Pasaulio pabaiga jau atėjo. - Ir jokio majų kalendoriaus čia nereikia.

2012.04.04 patalpino Kacerga
  • 14
3
Pasaulio pabaiga jau atėjo.
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4409 d. Atsakyti   
Transeksualai gimsta del hormonu disbalanso. Kai gimdoje vystosi kudikis del tam tikru hormonu sutrikimu gali issivystyti ne tai kas turetu. Taigi DNR, galvoje zmogus yra vienos lyties, nors isvaizda ir neatitinka. Tai tas pats lyg zmogus gimtu be vienos rankos. Jei butu imanoma jam atlikti operacija ir duoti ranka, negi manytumet, kad tai blogai? Cia tas pats. Gamta irgi klysta. Isivaizduokite jei jusu isvaizda neatitinktu jusu lyties. Kaip jus jaustumetes? As labai uzjauciu siuos zmones del to, kokius sunkumus jiem reikia pereiti - operacijas (istaisyti gamtos klaidas), diskriminacija, neapykanta ir t.t.

Daznas argumentas apie suzinojima jog tavo partneris yra pasidares lyties keitimo operacija ir kaip jaustumetes. Manau, kad tai turetu buti paaiskinta partneriui, bet cia turbut didesnis coming out nei homoseksualui. Zmogaus lytis (gender) yra galvoje o ne tarp koju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4413 d. Atsakyti   
Vyrai irode kad vyrai yra grazesnes moteris nei pacios moterys. As tokius isgamas kai jis saudiciau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4413 d. Atsakyti   
Pagal Tailando kalendorių, metai bus geri :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų