Sakoma, kad už klaidas reikia mokėti. - Tik, kodėl už svetimas..

2011.03.24 patalpino Canonas
  • 189
8
Sakoma, kad už klaidas reikia mokėti.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4196 d. Atsakyti   
#7 Esmė tame, kad toks šūdas už vairo gali avarijoje sužaloti arba nužudyti nekaltus žmones, kurie buvo kitoje mašinoje, ant dviračio arba apskritai pėsti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4769 d. Atsakyti   
taipat buna klaida sesti su idijotasi y ta pacia masinajuk niekas nevaro vazioti kartu su girtu, arba su erliu uz vairo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
2# manau čia norėta pasakyti apie tuos vairuotojus, kurie sėda prie vairo išgėrę, arba tie, kurie nori pasirodyti "kieti" ir "varinėja" visu greičiu nė negalvodami apie pasekmes.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4789 d. Atsakyti   
#2 tikiu kad teisingai pasakiai bet labai jau tingiu skaityt :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4790 d. Atsakyti   
#2 labai teisingai issakyta!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4790 d. Atsakyti   
Aha, ne visada būna svetimos su tais dviratininkais. Kiek kartų nukirsti tokie, kur naktį nei atšvaitų, nei liemenės mina užmiesčio neapšvietu keliu. Tokius pamatai likus 15-20metrų... Taip, kad nereikia. Ir visada visi ant vairuotojų suverčia, nors net ir įstatymas išteisina. Ir už vaikus, kur tiesiai prieš mašiną į gatvę išbėgo, ir už pėsčiuosius, kur naktį be atšvaitų keliu ėjo, nes šalikele nepatogu ir už dviratininkus, kur velniai žino, ką ant kelio darė. Apskritai, kas per "kritinė masė"? Visiškai nesilaiko taisyklių. Dviratininkų kolona turi važiuoti vienas paskui kitą kaip galima arčiau dešniojo važiuojamosios dalies krašto ( ne šalikėle, astfaltu, bet po viena ) o ten visą kelią užblokuoja, po tris gretimai važiuoja, pravažiuot neįmanoma. O nukals kas nors ir visi rėks - vairuotojas kaltas. Nesakau, kad nebūna, jog vairuotojo kaltė, bet kiekvienas apie savo sauguma turi pirmiausiai pagalvoti, o būti matomam kely - vienas svarbiausių faktorių.
Tipo nuotrauka
Tipo prieš 4790 d. Atsakyti   
True....

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų