Rugsėjis - Išsilaisvinimo pradžia nuo interneto

2012.08.09 patalpino Marlboras
  • 22
4
Rugsėjis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4284 d. Atsakyti   
to #3 nu jeigu mokykloje buvo px nueisi a nenueisi i pamoka. Paruosi pamokas ar neparuosi tai dabar dziaukis tuo ka turi! viskas priklauso nuo taves ir ka tu idejai kildamas savo karjeros laiptais. Ir nors ir nesinori eit i ta mokykla visi mokiniai turedami teise rinktis eiti aar neiti pasirinktu ejima i mokykla. Tad jei tu kiausus krapstei mokykloje ir uz kampo cigaetes traukei tai dabar turi to ko nusipelnei ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4284 d. Atsakyti   
Mokykliniam amziuje daug kas nenori eiti i mokykla, taip buvo yra ir bus, bet ko kiek metu kaip iseini gyvent ant savo siknos ir jei dar dirbi nelabai megiama darba, tia supranti kaip mokykloje buvo gera, niekas nerupejo, buvo pohui, nueisi i pamoka ar ne, o tu pabandyk nenueit i darba, be labai rimtos priezasties, pizdiec is karto. ir daugumai dirbanciu nera jokiu vasaru, eit i darba reikia kiaurus metus. Tad visiems besimokantiems patariu dar megautis gan geru gyvenimu, kuriame dar vyrauja tik juokingi rupesciai. Sekmes moksluose!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4284 d. Atsakyti   
Tai bl, neikit į tą mokyklą, kas jus verčia... Oh wait, verčia turbūt tėvai, kuriems rūpi jūsų ateitis, nes patys esat per gluši, kad suprastumėt, kam reikalingas išsilavinimas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4284 d. Atsakyti   
Rugsejis tai menesis kurio vaikai nekencia
atsiprasau kad su klaidom bet tlf tik anglu kalbos klavetura

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų