Po išsiskyrimo likti draugais, tai tas pats, - kas pagrobėjai sakytų „gal susiskambinam“ po to, kai tave paleidžia...

2012.09.10 patalpino Gefungelis
  • 29
3
Po išsiskyrimo likti draugais, tai tas pats,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4051 d. Atsakyti   
Stokholmo sindromas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4255 d. Atsakyti   
Naivus tu #1 :D O jeigu scenarijus toks - tu myli mergina is visos sirdies ir bet ka del jos padarytum ir ji tave ale myli... Ir viena diena tu ja pagauni su kitu. Nu ir ka? Noresi buti draugais? O dar jeigu ji kokia diena ateis paprasyti taves kokios pagalbos (ir kazko daugiau nei ipilti puoda vandens, kai namie remontas ar pan.), greiciausiai jei padesi, tai tik todel, kad nezinosi kaip atsisakyti, bet tai tikrai nebus malonu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4255 d. Atsakyti   
as tai nesuprantu kaip galima issiskirt ne graziuoju. gi buvo laikas zmogu mylejai,jo laukei,jis tau buvo viskas.tai kaip tada galima skiriantis tapt priesais? mano nuomone tarp dvieju zmoniu kurie buvo kartu ne tik del lovos jau niekad nebebus taip,kad neliktu rysio kazkokio. vistiek mylejai zmogu,mylejaisi,isileides ir i sirdi ir i lova buvai... manau tokie zmones gyvenime nelaimeje turetu viens kita prisiminti,ir pagalbos nesigedyt prasyt. bet aisku as ir mano mastymas daznai skirias nuo likusio pasaulio,siais laikais kai poros buna siaip,bile draugaut,tai tikiu kad issiskyrus draugai nebebusit...nes paprasciausiai niekad tokiais ir nebuvot.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų