Nori prarasti merginą? - Pradėk bendrauti su savo ex.

2012.06.09 patalpino izolke
  • 29
3
ex, prarasti
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: ex prarasti


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4353 d. Atsakyti   
ka reiskia ex?
expression nuotrauka
expression prieš 4353 d. Atsakyti   
tai byloja jos nepatvirtinta demotyvacija www.demotyvacijos.lt/from-izolke/not-approved/vaikinai-likeinantys-savo-ex-nuotraukas-1533656.html #1 o blemba,man juokas ima del tokiu nesamoniu. Jauciu mergaite 13 metu sukure,kuri per daug susireiksmina ir dramatizuoja. Jei taip nepatinka tas tavo vaikinas, eik ir pasakyk jam tiesiai sviesiai,o ne demotyvacijoj zliumk,durne:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4353 d. Atsakyti   
jbtvjmt kiek tau metų, autore? jei taviškis per daug dėmesio skiria savo eks, tai pasikalbėk su juo tiesiai šviesiai, o ne liek nuoskaudas prieš visą interneto bendruomenę. jei nesugebi žmogui išsakyti, kas tave skaudina, tai matyt tau dar ne metas prasidėti su bernais. eik su barbėm žaisti.

p.s. nori prarasti vaikiną? elkis kaip mažvaikė.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų