Pusė lietuvių gyvena skurde ir varge, - kita pusė gyvena Londone.

2010.10.29 patalpino Ivoniukas
  • 107
14
Pusė lietuvių gyvena skurde ir varge,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
Biški nusisvaigai čia. Lietuva tikrai nėra Afrika, kad ten visi skurstantys ir pan. Nebesvaik geriau tokių nesamonių apie Lietuvą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
as irgi galejau lietuvoje stoti ir mokytis, turiu labai aukstus balus, bet amzinas moralinis zeminimas ir 0 galimybiu manes netenkina. Dabar dirbu anglijoje ir galiu leisti sau ka noriu, o ka buciau galejus sau leisti jei buciau pasilikus lietuvoj? pokeli makaronu per savaite? Aciu, bet to nenoriu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4928 d. Atsakyti   
#10 Nematei nes gyveni tokiam kaime, Lietuvoj vadinamam. Tie kurie prasimusa uzsieny gana retai i sita kaimeli gryzta - o jeigu ir gryzta, tai tik atostogom. Ir gana didele tikimybe kad pasirodymas tamstos akyse jiems gana antraeilis dalykas.

As pats ismoviau i Anglija studijuot, nors buciau galejes Lietuvoj laisvai nemokama moksla gaut. Gal tamsta noretumei brandos atestatais pasilyginti? Kokiu papildomu balu surinkai? Paziurekim kas cia kur nevykelis ;).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4929 d. Atsakyti   
#11 nes gal nepazisti tu kurie isvaziavo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4929 d. Atsakyti   
Nemaciau nei vieno, kuris ten prasimuse. Taip kad nesvaikit, visiems aisku kad tik cia nesugebantys prasimusti nevykeliai isvaziuoja svetur...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4929 d. Atsakyti   
Tiesa, Lietuvoj net būdamas protingas ir turėdamas normalų darbą galėsi tik vidutiniškai arba prastai gyvent, kalbant apie Londoną, būdamas protingu gali prasimušt iki tokių aukštumų, apie kurias Lietuvoj gyvenantys net pagalvot negali.Todėl tikrai nereikia ten nuvažiavus jokių tualetų plaut jeigu turi galvą ir nori tobulėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4930 d. Atsakyti   
#3 geriau "plaut tualetus" nei cia smirdet
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4930 d. Atsakyti   
arba Norvegijoj :D
Nuotraukos nėra
Jeginis prieš 4930 d. Atsakyti   
O ka cia reikia smerkti, tai faktas, kad geras dalykas yra varyti ten kur geriau. Kokie cia patriotizmai ar panasiai gali buti, tradicijos, kad palieki savo sali, reiskias kazka darai blogai.. Pats esu Londone ir tikrai nevalau anglu tualetu, visiskai nesigailiu cia budamas, o kas ten sako gerai mokaisi, busi protingas ir prasimusi? Gal nereikia cia pro rozinius akinius ziureti i gyvenima.. Kol dar sedit mamoms ant sprando, tai nera dar realybes suvokimo.. Cia buk protingas kiek tik nori, vistiek nebus tau galymybiu tu savo nauju ideju isreiksti Lietuvoje. FAKTAS.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4930 d. Atsakyti   
#2 Visiskai pritariu.Beto kiekvieno asmeniskas pasirinkimas likti cia ar isvykti.Kiekvienas turim teise rinktis, ir neturim teises smerkti tu,kurie visgi pasirinko isvykti.TOLERANCIJOS.
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4930 d. Atsakyti   
Sitai demo kazko truksta lieva kazkokia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4930 d. Atsakyti   
...ir plauna anglų tualetus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4931 d. Atsakyti   
#1 tai tu nori pasakyti, kad lietuvoje norit gerai pragyventi, nereikia arti, kaip arkliui..? Yra du variantai arba ieskai salies su geresne ekonomine padetimi ir mazesniu vagiu skaiciumi seime arba eini vogti i seima ir gyveni taip pat gerai, kaip tie, kurie ten sedi ir zvengia is tu, kurie aria taip ir uz juos, ir uz ju proproproanukius, nes pinigai plaunami ten tokiais kiekiais..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4931 d. Atsakyti   
Uzknisa tos demo su ta Anglija. Jei zmogus gerai mokesi, yra nedurnas, tai sugebes ir Lietuvoje prasimusti. Maciau daug tokiu turtuoliu, kurie gyvena Anglijoje: uzdirba dvigubai daugiau, bet dvigubai daugiau moka uz pragyvenima, o aria kaip arklys/

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų