Pasakė eiliniai piliečiai - Visai nesistengiantys dėl savo valstybės, o tik „šikantys“ ant jos

2012.02.09 patalpino demotyvass
  • 202
5
nu, jo, kaip, cia, viskas, blogai, tai, padarykim, dar, blogiau
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4457 d. Atsakyti   
fail here
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d. Atsakyti   
Aš tai nežinau.. Man išmest šiukšlę ne į šiukšlių dėžę ar konteinerį kažkaip gėda.. Būna netyčia iškrenta tada kremtuosi. Na, man kažkaip nefaina mėtyti šiukšles kur papuolė, kai yra tam skirtos vietos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4460 d. Atsakyti   
prie ko cia tauta, gal tegul valdzia pradeda vykdyti savo pareigas ir dirbti tautai, o ne savo kisenei ar visokio plauko suinteresuotiems lobistams.
Nuotraukos nėra
mantimoto prieš 4461 d. Atsakyti   
visi metat tas siuksles ir negalvojat,prie ko cia tos siuksles ir valstybe? butu kas renka tas siuksles suprasciau ne apie tai reikia galvoti,lietuva nori katakombomis padaryt siti sedintys aukstuose postuose ir verslininkai,cia nieks nesirisa su paprastais zmogeliukais ismetanciais viena siuksle ir labai save graužiančiais del savo poelgio
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4461 d. Atsakyti   
Jei tu nešiksi, tai tave užšiks mirtinai. Nėra pasirinkimo. Bet čia kalbu ne apie šiukšlinimą ar pan. O verslo reikalus.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų