Šių dienų - Žodžio laisvė

2011.05.04 patalpino Nelayme
  • 69
9
Šių dienų
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4743 d. Atsakyti   
#8 Ar pats bent supratai ka pasakei?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
Žodžio laisvė yra tokia, kai pvz tokie kaip #1-asis ir #2-asis komentatoriai supranta, jog kartais patylėdami protingiau atrodytų.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4744 d. Atsakyti   
Pilna tos žodžio laisvės ir netgi per daug.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
Jei jus galvojat, kad dabar mes neturim zodzio laisves, reiskia niekad nesimoket istorijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
man niekas nedrauzdia ir neuzdraus kalbeti , bet kai pakalbu tj pastoviai prisidirbu , nors atrodo nk tokio jau ir nepasakiau :)
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4744 d. Atsakyti   
#3 Netik internete, bet ir gatvej kas antras kubiliu su zemem maiso ir b*biais seria, negirdejau atveju, kad butu nugesintas bent vienas. Tarybu sajungos laikais uz tokius zodzius iki gyvos galvos galejai gaut, va ten tai nebuvo zodzio laisves.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4744 d. Atsakyti   
#1 Tas pats ir dabar jai pasakai kas valdziai nepatinka tave nugesins.Seis laikais sunkiau reguliuot zodzio laisve nes yra internetas
BARMALEiKA nuotrauka
BARMALEiKA prieš 4744 d. Atsakyti   
surakintos rankos autoriui simbolizuoja žodžio laisvę... yra neįgaliųjų, kurie nevaikšto, neturi rankų ir panašiai, bet jie gali kalbėti. kažkaip šitokią demotyvaciją iš jų pusės būtų galima vertinti labai prieštaringai ir sakyčiau netgi įžeidžiančiai, o ir šiaip pagalvojus... surakintos rankos lygu žodžio laisvei? visiška nesąmonė. net jeigu ir parinktum gerą paveiksliuką mintis būtų apgailėtina. sakyčiau dabar žodžio laisvės netgi per daug, kad žmonės nebežino ką daryt su ja tad prisigalvoja visokio šlamšto kaip tu ką tik padarei.
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4744 d. Atsakyti   
Palyginus zodzio laisve su XXa. dabar yra rojus.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų