Net 5 litai tokioj išraiškoj - Gali praskaidrinti kiekvienos moters dieną

2014.02.02 patalpino Neklauzada
  • 12
38
5, litai,roze, dovanu,geles, moteriai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3752 d. Atsakyti   
#37 Stengsimės jau po kitomis demo diskuoti, kad šitos jau neterštume tiek daug :D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3753 d. Atsakyti   
#36 Dar sakot, kad nenaktavojat... :D
Jei bus raidžių daugiau, tai siūlau jas po kitom demo dėliot ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
#35 Neabejoju tuo :D Vėlu - tai jau tikrai.. Iki, smalsute :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#34 Taip, kada nors gal nusipelnysi :D Na ką, vėlu jau, keliauju miegot. :)) Labos tau, paslaptėle ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
#33 Tai va ir neaišku, kaip ten baigtųsi bloguoju.. :) Gal ir nusipelnysiu kaip koks Pogriebnojus kadanors :D Gal galime grįžti prie tolimesnio sandorio vykdomo? (: Tai kaip ten su intuicija ir telepatija, numatant, ką aš būčiau pasakęs? :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#32 Jautiesi nusipelnęs antausio? :) Nei realiai, nei virtualiai to nepraktikuoju, bet dėl tavęs galiu padaryt išimtį :))
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
#31 Hmm, o gal reikėjo būti blogiečiu :] Tai gal už tokias kalbas dar ir virtualų antausį išrašysi? :P

P.S. Fokiečių :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#30 Ačiū, tu labai mielas :D Džiaukis, kad tik čia galiu pasiekt, nes už tokias kalbas geruoju nesibaigtų :D
Jei dar pasakysi iš kokios kalbos tavo vardas kildinamas tada tikrai galėsi eit keistis vardą :P
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
Iš dalies gerai, kad vienintėlė vieta.. :D Ot smalsutė :)) Aišku galėčiau tempti gumą, bet ką jau padarysi.. Yra stiprus noras per greit nepasiduoti, bet tiek to: priešpaskutinė a. Bet šiaip, o kuo jau blogai ir su anonimu diskutuot, kai šį tiek pradiskutavom.. :)

P.S. Man jau eiti į Civilinės metrikacijos skyrių, kad pasikeisčiau vardą? :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#28 Ooo taip, lengva neminėt tavo vardo viešai, kai vienintelė vieta, kur galiu tave pasiekt yra demotyvacijos komentarai :D

Man tiesiog smalsu :) nesijaudink, kita informacija manęs nedomina, tik pagalvojau, kad būtų gan smagu žinot vardą to komentatoriaus su kuriuo tiek diskusijų apturėta ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
#27 Būtų labai malonu, kad atspėtas mano vardas nebūtų minimas viešai :) Privačiai išsiduočiau iškart, bet viešai, deja, nenorėčiau reikštis. Ne Gytis :D

O galima nukreipsiu temą kiek dar? :D Kaip čia sušvietė tau išaiškinti manąjį vardą? :D Ką tokio "moteriškas smalsumas" išpęš iš vardo? Spėju po to į kokį day el tė nueisi skaityti atsiliepimų :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#26 Jau tik nereikia :D Tavo vardas Gytis? :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
Gamtoje sudėtingesnės būtybės nei moters nerasi, o dėl Visatos - ir tai abejoju ar galėtų lygintis sudėtingumu :D O aš jau galvojau, kad tu mano mintis skaitai per internetą ir nebeturėsiu kur slėptis :/ Žinoma, jog amžinai jau nebeslėpsiu, kad jau tokius sandorius darom :P Hint: paskutinė raidė "s" :D Raidžių mažiau negu 9.

#24 Kad išeitų man pratempti gumą iki savaitgalio dėl šitos smalsuolės :D Na žiūrėsiu, kai išseks manieji anonimiškumo koziriai :))
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
Ir po tokių komentarų dar drįstat aiškint, jog moterys sudėtingos būtybės?:D Negalibuti, duok dar vieną užuominą, amžinai neslėpsi savo vardo, tai bent man užduotį palengvink :))
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3753 d. Atsakyti   
#23 Kaip ir sakiau- aiškinkitės tarpusavy, bet jei ko reiks- tik šūktelkit ;)
#22 Jis gali būti Tadas :)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
Ėėė.. Aš viską matau :D Būtų labia gerai, kad vis dar išlaikyčiau savo anonimiškumą.. :) Tegu ta smalsuolė dar tegu pasikankina su savo moteriška intuicija.. O ji juk, po paraliais, galinga! :D Hint'as: ne 9 raidės. Pirmąją kai kas jau išdavė.. ;]

P.S. Dabar ne pats geriausias laikas čia taip išspręsti šį pasiūlytą sandorį, bet iki savaitgalio būtų labai gerai :) O toliau jau žiūrėsim kaip gaunasi :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#21 Ignassin, gali ir tu man pakuždėt Negalibuti vardą :) Aš apsimesiu, kad nieko nežinau :D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3753 d. Atsakyti   
#20 Nepamiršiu ;)
"o tu man mainais pasisakai savo vardą", o kuris pirmas pas mane prašys antrojo el. pašto? :D
Čia vėl lendu tarp judviejų :D daugiau nesikišiu :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#18 Gal šiek tiek nuraminsiu, bet nežinau nė vienos moters, kuriai labai patiktų visiški romantikai, kuriems galvoj tik gėlytės, eilėraštukai ir kitos nesąmonės :D Visko turi būti su saiku. Bet nepamiršk karts nuo karto savo širdies damai nors gėlių padovanot, kad ir pačių paprasčiausių - patikėk, jai patiks:) O jei moteris laiminga, tai jos vyras dar laimingesnis :)))

#19 Turiu tau pasiūlymą :) Aš tau pasakau, ką tu anot manęs būtum sakęs, o tu man mainais pasisakai savo vardą ;) Sorry, moteriškas smalsumas, o iki tokio lygio mano intuicija neišlavinta, kad galėčiau pati atspėt :D
Beje, visi žmonės skirtingi ir nėra vieno šablono bendraujant su visais ;) O čia ir smagiausia, reikia atrasti tik tai, kas tinka vienam žmogui :))
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
#17 Na, tai o ką gi būčiau sakęs kliaunantis tavąja moteriškąja intuicija? :P Tai matom ir princeses, ir šiaip paprastas, ir dar kitokias merginas, kurias sieja kažkas bendro - bet va visoms stebuklingo recepto nėra ir suprask kaip nori :D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3753 d. Atsakyti   
#16 Tik alaus tetrūksta prie mūsų šito pokalbio :D
#17 Su romantika man visada buvo kūdai. Man lengviau iš tos stipresnės pusės kažkuo pasitarnaut ar būt naudingu: sutvarkyt kompą (jei mėto kokias lenteles :D); sutvarkyt ir aprūpint automobilį; suremontuot kokią durų spyną (nu čia šiaip)... Negu skraidžiot kur padebesyse ir skint laukines gėles :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3753 d. Atsakyti   
#15 Visų pirma, jūs abu (tikiu, kad ir dauguma kitų vyrų) visą dėmesį suvedat į materialius dalykus. Okey, gėlės, šokoladas, kt dovanos yra gražu ir įrodo, kad tikrai stengiatės, bet... kam to reikia? Jūs dažniau apkabinkit, paklauskit "kaip sekas?" (be progos), nusiveskit kur nors pasivaikščiot, galų gale - pabučiuokit ir nereiks verstis per galvą ieškant didelių rožių ar kt dalykų :) Genialumas - paprastume ;) O jei patys susirandat princeses, kurios be dovanų ir ypač brangių, nenori su jumis būti, tai čia jūsų problemos:) Kita vertus, akmuo į jūsų daržą. Jei be pinigų daugiau neturit ką pasiūlyt moteriai, tai tik tokios barakudos irkimba...:)))

#16 Taip, moteriška intuicija :D Ir nereikia čia tos ironijos tiek daug :P Kažkodėl jūs matot tik tai, ką norit matyti ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3753 d. Atsakyti   
#14 Čia iš kur tokie telepatiniai sugebėjimai, kad įsivaizduosi ką aš pasakysiu? :) Ai nu, čia "moteriškoji" intuicija gi.. :D

#15 Sveikas sveikas, kodėl iki išnaktų.. :) Dabar jau tikrai nebe iki išnaktų - per didelė prabanga :D Tai čia jos gi kuklinasi, sakydamos, kad jos tik paprastutės būtybės ir joms nereikia gėlių (kasdien) ir pnš. :)) Slepia ir daug, jog jos apsiribos keleta komplimentų ir vienu kitu dėmesio suteikimu, nors tas dalykas kaip narkotikas joms :D Tai va, reikia aukso viduriuko su tuo dėmesio suteikimu, kad neišpuiktų :)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3754 d. Atsakyti   
#3 Pažįstamas piršosi, ji, žinoma, atsakė teigiamai. Ant rytojaus pasakė susiraukus, kad žiedas negražus, nepatinka (kainavęs 450Lt). Nenešioja dabar. Tas pats ir su gėlėm šitos istorijos- vaikinukui traumą (gal baimę) įvarys. Gėlės gana brangios, ypač didelės rožės. Norint nustebint merginą- be 70Lt net neik į gėlių kioską.
Tai sveiki! Kas gi daugiau iki išnaktų šturmuos kokią pagautą demotyvaciją jei ne K&G :D
#8 Tu teisus. Pradžiai (iki kokių metų) tas veiks. Bet nesiliaujamas dėmesys ir lepinimas išpuikina merginą ir ji nuo to tikrai mažiau nenori, o tik daugiau, įdomiau ir efektyviau.
#14 Iš šio Tavo posto, supratau, kad jei dovanoji merginai tai kas jai nepatinka, vadinasi neskyrei jai pakankamai dėmesio.
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3754 d. Atsakyti   
#13 Na, matai, dėmesio parodymas ir skirtingų niuansų turi :) Pasirodo, ne visoms patinka gėlės, kitos gal alergiškos šokoladui, trečioms dar kažkas negerai. Reikia atrast aukso viduriuką :) Jau kadangi įsivaizduoju tavo atsakymą, tai pridursiu, kad taip, visos asmenybės skirtingos ir su kiekvienu reikia ieškoti tik jam tinkančių būdų kaip parodyti tą dėmesį ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3754 d. Atsakyti   
#12 Paidealizavom ir užteks :) Taip, truputį nuo atrodo iš pažiūros 'paprastos' frazės: "moteris - paprasta būtybė" - iki aukščiausių standartų, kurių niekas negali pasiekti. Taigi, kad skirtingi, bet vieni kituose ieškome neregėtų idealų. Norėjosi šiek tiek paironizuoti su moterų poreikiais, kurių tikrai vienareikšmiškai neįvertinsi :D Ir klausimas, ar tai tikrai dar viskas pasakyta tais keliais žodeliais kaip: "gėlės, šokoladas, mielos smulkmenos.." :))

Va va, jau prasideda patarimai, kuriuose įdomi saviprieštara "viskas gerai=viskas blogai" ir "viskas blogai=viskas blogai", o tai nėra tokio varianto tiesiog 'blogai'? :)) Dar vienas akmenukas pamatų dėjimui: www.demotyvacijos.lt/paieska/visi/moteriska-logika-1238116.html?offset=89 :D

Grįžtant labiau į temą, tai kaip įmanoma "nemėgti" gėlių, nors tai ir tėra tas pats kaip dėmesio parodymas :) Gi niekas neleipia tu gėlių valgyti, o jos vargšės geriausiu atveju išsilaiko keletą dienų :(
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3754 d. Atsakyti   
#11 Na, palauk, juk ne vien moterims reikia "pono tobulybės". :) Kai pasiklausai kokius reikalavimus turi atitikti "vidutinė" moteris, tai net silpna pasidaro. Graži (krūtinė minimum C dydžio ir riestas užpakaliukas :D ), protinga, bet ne per daug, kad neduok Dieve, nebūtų protingesnė už savo vyrą :), meili, supratinga, užjaučianti, rūpestinga, moteriška, tvarkinga, nuolanki, gero charakterio, turi mokėti gerai gaminti, mylėti vaikus, jai niekada neturi skaudėti galvos ir t.t. :) Ir čia yra tik vidutinė moteris...Su daugeliu savybių pilnai sutinku, bet negali vienas žmogus turėti VISKO :) Daugelis rašinėjančių straipsnius apie idealias poras pamiršta, jog vyrai ir moterys nuo pat žmonijos atsiradimo yra skirtingos būtybės ir jų skirtingi poreikiai, tereikia išmokti prie jų prisitaikyti ir darniai sugyventi kalbantis ir diskutuojant :)

Žinai, duosiu vieną auksini patarimą, kurį galima pritaikyti moterims :D Jei moteris sako, kad viskas gerai - vadinasi, viskas blogai, jei moteris sako, kad viskas blogai, reiškia, jog viskas blogai :D Ačiū už akmenukus, jau ne tik į kolekciją galėsiu pasidėt, bet ir pamatus namui pradėt dėliotis ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3754 d. Atsakyti   
#9 Persistengia net nesistengiant.. Dabar vienu akies krašteliu pažiūrėjus į didžiausia Lietuvos bulvarinį tinklalapį, kurimae vyksta skaitytojų straipsnių ciklas apie "idealumą ieškant poros". Tai paskaičius(moterėlių straipsnius), susidaro įspūdis, kad toms paprastoms būtybėms reikia, jog būtum daininkas, gitaristas, komikas kaip koks Jim carrey na ir dar visa begalė sugebėjimų "suprasti" moters norus ir skaityti jos mintis :D Tai čia dabar labai kvestionuojamas dalykas tas "moteris - paprasta būtybė" tik su instinktyviais kiekvieno individo, gyvenančio bendruomenėje, norais..

Čia vos ne kaip tame darbo skelbime, kad ieško su kosmonauto patirtimi skraidant Space Shuttle, F1 čempiono, kun-fu meistro, kurio IQ 120 ir etc. o darbas apsauginiu už minimumą :D Ironiškai teigiama, kad tai paprastos butybės su keliais paprastučiais norais, o kad juos įgyvendinti reikia kone kalnus nuversti :D

Dėl dėmesio irgi dar diskutuotinas klausimas kam reikia jo labiau, priklauso iš kurio atskaitos taško pažiūrėsi :)

Jeigu tilps į kolekciją, tai dar vienas: www.demotyvacijos.lt/paieska/visi/atrasta-formule-1306839.html?offset=1 :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3754 d. Atsakyti   
#1 aš nemėgstu gėlių, geriau šypsena ir nuoširdus komplimentas :) Bet jei įteikia tai nemetu lauk, mama gerai išauklėjo. Tik tie kurie pažįsta žino, kad gėlių nereik man dovanot :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3754 d. Atsakyti   
#8 Na gerai, gal kartais moterytės ir persistengia, bet iš esmės - paprastos būtybės, kurioms reikia dėmesio ir meilės :D Kaip ir jums. Beje, dėl dėmesio dar drįsčiau ginčytis, kuriai lyčiai jo reikia labiau ;)

Pasiimu tą akmenuką, pasidėsiu į kolekciją :D
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3754 d. Atsakyti   
#7 Pala pala.. Paprasta? Čia nuo kada pasaulis apsivertė aukštyn kojomis? :D Mielos smulkmenos, dėmesys ir dar + n norų, kuriuos reikia kažkaip išburti. Et, kad būtų viskas taip lengva :)

P.S. Irgi akmenukas.. :P: www.demotyvacijos.lt/paieska/visi/kaip-suprasti-moteris-1404891.html?offset=1 :))
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3754 d. Atsakyti   
#6 Reikia ieškoti ne pigesnių, o efektyvesnių ;) Gėlės, šokoladas, mielos smulkmenos..ech, kaip viskas paprasta su tom moterom. Tik vat jūs kažkaip vis pamirštat tokius mažus dalykus. Akmenukas į vyrų daržą :D
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3754 d. Atsakyti   
#5 O kas dar be gėlių pasiteisina? Ar yra "pigesnių" alternatyvų, kad po to širdį nesuskaustų dėl išmestų gėlių, kaip tam bičiukui, jei avdrug papulsi taip skausmingai :D Bet kita ko, manau, jog pagal nutylėjimą tikrai moterims gėlės turėtų suveikti. :) Čia gal ant kokios materialistės ar princesės užtaikė, kuriai be karietos su arkliais - nė pro kur :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3754 d. Atsakyti   
#4 Blogiausia yra tai, kad taip sutraumavo vaikinuką, jog šis dabar nė vienai merginai gėlių nebedovanoja :D Bet šiaip, vyrai, turėkit omeny, kad 9 iš 10 atvejų su gėlėmis pasiteisina ;)
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3754 d. Atsakyti   
#3 Kad turėčiau dar ko paklausti.. :D Na bet tokie atvejai labai reti, manau :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3754 d. Atsakyti   
#2 Paklausk tų, kurios nemėgsta :D Pamačiau demotyvaciją ir prisiminiau vieną istoriją, kai draugės brolis į pasimatymą merginai nunešė rožių, tai jos reakcija buvo tikrai ne pati geriausia. Išmetė vargšelio gėles į pirmą pasitaikiusią šiukšliadėžę ir liepė nustoti išsidirbinėti :D Matyt, kitoms geriau tie penki litai pinigų pavidalu :))
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3754 d. Atsakyti   
#1 O tai ko tada tikisi vietoj gėlių? :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3754 d. Atsakyti   
Yra merginų, kurios nemėgsta gėlių :/

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų