Pavydžiu žmonėms, - kurie eina į darbą, nes nori - o ne, kad reikia.

2011.06.23 patalpino Rendolfas
  • 289
12
Pavydžiu žmonėms,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4500 d. Atsakyti   
Nemaisykit profesionalaus sporto ir tai ka darot laisvalaikiu, nes tai skiriasi - ir labai
Nuotraukos nėra
Termisxd prieš 4693 d. Atsakyti   
#8 Prajuokinai "Baudos dideles siap, nu priklauso nuo algos" nuo kada jie algas gauna...:D ??? Jie kontrakta pasiraso ir sumoka suma ( Zinau nes zaidziu kijevo dinamik :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4694 d. Atsakyti   
Taip, dirbti tikrai reikia, i treniruotes vaikscioti reikia, bet netgi ir eilines treniruotes jiems yra malonumas, todel drasiai galima sakyt, kad jie nedirba - jie tik atostogauja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4696 d. Atsakyti   
#8 Aisku gražiai tu čia parašei, bet yra žmonių kurie taip pat dirba sunkų fizinįdarbą, jie jėgų beveik tiek pat kie tie sportininkai (gal net daugiau). Bet yra kitų niuansų, pvz. žmogus dirbdamas kokioj elektrinėj ar fabrike užtikrina, kad žiemą būtų šilta, aprūpina mus reikalingomis prekėmis ir kita, o ką mums duoda sportininkai, o gi praktiškai NIEKO, jie mums suteikia tik pramogą. O palyginus jų algas tai darbininkai kurie mums suteikia tiek daug gauna ašaras. Tad nepudrink man čia smegenų kaip jiems ten sunku. O laiptais senatvėj sunkiai lipa nes ateina toks tarpsnis kai pinigų kaip šieno, o tu jautiesi Dievas, prasideda narkotikai, besaikis gėrimas ir kiti dalykai. Taigi palyginus paprastų žmonių gyvenimą, kurie mums daug suteikia ir sportininkų, kurie mums nieko neduoda, ten yra ROJUS.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4697 d. Atsakyti   
Megejai nenusisnekekit :D kalba eina apie profesionalus, o jiems futbolas visas gyvenimas ir jei nori ka nors pasiekti reik treniruotis ir dar karta treniruotis.. atostogu jie beveik neturi(profesionalai) i diena po 2 treniruotes neateini i treniruote ispejimas(ziurint del kokios prezasties) i svarbia treniruote-gali ismest is klubo, dideles baudos, paveluoji i treniruote-moki bauda.Baudos dideles siap, nu priklauso nuo algos, pvz vienas zaidejas nesenai praleido rungtynes svarbias, tai gavo 500tukstanciu EURU bauda :)) nemazi pinigai ka ? :D nu bet nieko jis dar netiek uzdirba.Oj kaip lengva pabegiot palei ta kamuoli ane ?? kad gautum daxuja pinigu reikia daxuja ddarbo idet ir turet talento siektiek, profesionalus futbolininkai baige karjera senatvei sunkiai net laiptais lipa "va kiek jegu pareikalauja viskas" Atrodo paprasta, bet jeigu jus ten palostumet su auksciausio lygio zaidejais, nu i nafik, pamatytumet koks ten fizinis pasirengimas, kokie ten zverys, atrodytu kaip nezmones :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
#6 Na kaip kur, mano ziniomis, ten kur as gyvenu, treniruotes vyksta 6 kartus per savaite:)
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4698 d. Atsakyti   
#5 kodel rasai BEVEIK kasdien? sabonine lankiau tai kasdien treniruotes budavo nuo kokiu 13metu.. aisku ne fule bet nemanau kad ten kitaip kazkas su treniruotem.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
#3 2h pazaist kamuoliuku ? Tu galvoji viskas tuom ir uzsibaigia ? O kur treniruotes(beveik kasdien) ? O kiek tenka iskest gavus traumas ? Reikia turet ir fizini pasiruosima norint but geru futbolininku ir gaut "daxuja pinigu". Nusisnekejai kaip reikiant.
zivou nuotrauka
zivou prieš 4698 d. Atsakyti   
#3 noretum?? tik nepagalvojai kiek jie varksta ir kiek traumu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
zjbs pazaist kamuoliuku 2h ir gaut daxuja pinigu ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
Aciu uz motyvacija dirbti sportininku.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4698 d. Atsakyti   
As ir pavyziu.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų