso buvo ? Manau , kad ne .
Ta pati pavyzdi galima pasitelkt ir šnekant apie tikėjimą . Dauguma yra tikintis , nes ??? Jie yra pakrikštiti ( bet ar tai jų pačių noras būti katalikais , pavyždziui ) . Vaikščiojimas į bažnyčią , nes taip REIKIA . Mažai kas iš tikro yra pagalvojęs kažka daugiau apie tikėjimą negu tai yra mums sakoma .
Grįžtant prie reikalo , tai maistas kuris yra ant stalo bent jau gali būti vertinamas materiališkai ir turėtų kažkiokia vertę . Ko negaliu pasakyti apie žmones susirinkusiu , nes taip REIKIA , gerenčius ir veliau lyg niekur nieko džiaugsmingus , nes šventės praėjo kuo "puikiausiai"

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų