Pakelkime už šeimą, sveikatą, senus draugus - ir prisiminimus su jais. Kuriuos per mergas visai užmiršome

2011.12.22 patalpino aura16
  • 60
5
Pakelkime už šeimą, sveikatą, senus draugus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

a6072 nuotrauka
a6072 prieš 4530 d. Atsakyti   
#2 Iš kur Tu ištraukiai , kad aš pesimistas ? Esu realistas .
#3 Gerai pasakyta apie "anoniminių malalietkų anoniminį alkoholikų/ių klubą" tik pažiurėjus aukščiau i FACEBOOK komentatorius jis jau pasidaro nebe anoniminis... Be to +1 ir tau :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4530 d. Atsakyti   
:D

jie juokesi, kad as negeriu. as juokiausi kai jie ivirto i griovi ir susilauze ciurnas

ir taip visi zinom, kad jum isgerti progos nereikia ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4531 d. Atsakyti   
#2 Iksai, nep3,14sk tik proto. Jau melejonas tokių šudovacijų buvo čia: "išgerkime už ..., "pasitikiu tik vienintėliu "vyru" - jack daniels", "išgėręs nesuprasi fizikos", "šiandien geriu - nekelk ragelio". Nu bliat galėčiau vardinti ir vardinti tas banalias šudovacijas..

Taip kad eik tu naktį pieno laktį, nep3,14sęs proto apie kalėdų senius.

Toks jausmas, kad į demotyvaciją.lt ateina chroniai ir kiti degradai, kurie nieko kito nesugeba kurti. Labai panašu į anoniminių malalietkų anonimini alkoholikų/ių klubą.

Tfpu !

P.S. #1 +1
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4531 d. Atsakyti   
o va cia tai demotyvacija.... #1 gal tu eik paverk i kampa nes man atrodo kad nuo kaledu senio gausi naujas kojines arba uzrasu knygute su tusinuku. sup*stas pesimistas bl*t.
a6072 nuotrauka
a6072 prieš 4531 d. Atsakyti   
O be alkoholio neimanoma to padaryti ? Jei kas iš karto keliam bokalą . Geras įvykis gyvenime - atšvenčiam ! Blogas - prisigėriam iš "skausmo" ar dėl to , kad pamiršt ... Dar , kartą pakartosiu tai yra tik silpno žmogaus mąstymas , bent kiek protaujantis ar bent save gerbiantis žmogus dėl visokių menkniekių nepultų prie stikliuko ... Bet gi jau nuo mažo amžiaus esame priprate tai daryti , o kaip sakoma "pripratimas - antra žmogaus prigimtis" .

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų