O gal vis dėlto - Žmogus sukūrė Dievą?

2011.10.16 patalpino Usagi
  • 102
27
O gal vis dėlto
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4056 d. Atsakyti   
#24 O tu įrodyk, kad nėra Didžiojo Spagečių Monstro, kuris yra didingesnis ir galingesnis už tavo krikščionių dievulį. Taip, jis turi savo Bibliją, kurioje yra geresnių patarimų, nei tavo pavydus ir pasikėlęs šundievis gali pasiūlyti. Patariu nustoti naudoti neiginio argumentą, nes dabar tik parodei, kad tau nerūpi tiesa, tau rūpi tikėti tuo, kas tau patinka. Tau patinka pasauliniai karai? Jei ne, tai kodėl tiesiog nepatiki "faktu", kad jų niekada nebuvo?
#15 O tu baik kaišioti tą Darviną. Nuo jo atradimų jau praėjo daugiau, nei 150 metų. Per tą laiką mokslas atrakino genetikos pasaulį, kuris tik patvirtino, kad organizmo pokyčiai bėgant laikui ir natūrali atranka iš tikrųjų vyksta. Man keista, kad vis dar atsiranda siaurapročių, sugebančių išspjauti kažką panašaus į "jeigu žmogus išsivystė iš beždžionės, kodėl beždžionės vis dar egzistuoja?".
#19 Kokia dar energija? Jei energija egzistuoja, ji turi būti kažkam naudojama. Žmogus energiją naudoja palaikyti gyvybinėms funkcijoms, tarp jų ir smegenų veiklai. Sąmonė ir protas yra tik cheminių ir biologinių procesų padariniai, ir kai mirsi, tie procesai nutrūks, ir kūne nebelikus energijos (kuri, beje, yra gaunama iš saulės) tavo sąmonė išnyks, nes nebebus būdo ją palaikyti. Tavo hipotezė (net nevadinsiu to teorija, nes teorijai reikia bent menkiausio logiško pagrindo) yra tik dar vienas būdas vengti susitaikymo su faktu, kad po mirties liks tik tavo kūnas, kuris geriausiu atveju bus sudegintas.
Samurai_Soul nuotrauka
Samurai_Soul prieš 4307 d. Atsakyti   
#15 Ką? tau už tokį nusisvaigimo lygį reiktų nobelio premija įteikt.
Samurai_Soul nuotrauka
Samurai_Soul prieš 4307 d. Atsakyti   
23# Niekas tau jo ir neįrodys,juk kaip galima įrodyti tai ko nėra.Nu bet jeigu tau patinka gyventi iliuzijų pasaulyje - tai tebūnie.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4410 d. Atsakyti   
Aš pavyzdžiui esu tikra krikščionė ir tikiu į Dievą ir niekas man neįrodys, kad Jo nėra !
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
DIEVO NERA
Nuotraukos nėra
mecha prieš 4459 d. Atsakyti   
Deja nera dievo ir Darvino teorija turi spragu. Ateis laikas ir suzinosit savo tikrasias saknis. Galeciau ir dabar papasakot, bet visi puls su savo dievais ir evoliucijom:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4576 d. Atsakyti   
#15 Paneigta Darvino evoliucijos teorija? Iš šiknos ką tik ištraukei? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4578 d. Atsakyti   
#18 #19 Toks kaip kunigas atsirado tik del to kad zmogui kuriam sutriko biologinio laikrodzio ciferblatas padidino impulsu kieki kuris smegenim perduodama informacija padidino keleta kartu per sekunde dazniau. Taip atsiradusi didybes ir proto galios mase persireiske i zmogaus nora valdyti kitus ,del jutimosi pranaseniu ir jam tai pavyko. daznai buna kad kartojasi vaizdiniai kurie samoneje kazkokiu budu sugrize is ateities kur siela keliauja be taves kai organizmas persijunge i sapnu ir nepalieciamu dalyku erdve . Egzituoja kitokia forma, tarkim ir energijos katilas kuris yra musu sielu ramybes taskas. sutapimai drugio efektas garsai ,jausmas, tai daleles susikurusios atsiradusiam laiko skirtumui kuris atsiranda kai zmogus pradeda didininti savo asmenines dvasines protines fizines galimybes, kitaip tariant perkrova tobulejime. Pvz. isivaziduokite du laikrodzius, pirmą ir antrą. jie abu nustatomi vienodai ir paleidziami jum pabudus . po kurio laiko ju rodomi duomenis prades skirtis del mehaniniu dinaminiu veiksniu kurie pakeis jusu dabarties laika vievo arba kito atzvilgiu, pradejus skubeti pirmam arba suletejus antram laikrodziui . Taip gaunasi kad kai jus miegate kazkuri zmogaus ENERGIJOS dalis juda toliau taip kaip kalnu upe . Tuomet kai buna audra ar liutis(perdetas tobulejimas) srove buna didele , tada kai vandens nedaug ji nurimsta ir pasieke normalini lygi tuomet siela lieka kune ,kitaip tariant energijos buna per mazai kad ji nukeliautu i perskubejusi laika. normalizuodami apkrovas suvienodiname laika,kuris itakoja geresni miega,nuotaika, sumeazeja rizika.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4578 d. Atsakyti   
Zmones, gyvunai ir visa kita kas mus supa yra ENERGIJA..
Mirsi grys ta energija i bendra katila ..
Asmeniskai manau kad mes esam energijos saltinis apvilktas gyva mase ... ir tiek .. po mirties vel gimsim kazkur per nauja ir taip kartosis be galo. Dievo nera, yra tik iliuzija padaryta zmoniu, kad juos valdyti. Jei protaujantis zmogus pats supras ... kam tie kryziaus zygiai buvo .. vardan Dievo .. zude kitus zmones kai patys skelbia baisiausia nuodeme atimt givybe. Isakymai kaip ir istatymai yra sukurti durnai zmoniu miniai suvaldyti... 1 zmogus protingas ... 1000 gyvuliu banda.
Kai kas nors irodys kad Dievas yra tada tikesiu, o dabar tik laikysiuos tradiciju, kurios svarbios senajai kartai ir tiek.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4578 d. Atsakyti   
#15

Ka vargsas Kunigelis pripudrino smegenelese tuom ir tiki :D
0 yrodymu yra kad Dievas yra ...
Jei butu nebutu ziauriausiu nelaimiu..
jei butu matytu visi ji ... o ne ale pasireiske matai kazkokiai bobutei ir pradejo durniai tiket visi ..
Tikejimas = pinigai .. taip buvo per amzius ir tai istoriskai galima patvirtinti ... ir net dabar patvirtint galima .. lobsta kunigeliai ..
aisku padeda .. akims apdumt... o kita kisasi i kisenes ir valdo tokius naivuolius kaip tu :D
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4582 d. Atsakyti   
#15 Jau geriau tikesiu mokytoka, nei kazkokiu apsvaigusiu nuo drugs zydu kuris pries pries tukstancius metu parase biblija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4582 d. Atsakyti   
Gerai, saunu tu is molio nulipdytas ir per subine givybes ipustas, OOO pl WTF ? jau geriau tikesiu elfais negu i dieva
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4582 d. Atsakyti   
jei pasidomėtumėt, sužinotumėt, kad Darwino teorija senai paneigta. Nesakau imti ir pradėti tikėti Dievu, tiesiog baikit tą kvailą evoliuciją visur kišt, nes tikrai neatrodot protingesni už tikinčius. Ką biologijos mokytojas jums pasakė, tai ir tiki visi asilai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4582 d. Atsakyti   
#12 googlink astral projection ir suzinosi
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
#12 zinai zmones daznai nuo senu laiku jau remiasi, kad dievas taip padare, kad butu jei patys nesugeba irodyti ir tai manau viens ir tas pats kas zmogus pasakytu jog nezino delko taip yra
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
O jus nesusimastet kas buna kai jus mirstat?
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4583 d. Atsakyti   
#5 As gal ir sukvailesiu, kai pasensiu, bet tikrai neisprotesiu ir nepradesiu kalbetis su isivaizduojamu draugu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
www.god.lt
Drug. nuotrauka
Drug. prieš 4583 d. Atsakyti   
Tiesa. Ištikro manau, kad žmonės patys įšsigalvojo Dievą, kad turėtų viltį, galėtų melstis į jį ir pnš. Ir sutinku visiškai su #1
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
gaila man tokiu urodu kaip kad tu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
o gal visdelto zmogus nieko tobulo taip ir nesukurs kas egzistuotu?
bambukinis nuotrauka
bambukinis prieš 4583 d. Atsakyti   
ne
bybydejau. nuotrauka
bybydejau. prieš 4583 d. Atsakyti   
troli, kai pasensi tai kitaip kalbesi
Mr.Troll nuotrauka
Mr.Troll prieš 4583 d. Atsakyti   
Religija. Auksciausio lygio smegenu plovimas, kuris veiksingas jau daug metu. Gaila man tikinciuju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
Labas, as petras moku vaiksciot vandeniu, galiu prikelti mirusiuosius, beja pats save prikeliau, galiu su 2 karosais ismaitint keles stukes zmoniu (negrams neduodu) gimiau is sventosios dvasios (kaimyno antano ^^) nu ir zinoma man reikia pinigu ..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
Taip ir yra
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4583 d. Atsakyti   
Taip ir buvo! Arba, kiap as megstu sakyti, Dievas atsirado is zmogaus, o ne atvirksciai. Nes evoliucija mums parode, kad sudetingesni organizmai atsiranda is paprastesniu ( eukariotai is prokariotu, fotosintetinantys eukariotai is pirmu aukariotu, daugelasciai is vienalasciu ir t.t.)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų