Šuo - Vienintelis kūrinys žemėje, kuris myli labiau tave, nei save...

2011.01.17 patalpino jamkeee
  • 901
65
Šuo
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Drug. nuotrauka
Drug. prieš 4556 d. Atsakyti   
Teisybė... Miela labai.. :)
MagicianGirl116 nuotrauka
MagicianGirl116 prieš 4784 d. Atsakyti   
Žinoma, šunys yra labai ištikima. Gaila, kad kartais žmonės nesugeba to vertinti..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4808 d. Atsakyti   
tikrai ne.
Rawr nuotrauka
Rawr prieš 4808 d. Atsakyti   
Manau tai beprasmiška :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4809 d. Atsakyti   
rawr, mano skype "matematikas". pakviesk, ten pakalbesim. :)
Rawr nuotrauka
Rawr prieš 4809 d. Atsakyti   
Aš tavęs nesuprantu, DNR atsirado atsitiktinumo dėka kaip ir viskas aplink, jau rašiau apie tai. Dabar vadovausiuos tavo logika ok? DNR sukūrė dievas, juk negali sms žinutė atsirast jei jos nerašai ane? Tai iš kur atsirado Dievas? jį juk kažkas turėjo sugalvoti ane? gal dar Dievo Dievas? o tą dievą dar kitas dievas? Komos klausimas, atsakymas - taip, žmogus gyvas mechanizmų pagalba, nes pats žmogus ir yra biologinis mechanizmas, jei tie mechanizmai sutrinka tenka juos palaikyti dirbtiniais. DNR galima keisti, todėl ir yra genetiškai modifikuoti organizmai ir pan. Mokslas yra pranašesnis už religiją, nes jis viską įrodo, o religija tiesiog sugalvoja, netūrėdama jokių konkrečių įrodymų, čia panašiai kaip vaiaki žiūrėdami į tamsą mato ten baubus, nes bijo ir nežino kas toje tamsoje yra, taip religija sukuria visokius dievus žiūrėdama į jai nepažįstamą pasauly, o dabar jau visatą (jei religija būtų teisinga ji nekistų, išpradžių dievas sukūrė žemę, kai mokslas atrado visatą, tai jau dievas sukūrė visatą :D ).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4817 d. Atsakyti   
as ne apie daleles.. zmogus negali ismastyti naujo daikto kazkokio gyvuno ar pns.. LOGIKA2: mes turime DNR , tai yra kaip uzkoduota zinute, kuri perduodama is kartos i karta ir nulemia musu kazkokius tai pozymius isores.. tas pats ir kai sms siunciame. mes sugalvojame teksta. mes negalime padaryti to negalvodami, kad ir ka ten rasytume ar raides ar zodzius vistiek apie tai galvojame. tai paaiskinkit man is kur turejo atsirasti DNR??? KAZKAS TUREJO TAI SUGALVOTI, TAI IR BUVO DIEVAS. ir apie Dieva: tu sakai, kad tai tik buddas kvailinti zmonems ir , kad religija visada pralaimi pries moksla. visu pirma popiezius ir vatikanas, cia Dievo nera, cia yra isgalvota zmoniu , kad taip reikia nors to nera sakoma orginale sventame raste, tai visai ne tai.. vatikanas yra komercija!
mokslininkai bando irodyti tai kas jau vyksta ir yegzistuoja nuo.ie nieko naujo nesugalvoja, o tik atranda ko nezinojo. O religija ziuri daug giliau , is kur atsirado viskas ir kodel ir kokia viso to esme , kaip reikia gyventi.. jus daugelis net nesuvokiat apie ka kalba eina , bet komentuojat.. del sielos: pvz: zmogus guli komoje pajungtas ant aparatu visokiu, ir kai tuos aparatus atjungiam jis mirsta, tai ka,norit pasakyt zmogus gyvas tik del aparatu? prasau isigilinkit ir suvokit viska , o tik tada komentuokit.
Rawr nuotrauka
Rawr prieš 4819 d. Atsakyti   
#54 taip, žmogaus protas nėra beribis, bet tai nereiškia kad yra kažkas kas tą žmogų sukūrė :D "ir zmogaus protas negali sugalvoti nieko naujo ko nera zemeje ir niekada negales" o kas gali? viskas sudaryta iš tų pačių elementariųjų dalelių: protonų, neutronų ir elektronų. Nori kad žmogus sukurtų kažkokią naują dalelę? :D "zeme tiesiog idealus mechanizmas.. tai negalejo atsirasti is niekur, visa tai kazkas turejo sugalvoti. Dievas." Kodėl tai negalėjo atsirasti savaime? Žinai kiek visatoje galaktikų, žvaigždžių, planetų aplink jas? Ir beveik visos skirtingos, štai pasitaiko ir tokių kuriose viskas susiklosto palankiai gyvybei. Viena tokių žemė. O tavo Dievas tik žmonių kvailinimo būdas, tik pagalvok kiek galios turi popiežius savo rankose... Religija nuolat nesutaria su mokslu, bet visada pralaimi ir visada tenka nusileisti, nes paprasčiausiai yra absurdiška, kažkada nepripažinusi, kad kažkas yra virš debesų, o ką jau kalbėt apie galaktikas, dabar teigia, kad tai taip pat žilo senelio darbas :D Čia kam reiktų pamąstyt logiškai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d. Atsakyti   
#48 Žmogus vadovaujasi protu (dažniausiai - Jei turi jo), o ne sielą... Kas tą siela? Kas tas Dievas? Čia yra kiekvieno nusistatymas kitoks, Aš netikiu nei vieną iš jų... Nėra Dievo!!! Jums jis tik yra, kad turėtumėte ant ko visą kaltę suversti ;-DD
Rawr nuotrauka
Rawr prieš 4819 d. Atsakyti   
#48 Įrodyk kad nėra nematomų ponių aplink mus, jei neįrodysi reiškia jie yra, jie tik nenori mums pasirodyti, nes visi jų išsigąstų, žmonės palyginti su jais yra tokie menki." taip vieni tiki kiti ne, bet patikekit koks puikus gyvenimas buna kai tiki, daugelis gal mano kitaip nes nera su tuo susidures. bet ar tiki ar netiki visa tai yra, visa tai vyksta kas yra sugalvota" Kalbant apie protą: tv.delfi.lt/video/eH6iILE0/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
kur cia demotyvacija??????????+??????+???2?1?!?!?!?!?!"?12?12?1+
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4823 d. Atsakyti   
zmogaus protas neberibis. negali zmogus atsakyti i n klausimu.. yra tiek daug mums nesuvokiamu dalyku.. ir zmogaus protas negali sugalvoti nieko naujo ko nera zemeje ir niekada negales, vien tai jau irodo , kad zmogaus protas neviska gali.. palyginus pries Dievo prota mes esame tokie menki savo protais..
zvp nuotrauka
zvp prieš 4824 d. Atsakyti   
#51, #52 nesiginčysiu su Tavimi, nes matau Tavo santykį su tikėjimu, todėl kažką įrodinėti būtų neprotinga, o ir šiaip, manau, kad kiekvieno teisė rinktis - tikėti/netikėti, turėti vieną Dievą/turėti "n" Dievų ir pan. ;) aš asmeniškai tikiu į žmogų ir jo beribes galimybes, galintį atsakyti į jam užduodamus klausimus, galintį užjausti ir pasakyti "viskas bus gerai" ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
sakai irodyk, kad yra. yra daug dalyku kurie paaiskina jo buvima. Dievui mums visiems pasirodyti butu neprotinga, nes tada daugelis jo bijotu..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
nu pamastyk logiskai: paziurek i mus aplinkui supanti pasauli, kokie mes protai, ka mes esame sukure, visa muzika, paveislai, technologijos.. kaip visa gamta musu protams nesuvokiamai tobulai sugalvota.. zeme tiesiog idealus mechanizmas.. tai negalejo atsirasti is niekur, visa tai kazkas turejo sugalvoti. Dievas. taip vieni tiki kiti ne, bet patikekit koks puikus gyvenimas buna kai tiki, daugelis gal mano kitaip nes nera su tuo susidures. bet ar tiki ar netiki visa tai yra, visa tai vyksta kas yra sugalvota , sukurta Dievo tik ne visi tai pripazysta..
zvp nuotrauka
zvp prieš 4824 d. Atsakyti   
#48 įrodyk, kad Dievas yra :) visi mes tikime-netikime skirtingai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
ir dar. sakai , kad mokslininkai irode kaip dirba musu protas ir t.t. bet yra daug svarbesnis klausimas KAS PRIVERCIA PROTA TAIP DIRBTI?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4824 d. Atsakyti   
irodyk , kad Dievo nera. duodu as tau 100% , kad mokslininkai nera irode jog zmones neturi sielos ! tu manes nesupranti. gyvunai vadaovaujasi instinktais, tam kad islikti o pas mus yra daug gilesniu dalyku. zmogus be sielos tas pats kas masina be vairuotojo. tu labai pavirsutiniskai i viska ziuri, isvis ne kiek nesigilini, sneki ,kad tik sneket.
Rawr nuotrauka
Rawr prieš 4836 d. Atsakyti   
#46 Kodėl nesakyti, kad jo nėra jei jo ištikrųjų nėra :D Tu man dabar niekad nesakyk kad nėra pegasų. Sielos taip pat nėra, tai išmislas, jau mokslininkai įrodę kaip žmogus mąsto ir galvoja ir visa tai tik žmogaus smegenų dėka. Prieštarauji pats sau, sakydamas, kad mes turime siela - ji mums suteikia gyvybę, bet sakai kad gyvūnai sielos neturi, tai jie jau negyvi? :D apsispręsk. Visi jausmai kilę iš instinktų tik bijai tai pripažinti, tavo savigarba neleidžia pripažinti elementarios tiesos - kad esi toks pats gyvulys kaip ir visi aplink tave. Peace
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4837 d. Atsakyti   
#45 niekada taip nesakyk, kad Dievo nera.. ir tik nepyk. meile kylanti is instinkto veistis nera tikra meile.. tai yra laikina simpatija, kazkokie geiduliai.. taip , kaip ir sunys mes vadovaujames instinktais daugelije situaciju, bet sunys ir kiti laukiniai gyvunai neturi vieno dalyko (SIELOS), todel jie neturi tokiu jausmu kaip meile ir pan.. pas juos viskas paprasta, maistas, islikimas.. o mes turime kazka daug daugiau ko mes patys negalime paaiskinti, tas kazkas ko mes ieskome isvien kazkoks tai nepaiskinamas dalykas, del kurio mes esame gyvi.. (siela). ji suteikia mums daug daugiau negu suniui.. PEACE.
Rawr nuotrauka
Rawr prieš 4840 d. Atsakyti   
Augustai, matos, kad biški paveiktas esi jei jau apie dievus kalbi. Pirma tai dievo nėra, o antra tai tu kaip ir šuo vadovaujiesi tais pačiais instinktais, tik to nepripažįsti. Kas yra meilė? Ji taip pat kyla iš instinkto veistis, tik žmonės to nepripažįsta. Taip šuns jausmus pavadinti meile būtų klaidinga, tai labiau prisirišimas, kaip vilkas prisiriša prie kito savo gaujos nario ir daro viską, kad jo gauja išliktų. Taip pat kaip tu padarytum viską kad apgintum savo šeimą... Ir toli gražu ne maistas yra pirmaujantis instinktas.... Taip pat šuo niekuomet neprisitaiko prie kitų šeimininkų, jei nemažą laiko tarpą senėsnėje šeimoje buvo normaliai auginamas ir auklėjamas, siūlyčiau biški pasidomėti prieš kalbant...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4844 d. Atsakyti   
#37 žinok, reikia rašyt aBsurdas, o ne aPsurdas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d. Atsakyti   
#24 būtent ir matosi, kas tokį veidą ir turi :D tu forever alone
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d. Atsakyti   
Aš turėjau šunį, kuris manęs niekada nemėgo. Žliumbdavau kodėl jis neina pas mane prie mano lovos miegot o tik prie sesės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d. Atsakyti   
Deja.. :) Yra dar vienas kurinys, kuris myli labiau tave, nei save... Tai yra kiekvieno mama :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d. Atsakyti   
#37 - tu esi apsurdas. tikriausiai šuns neturėjai, ir nesupranti ką reiškia kai jis tave pasitinka, žaidžia...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4845 d. Atsakyti   
O as jo nekenciu, tiesiog turiu jiems baime, na tai kaip jis pamils mane jei net nesugebesio jo paglostyti :???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4846 d. Atsakyti   
Cia tokia nesamone, kad negaliu ..... apsurdas !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4848 d. Atsakyti   
negalvokite , kad as pries gyvunus, atvirksciai. ir tie kurie juos smerkia nesmerkite ju, juk jie yra Dievo sukurti , kad mes jais rupintumes..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4848 d. Atsakyti   
#32 tai cia ir yra pagrindinis skirtumas tarp zmogaus ir suns. suo niekada del zmogaus neatiduotu gyvybes, nebent per kvailuma galvodamas , kad gaus maisto. #31 tai turbut tie seimininkainauji taip nesirupina juo ir nemaitina ir panasiai..
gretagreat28 nuotrauka
gretagreat28 prieš 4848 d. Atsakyti   
butent :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4848 d. Atsakyti   
rimtas dalykas pasakytas cia...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d. Atsakyti   
Reiskias as suo, nes bet ka atiduociau uz savo mylimo zmogaus laime, jeigu reiktu ir gyvybe.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d. Atsakyti   
na nevisi sunys prisitaiko prie nauju seiminku jei suo pragivenes daugiau nei 5metus su seiminkais atiduotas i kitas rankas ~40% sunu mirsta. taip kad jei nezinai geriau nekomentuok
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4849 d. Atsakyti   
O tu zmogu priversk tai myleti save, savo poelgiais, demesiu, svelnumu ir tt, tada galesi jaustis padares kazka gero, o cia suni... fe, padara, kuris vadovaujasi instinktais, kuris evoliucijoje igavo ta prisitaikeliska charakteri. Pervertinat jus ta gyvunu meile jums manau, o kas ir belieka kai niekas daugiau nemyli..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
#12 ir #18, suo zmogaus nepamilsta o yra prijaukinamas. ir 18 dar karta perskaityk mano komentara ir po to savaji, tada pagalvok kuo susijes zodis "instinktai" su musu komentarais..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
#13 nekalu as jokiu vadoveliu patikek.. pvz:. kai mes kazka mylime mes to zmogaus nepaliekame, o suo pragyvenes daugeli metu su vienais seimininkais , bet po kurio laiko apsigyvenes pas kitus, kurie juo rupintusi. jiem taip pat tarnaus ir bus toks pat geras kaip praeitiem seimininkam.. #18 tu dar karta perskaityk ka as parasiau ir apmsatyk. pateik pavyzdziu kada suo urzgia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
Miela.; }}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
#25 :D ce geras...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
Cia jau zoofilia. ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
#21 Tavo demotyvacijos profilio picture yra ziauriai ziauriai šlykstus... Negaliu suprasti kokie per zmones gali mėgti toki paveiksla. Vemti norisi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4850 d. Atsakyti   
nu tai svetimas šuo tai gali ir blogas but. bet jei savo turi ir prisiaukines tai aišku kad neišduos
vertikalus nuotrauka
vertikalus prieš 4850 d. Atsakyti   
tikra tiesa,jis taves niekad neisduos..
tiurbokvadro nuotrauka
tiurbokvadro prieš 4851 d. Atsakyti   
suo prisiko, nes myli
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d. Atsakyti   
#14 ka cia kliedi?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d. Atsakyti   
Hachiko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d. Atsakyti   
#12 taip pat sakoma, kad gyvunai nemasto, bet kazkolde po kazkokio laiko jie atskleidzia savo asmenybe urzgia kai nepatinka kazkas ir panasej. Tad susimastyk
Nuotraukos nėra
Brigita. prieš 4851 d. Atsakyti   
Tikrai taip.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4851 d. Atsakyti   
mhm, neturi tie sunys savigarbos vapse.
Rodyti daugiau komentarų (50-65)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų