Pati brangiausia dovana, kokią tik galime kam nors - Padovanot - tai MŪSŲ laikas, nes atiduodam tai, ko jau niekad nebesusigrąžinsim

2013.08.02 patalpino Agnushka
  • 15
3
laikas,brangiausia, dovana
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

AlessaGillespie nuotrauka
AlessaGillespie prieš 3899 d. Atsakyti   
to god himself: Mulkis apsirgęs didybės manija tu o ne dievas.;
to r Išpjautą inkstą susigrąžinti dar įmanoma..tiesiog rask žmogų , turintį tokią pačią kraujo grupę ir sutinkantį atiduoti savo ir atgausi tą inkstą arba ...ne už kalnų technologijos galinčios išauginti iš ląstelės žmogaus organus (kepenis, inkstus ir tt), o laikas yra vertingas tuo, kad ir kokias technologijas turėtum jo nebeatgausi... netgi kelionė laiku nepadėtų- būtum tik stebėtojas be galimybės keisti, stebėtum tarsi filmą ( Negaliu garantuoti, bet esu įsitikinus, jog net patekęs į praeitį žmogus negalėtų keisti nieko. Daugiausia dėl to, jog ir dabartyje turėtų būti žmonių iš ateities, kurių vieni tik stebėtų įvykius , o kiti sėtų chaosą, kėsintųsi pvz į JAV prezidentą, ar kokius įžymius žmones, bandytų pasukti pasaulio istoriją savo naudai..o keliatotų laiku turėtų būti nemažai , ypač žinant, kad pasaulis kuo toliau tuo labiau artėja link 3 pasaulinio karo. O tokie įvykiai tikrai domina keliautojus laiku)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3926 d. Atsakyti   
jei cia demotyvacija tai as dievas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3926 d. Atsakyti   
na, man tavo inkstas butu brangesnis uz laika... ;)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų