O tu ar galėtum žmogui į akis pasakyti tai - Ką kartais galbūt rašai internete?

2015.03.17 patalpino ne2rnas
  • 28
9
socialinis, eksperimentas,rasizmas



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3335 d. Atsakyti   
Nera tos gresmes tokios dabar juodaodziams kaip seniau. Apskritai, zmones negerbia vieni kitu saknu ir cia jau ne rases problema, o tiesiog pagarbos kitam.
As pati gyvenu uzsienyje ir patikekit, bet cia lietuviai - ne patys mylimiausi gyventojai. Buna, kad ir gaunu juokeliu, kai pasakau, kad esu lietuve, kad "oi dabar mums reikia saugoti musu dviracius". Slykstu, kad zmones megsta viska sumalti i viena. Jei jau gejas esi, tai - ir pedofilas. Jei arabas ar juodukas, tai - teroristas ar nusikaltelis, jei blondine ar siaip grazesne nei vidutine mergina, tai - "tuuupa". Kol neismoksime nedeti etikeciu kiekvienam asmeniui, tol ir vieses bet kokio tipo diskriminacija. Blogai, kad zmones ziuri taip pavirsutiniskai i sita akcija. Tai nebuvo tik apie rasizma, bet apie kiekviena asmeni, kuris buvo isjuoktas, pasityciotas del kazko, ko jis negali pakeisti ar net nepasirinko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3336 d. Atsakyti   
Todėl čia ir buvo juodaodos, kadangi mum - baltiem, čia eilinis pasityčiojimas, o jiem - daugiau, nei tik eiliniai žodžiai. Jų protėviai nuo žilos senovės, daugybę amžių buvo baltųjų žaisliukais (vergai), yra vos kelta istoriniu šaltiniu apie juos, jie neturi savo istorijos. O net tada, kai vergovė baigėsi, kai jie gavo teise gyventi, kaip laisvi žmonės, juos gaudydavo ir žudydavo vien už tai, kad jie tamsūs. Neapykantos jiems, nepalyginsi su neapykanta tarp mūsų pačių (baltųjų). Skirtingai, nei mes, tamsiaodžiai iki dabar jaučia grėsmę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3336 d. Atsakyti   
nematau problemos isversciau, tegul zino ka apie ji galvoja,,, nesu pries kazka, taciau parodyciau kokia mes esam tauta draugiska....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3337 d. Atsakyti   
#2 O ką dauguma tų tavo išvardintų žmonių tau blogo padarė gimę tokiais?Yra skirtumas,kai kritikuoji žmogų,ar pasijuoki iš jo dėl tam tikrų,akivaizdžiai nevykusių poelgių,ir kada nepagrįstai ir piktybiškai šaipaisi iš kitokios odos,plaukų spalvos ar tautybės...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3337 d. Atsakyti   
atrodo kaip vaidyba :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3337 d. Atsakyti   
Cia skirta tau Bmv, pasisaipyk is saves :) draugu rate galima tik saipytis ar pasilazdavot su draugais. Ir tai ne visi supranta bajerius. O cia kai tokie rasistiniai uzgauliojimai tai.. O kad cia bandai pavaidint nupesiota visciuka tai... Tokie kai tu kieti komentuot 15min ir visuokiuose delfi net su fb neprisijunges komentuoji :D tad nebekelk bangu, stiklineje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3337 d. Atsakyti   
#2 gal vaikystės neturėjai, ar iš pačio tyčiojasi?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3337 d. Atsakyti   
Oi oi oi, apsiverkim dabar :/ Visada zmones vieni is kitu tyciojosi ir visada tyciosis, jus verksniai nieko nepakeisit. Jautruoliai atsirado. Tai gal uzdraudziam saipytis ir uzgaulioti ryzus, blondines, storus, kudus, zemus, barakudas, k*rvas, alfonsus, marozus, gejus, cigonus, lenkus, rusus, ciukcias, krc ir t.t. ir pns. Kuo tie juockiai kitokie zmones, kad negalima nieko pries juos pasakyti? Manot, jie patys is baltaodziu nesitycioja? Gyvenat kazkokiam fantaziju pasaulyje, vaikai, apie gyvenima suzinot tik is ziniasklaidos. Dieve dieve, pasityciojo is negriuko Lietuvoj, tai dabar visi pasiimam po kibira pelenu ir uzsipilam sau ant galvos uz ta "svetima geda".
bbdj nuotrauka
bbdj prieš 3337 d. Atsakyti   
uzskaitau, ziauriai prasminga

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų